tisdag 4 december 2007

Hemma!

Så har man handlat för resten av veckan och kommit hem. Kollade vad som är på teve men där var ingenting kul så jag sitter och funderar hur jag ska tillbringa kvällen. Det lutar åt att läsa lite ur Mia Törnbloms bok... Det är inte lätt att vara liten i den stora världen, helst inte när man inte har någon att luta sig mot.

Aftonbladet PLUS

Nästan varje morgon ögnar jag igenom aftonbladet.se lite snabbt. Eftersom jag försöker skärma mig från negativa nyheter på morgonen så skummar jag igenom startsidan. Läser sportsidorna, lite hälsa och så vidare. Men varje morgon lyckas jag hitta en eller flera artiklar som ingår i Aftonbladet PLUS. Jag blir galen!!! Oftast är det tre rubriker, två som har plus bredvid sig och en som är utan. När man klickar på den utan PLUS så står det typ fyra rader (i princip det som stod i länken) och sen: "Bli medlem i PLUS och läs hela artikeln". Fuck you! Jag skiter i om det bara kostar 19 kronor i månaden att vara med i PLUS, det är principen jag stör mig på. Ha en egen sida med plusrupbrikerna eller nåt så man slipper se dem! Jag tänker ändå INTE bli medlem i nån jävla klubb!!! Snart skiter jag i att läsa er jävla skitsida!

måndag 3 december 2007

Hann inte...

Hann inte med allt som jag tänkt, men istället skrev jag klart ansökan och skickade iväg den. Nu är det bara att vänta och se... Tror inte jag kommer få tjänsten eftersom jag inte har någon erfarenhet som eventkoordinator, men man ska alltid försöka!

Jag hann med att skriva en ansökan, sätta på en tvättmaskin, tvätta håret och göra en god middag. Fläskfilé, arlas skogsvamppanna, körsbärstomater och timjan. Till det serverades ris och min goda sallad.

Nu är det march pannkaka i säng!

Saker jag ska göra ikväll:

  • Sätta på en tvättmaskin
  • Skriva CV
  • Tvätta håret
  • Färga ögonbryn
  • Läsa

Bara ta hand om mig själv! :-)

Ny vecka!

Det här är första dagen på resten av mitt liv! Från idag ska jag arbeta stenhårt med att få en bra självkänsla och jag tänker bara tänka på mig själv hädanefter. Jag mår inte bra av att hänga upp mitt liv på någon annan genom att hela tiden ta hänsyn till vad den personen tycker och vill och sen agera efter personens önskemål. Jag är värd mer än så. Jag skiter i om jag får leva ensam resten av mitt liv för att jag månar om mitt bästa, det är bättre att jag trivs med mig själv och går rakryggad genom resten av mitt liv...

Detta är vad jag kommit fram till under denna depphelg! Nu sätter jag igång!

söndag 2 december 2007

Depphelg

Den här helgen har varit en riktig depphelg! I går hade jag båda telefonerna avstängda och jag gjorde inte nån nytta på hela dan. Idag har jag satt på telefonerna, jag har satt upp adventsstjärna + adventsstake, satt på en diskmaskin och tvättmaskin. Men that's it! Jag orkar inte göra mer eftersom jag bara deppar och deppar. Ska försöka skriva en ansökan men jag tror inte det kommer att gå så bra med tanke på mitt tillstånd.