onsdag 17 juli 2013

Biljetter bokade

Jag har haft säsongsbiljetter ett antal år på Djurgårns matcher på Stadion. Men nu har vi spelat vår sista match där. Och på söndag spelas den första matchen på Tele2 Arena. Fast eftersom arenan är ny, har vi inte köpt säsongskort där. Man vill ju känna efter vilka platser som känns bäst.

Eftersom det är över 22 000 biljetter sålda så fanns det inte så mycket att välja på. Så första matchen tillbringas i klacken. På kortsidan.

Det känns sådär...

tisdag 16 juli 2013

En liten tur

Nåt måste man hitta på när man har semester i stan.

onsdag 10 juli 2013

Blir jag förvånad?

Idag är min första semesterdag. Då jag hade tänkt att kanske börja springa lite. Alltså springa som i löpa. Som jag typ aldrig gjort.

Så bra att väderguden då ser till att det ösregnar ute.

Så istället har jag läst en bok hela dan...

Bra start!

tisdag 9 juli 2013

Jamen dåså!

S
E
M
E
S
T
E
R
!

I. Fem. Veckor.

måndag 8 juli 2013

2 dagar kvar

Jag har sovit som en kratta i natt. Vid 00 insåg jag att jag inte skulle kunna somna. Så jag läste till två. Därefter lekte jag grillspett i nån timme. Och till slut somnade jag, för att sedan vakna igen två timmar senare.

Hatar såna nätter.

Men nu är det två dagar kvar till semestern.

Så jag kämpar på...

lördag 6 juli 2013

Jag mår bra här i Sandhamn



Skickat från min Windows Phone

En födelsedagslördag

Eftersom Lullen är i Amsterdam på sin födelsedag (hon ringde i natt och sa att allt var bra) så drar väl jag till Sandhamn en lördag som denna.

Behöver få upp brännan från Turkiet!

Komigen solen komigen!

Hipp hipp hurra!

Den här lilla skönheten fyller år idag!


För första gången nånsin får jag inte fira henne på hennes födelsedag eftersom hon är på Amsterdam Sensation. Nån typ av house-festival. Sånt som en gammal kärring som jag är för gammal för.


Livet går och liten blir stor. Kan inte fatta att det är 22 år sedan jag vid den här tiden låg på förlossningen efter att gått över tiden med 18-19 dagar.


Men nu är hon 22. Har flyttat hemifrån. Lever sitt eget liv. Och ingen är stoltare än jag. (Bara hon tar det försiktigt i Amsterdam.)


Grattis Lullen på födelsedagen! Vi ses på torsdag och firar på riktigt!

fredag 5 juli 2013

Äntligen!

Jag har legat däckad tisdag och onsdag. I nån jävla sommarförkylning. Igår orkade jag gå och handla och koka korv till middag. Sen var jag helt slut.

Men idag känns det bättre. Tror till och med att jag ska ta en liten promenad. Och vädra ut kroppen från gamla baciller. Är jag den enda som känner mig skitig efter en ordentlig förkylning? Liksom att det ligger baciller i hela lägenheten, i sängen och i kroppen...

Det blir till att städa och tvätta idag...

torsdag 4 juli 2013

Flashback vs. Polisen

Jag har följt tråden angående den unga kvinnan som försvann i Trollhättan i lördags/söndags på Flashback. Och jag måste säga att även om man tycker att Flashback har en del suspekta trådar så är många som hänger där ganska duktiga på att lista ut saker.

I just detta fallet började folk att misstänka han som numera är anhållen i ett tidigt stadium. Polisen gick ut med en efterlysning i tisdags, medan Flashbackarna redan var honom på spåren natten till måndag. Den utbrunna bilens brandplats (bilen har flyttats) fotades av en Flashbackare och man kunde snabbt lista ut att det var en Volvo som hade brunnit pga. några bildelar som fanns kvar på platsen. Den misstänkta (i Flashbackögon) mannens bästa kompis äger en Volvo. Två dagar senare står det om detta i tidningarna. Kompisen hade anmält bilen stulen i söndags och sen hittades den utbränd.

Jag skulle kunna fortsätta om iaktagelser och detektivarbete som Flashbackarna gör. Men kontentan är att jag tycker att dom är liiite snabbare än polisen på att arbeta. Kanske beror det på att lagen kräver vissa bevis innan man kan agera. Men att kolla sjöar runt omkring (som Flashbackarna har sagt i flera dagar) måste man väl ändå kunna göra lite tidigare?

Länk till Aftonbladet