tisdag 8 april 2008

Mycket nu...

Har haft en del att göra senaste tiden vilket har gjort att jag inte orkat att skriva. Var först helt slut i två dagar efter Norrköpingsresan och resten av förra veckan var jag ordentligt trött efter jobbet på grund av mycket att göra.

I fredags ringde Hågge och Jörgen exakt klockan halvfem och frågade om jag ville ta några bira. Jag hade några ärenden i stan så jag bestämde träff med dem på Lauhing Duck. En bira blev två, tre och fyra innan vi bestämde oss för att gå vidare till Broncos där jag drack två öl till, inte så farligt med andra ord... Men JÄVLAR vad bakis jag var i lördags!!! Drack, spydde, drack, spydde och höll på så från 10-tiden fram till 14. Och då höll jag även på att bada, tvätta håret, sminka mig, platta håret osv... När jag äntligen åkte hemifrån vid tre nån gång så mådde jag relativt bra men det var mycket länge sen jag var såå bakfull. Typiskt att Djurgården hade Stadionpremiär just då.

Men jag kom iväg, såg en match som var mycket lovande för resten av säsongen även fast det inte syntes på det orättvisa resultatet 1-1 och festade även på lördagen. Först Londoner, sen Spitfire och tillsist nåt ställe bredvid Fridays på Birger Jarlsgatan. Kom hem vid halvfem och jämfört med mängden jag hade druckit så var jag enbart salongsberusad! Outgrundliga äro alkoholens vägar... På söndagsmorgonen när jag vaknade var jag oförskämt pigg och gick på en tvåtimmarspromenad! Men jag har väl betalt retroaktivt med bakfylla för en lååång tid framöver hoppas jag!

Igår och idag har jag varit på kurs och resten av veckan har jag tagit ledigt! Tänkte softa de sista dagarna i lägenheten, på lördag flyttar jag förmodligen och det är det riktigt svarta molnet på min himmel just nu. Men jag vet att jag kan flytta tillbaka om det blir outhärdligt. Janne är hemma tills början av juni, sen är han borta tills slutet av augusti och därefter hemma typ två vardagar i veckan fram tills oktober när han drar ett halvår igen. Han har sagt att det är okej att jag bor här så länge så blir det för jävligt så gör jag det.