lördag 31 december 2011

Välkommen!

Jag blev utslängd av Lullen eftersom hon ska ha middag hemma. Så jag åkte till bästa kompisen istället. Och blev välkomnad så här.

Kan nog stanna här några timmar.

Note to self

Tro inte att smink och locka håret tar 1,5 timme. Med trollhår tar det minst 2 timmar. Bara att locka.

*försenad*

torsdag 29 december 2011

Jag jobbar...

Det är som bekant snart årsskifte. Och jag skulle kontera lite fakturor idag. Med betoning på lite. 64 stycken hade jag när jag loggade in. Så jag sitter och jobbar lite ikväll dårå...

onsdag 28 december 2011

Miljöombyte

Jag kände att jag behövde byta miljö efter allt hemmasittande. Så nu sitter jag på kvarterspuben och spelar istället.

Leffe

Min sambo Leffe har lärt sig att hitta här hemma nu. Det tar ungefär en timme för honom att dammsuga nu. Första gången var han tvungen att ladda om sig för att bli klar. Ett tips till dig som hatar att dammsuga: skaffa en självgående dammsugare. Medan jag har sminkat mig, har han gjort fräscht här hemma.

Det borde väl vara rea på dem nu?

Uppvärmning

Jag körde upppvärmning igår. Tvättade två maskiner. Och hängde dom. Sen var jag tvungen att vila. Idag har jag redan tvättat och hängt en tvätt. Och så har jag ätit frukost. Och spelat lite dataspel...

Nu ska jag fixa till mig och gå till Fridhemsplan och shoppa lite. Sen ska jag fylla på kylskåpet lite. Så jag inte svälter ihjäl menar jag. Kanske blir det ett glas vin när jag kommer hem. Fick ett jättegott chablisvin av en kollega i julklapp. Och NÅT måste jag unna mig när jag sliter så mycket.

Det är jobbigt att vara ledig!

tisdag 27 december 2011

Dags att rycka upp sig?

Jag har inte gjort ett handtag sen i fredags. Inte mer än spelat spel på surfplattan, kollat filmer och tryckt i mig godsaker. Ja så har jag sovit en del också.

Jag har alltså inte varit utanför dörren på tre dagar. Inte tvättat en tvättmaskin eller låtit Leffe dra en runda ens...

Men jävlar så skönt det har varit!

lördag 24 december 2011

När man varit kryptisk

Ni vet när jag behövde ett Amex? Det var för att Lullen skulle få bra platser på Coldplay. Och det fick hon! Vi öppnar ju julklapparna klockan 00. Så... God jul!

fredag 23 december 2011

Sista leveransen

Nu har jag vinterskor så att det räcker för den här säsongen.

Ut och stångas

Det är lön idag. Så jag ska köpa resterande julklappar. Som alla andra som har en benägenhet att vara ute i sista minuten.

Men än så länge är jag på bra humör.

onsdag 21 december 2011

Jag är usel

Jag vet inte vad som händer. Men jag vet att jag aldrig har tid med att blogga just nu. Inte heller har jag tid med att läsa bloggar. Eller leva ett liv. Jag är usel helt enkelt.


Men om ett dygn är jag ledig 17 dagar!

Då jävlar!

tisdag 20 december 2011

Skyltat

Jag hann inte att fota. Men är det någon som sett en buss skyltad med "fullsatt"? Istället för destination.

Bra tycker jag. För jag slapp springa i onödan.

Spöken?

Jag har skaffat mig en app som mäter min sömn. Och den spelar in eventuella ljud som man ger ifrån sig. I natt har den spelat in fem gånger. Det måste vara spökljud väl? För snarkar gör jag inte!

Väl?

måndag 19 december 2011

Det går fort nu

Julfest i torsdags. Måndag idag. Där emellan migrän och julstädning. Jag hinner knappt med i svängarna.

Men nu kör jag nedräkning.

Fyra dagar kvar!

torsdag 15 december 2011

Julfest

Vi ska ha julfest på jobbet ikväll. Och jag är självklart med och anordnar den. Därför springer jag mest omkring idag.

Nu hoppas vi på en lyckad kväll.

onsdag 14 december 2011

Fastnat

Jag har snöat in mig totalt på surfplattan. Jag tror att jag är kär! Så nu har Leffe (dammsugaren) fått en rival. Men jag kan tänka mig att vara bigamist...

Leksak

Vi har fått surfplattor på jobbet. Frågan är hur jag ska kunna koncentrera mig på jobbet nu?

tisdag 13 december 2011

Fixat!

Lullens julklapp är inhandlad. Och jag tror att jag är gladare än vad hon kommer bli. Finns det nåt bättre än att komma på en perfekt present att ge bort?

Jag sa ju att dan skulle bli bra!

Det gick ju bra!

Somnade som en stock. Och vaknade utvilad. Det blir en bra dag det här!

måndag 12 december 2011

Godnatt dårå

Jag är inte typen som hoppar upp av glädje när klockan ringer på morgonen precis. Det är det väl nästan ingen som gör. Men jag gillar att sova lite extra mycket. Kan sova till långt fram på eftermiddagen om inget väcker mig.

