torsdag 26 april 2012

Aldrig mer tåg!

Tåget gick 16:12 från Göteborg. Sen dess har jag varit åksjuk. Varför blir man det på tåg? Jag kan dessutom tala om att det inte är sådär jättemysigt att spy på tågtoaletter.

Skickat från min Windows Phone

Goooodmoooorgon Göteborg!

Jorå. Jag har i alla fall sovit sisådär fyra timmar. Och vi hade skittrevligt igår. Det bara måste vara värt idag.

Väl?

onsdag 25 april 2012

Jo...

Jag glömde inneskor för att slippa gå i samma stövlar från morgon till kväll. Varma fötter är obekvämt! Jag glömde också nåt typ av ombyte till middan.

Fräsch tjej!

Vad har jag glömt?

Jag ska till Göteborg idag. Och i vanlig ordning så har jag packat nu på morgonen. Taxin kom när jag stod i trosor och plattade håret. Fast sminket och tandborsten är med. Och det är väl det viktigaste?

Skickat från min Windows Phone

tisdag 24 april 2012

Jag och min huvudvärk

Jag har haft nästan daglig huvudvärk i massor av år. Vilket har gjort att jag blivit en Treomissbrukare. Mycket av min huvudvärk har såklart berott på att jag är beroende av tabletterna. Men viss huvudvärk (och nu pratar jag inte om migränen, för den hör inte hit) har varit "äkta".

I december började jag gå på akupunktur hos en sjukgymnast. Hon såg på en gång att jag har fel hållning när jag sitter ner vilket innebär att jag alltid skjuter fram huvudet från halsen. Vilket innebär att jag spänner nackrosetten mest hela tiden. Vilket gör att jag har ständig huvudvärk.

Varje gång jag har träffat henne har hon vridit upp rörligheten i mina nackkotor och stretchat ut musklerna i nacken och övre ryggen. Jag har även fått lära mig stretch-övningar som jag gjort hemma. Sen har hon avslutat med att jag fått akupunktur.

Jag tror att jag åt 5-6 tablettter om dagen när jag började gå hos henne. Nu är jag nere på 1-2. Om jag inte är stressad och inte har "tid" att tänka på att sitta rätt. Tablett nummer 1 på dagen är min frukost och beror enbart på att jag är beroende. För det mesta. Oftast räcker det med den numera.

Min plan är nu att jag även ska sluta med morgontabletten. Nu när jag vet att jag blivit av med orsaken till huvudvärken så borde det väl inte va så svårt?

måndag 23 april 2012

TV-tips

Som jag tidigare har berättat så kollar jag inte så mycket på teve. Men i dessa tråkdagar så har jag sysselsatt mig med ganska mycket tevetittande den senaste tiden. Big Brother har tidigare fått min uppmärksamhet när min "vårdepression" satt in. Fast årets säsong är den sämsta nånsin! Deltagarna är en stor del varför jag har tappat intresset. Men hela produktionen har sunkat ner sig sen TV4-gruppen tog över. Man skulle ju kunna tro att det var tvärtom eftersom TV4 har bättre ekonomi än Femman. Gissar jag på.

Men det var inte Big Brother jag skulle prata om.

Har ni sett "På bar gärning" som går på Sjuan klockan 21:00 på måndagar? Programmet som handlar om hur vanliga människor utsätts för dilemman som är filmade med dold kamera och där man tyvärr ser hur många människor i Sverige som faktiskt saknar civilkurage. Det bästa med programmet är att man faktiskt ifrågasätter sitt eget civilkurage och förhoppningsvis reagerar bättre i framtiden.

Det har visats i några veckor nu. Men om du har missat det, se det!

Jo, jag är kvar...

Men jag är lite låg för tillfället. Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Vilket gör att jag tycker att allt är värdelöst. Förhoppningsvis känner jag mig mer uppåt om vi får lite vår här i Stockholm. Men just nu är allt skittrist!

Tydligen var det så länge sen jag bloggade att dom t.o.m. har ändrat hela designen i redigeringsläget här på Blogspot. Kanske dags att rycka upp sig? Eller lägga ner totalt?

Äh, jag vet inte.

tisdag 10 april 2012

Veckans låt



Jag har väl lyssnat på den hundra gånger sen i lördags.

Arbetsdag

Mitt påsklov rann ju iväg fortare än vattnet som forsade när jag hade min vattenläcka. Tillbaka på jobbet och håller fortfarande på att gå igenom mejlens uppgifter.

Det kan bli en lååång dag idag.

söndag 8 april 2012

1-0

Fast en utvisad. För vad vet jag inte. Men just nu paus och möte med alla som man inte sett på ett halvår.

Skickat från min Windows Phone

Äntligen!



Skickat från min Windows Phone

Stadionpremiär

Fotbollssäsongen drar igång på riktigt idag. Förra veckan var det bortapremiär. Men idag är det dags för hemmaoremiär. Men först är det samling med sillunch.

What a lovely day!

torsdag 5 april 2012

Patrik Grimlund

Den ena programledaren i Lyxfällan. Kan inte jag få honom i present eller nåt?

onsdag 4 april 2012

Laget runt!

Jag tror att det är wiskey. Men en flaska är inte så billig.

Skickat från min Windows Phone

Glad påsk

Själv åker jag på kryssning innan Blåkulla.

Skickat från min Windows Phone