måndag 11 augusti 2008

Semestern slut

Jaha! Då har man haft fyra veckors semester utan att veta vad som hände!?! Jag vet att jag var på bortaresa till Tallin och hade urkul i fyra dagar. What a resa! Ska försöka föra över lite bilder när jag får vara i fred när jag sitter vid datorn... Herr Dåre sitter ju alltid och övervakar mig.

Jag åkte alltså en onsdag till Tallin och stack hemifrån vid 14-tiden, han låg i fosterställning i soffan och sa knappt hejdå, men det sket väl jag i. Solen stekte och jag var på strålande. Tommy (kompis) och jag möttes i Gullmarsplan och tog oss sen ut till Frihamnen där vi fixade biljetter och därefter direkt till uteserveringen utanför terminalen för att få i oss lite alkohol. En halvtimme innan båten skulle kasta loss gick vi på båten och kollade hytten...

När vi installerat oss gick vi upp på soldäck där alla andra Djurgårdare befann sig med flaggor och sång. Flaggorna (som var många) blev tyvärr beslagtagna trots att dom bara hängde på soldäck och där satte kaptenen ribban för hur resan skulle bli. Mina solbriller lyckades gå sönder exakt i början av resan och det var därför bara att gå till taxfree och tjacka nya för några hundralappar på VISA-kortet. Kände att mina 1700 kronor inte skulle räcka om jag skulle behöva köpa oplanerade saker för dessa, därför fick VISA't rycka in.

Nu måste jag försöka att komma i säng eftersom det är första dan på jobbet imorgon efter semestern, men fortsättning följer... Måste verkligen skriva upp vad som hände så att denna resa inte hamnar bland alla andra resor som jag varit på. Denna var helt galen!