Imorgon är det lucia. Och vi har luciatåg på jobbet. Och jag är den som håller i bokningen av Lucia och hennes crew. Och beställningen av lussebullar. Som ska dukas upp. Så jag måste vara på jobbet absolut senast halv åtta. Vilket betyder alarmet kommer sätta igång klockan fem. Alltså FEM! Vad är det för jävla tid att bli väckt på?

Men jag går och lägger mig och försöker få kroppen att somna nu då. 21:00.

Kul!

Det här med akupunktur...

Är det bara jag som slumrar till? Dessutom vaknar jag av mina egna snarkningar.

Sexigt.

Otur

En kollega ställde upp med sitt Amex. Men han hade ett italienskt eftersom han är mycket i Italien. Så det var inte godkänt. Bara skandinaviska kort duger.

Det går inge bra för mig.

American Express

Jag har/hade kommit på bästa julklappen till Lullen. Men det visar sig nu att folk med American Express får gå före i kön. Vilket förmodligen kommer att förstöra för mig.

FAN!

Ingen som har ett American Express att ställa upp med?

söndag 11 december 2011

Julmys

Jag har haft en myshelg. En datorfri myshelg. Det är min nya grej uppenbarligen. Att inte vara uppkopplad på helgen. Undrar hur det blir under mina 2,5 veckor långa julledighet?

Idag var det släktträff. Årets första julbord, julklappar och umgänge.

Imorgon är det stress.

Det är väl därför jag är helt slut på helgerna...

fredag 9 december 2011

torsdag 8 december 2011

Elvis, ÖB och Järnia

Jag fick för mig att gå in på ÖB och kolla efter en speciell julstjärna. Eftersom jag är på ÖB typ en gång per år så passar jag på att köpa lite annat smått och billigt. Men undrar efter en stund varför man spelar Elvis på högsta volym? Det är ju inte så att man har lust att gå omkring där i lugn och ro precis. Helst inte när kunderna i butiken verkar vara släppta från psyket allihop.

Nästa butikstopp är Järnia. En affär som jag aldrig varit i. Jag börjar samtalet med butiksbiträdet med att säga att jag inte vet om jag ens är i rätt affär. Resten av besöket tittade han på mig som om jag blivit utsläppt från psyket.

Jag måste ha en man!

Akupunktur

Jag håller på med en utredning angående min migrän. Och idag börjar jag med att prova akupunktur. Tänk om det skulle vara så bra att migränen försvann för alltid? Hur lycklig skulle inte jag bli då?

*håller tummarna*

onsdag 7 december 2011

Orolig

Lullen skulle sova borta i natt. Men kom hem nån gång efter fyra på morgonen. Och har spytt sen dess.

Jag har en miljon saker att göra på jobbet just nu. Och har verkligen verkligen verkligen inte tid med att bli sjuk. Framför allt inte magsjuk. Eller vinterkräksjuk. Så jag har väl tvättat händerna sisådär 15 gånger på en timme.

tisdag 6 december 2011

Pust!

Jag hinner fan inte med!

Varken på jobbet eller privat.

Ge mig semester!!!

Nämen!

Som tvåa i det vinnande laget i stegtävlingen vann man en middag för två på en av Stockholms bästa restauranger. Det var jag som vart tvåa i det vinnande laget!

Däremot kom jag på 39:e plats i den individuella tävlingen. Vinnaren hade ett stegsnitt på 31 799 steg. Jag hade ett snitt på futtiga 15 819. Och det är inte nåt att skämmas för.

måndag 5 december 2011

Äntligen!

Första glöggen för året. Det tog sin lilla tid...

Jobbvecka

Den här veckan är det ordentligt stressigt på jobbet. Nästa också. Men sen är det nedräkning till julledigheten. Så det är väl bara att köra.

söndag 4 december 2011

Här sitter jag

Och övervakar min sambo. Lite jobbig är han med sladdar. Men om man plockar undan dem så är han riktigt duktig.

Gäst skulle det va...

Nog för att hon gillar hästar. Och har ridit i typ hela sitt liv. Så var det ändå gäst som jag menade i föregående inlägg.

fredag 2 december 2011

Bra häst reder sig själv

Hon fixar maten. Och jag dricker bubbel. Bra arbetsfördelning tycker jag!

Låt mig presentera...

Min nya sambo! Jag har inte döpt han ännu. Några förslag?

Det drar ihop sig

December är en stressig jobbmånad för mig. Det är den väl för dom flesta. Och jag är inget undantag. Så det blir nog lite hemmajobb i helgen.

Men nu skiter jag i det här och går och möter upp bästa kompisen (den andra) som kommer till mig ikväll.

torsdag 1 december 2011

När man har bråttom

Då är fan varenda trafikljus rött, folk är långsamma och precis allt jävlas. Varför är det så?

Hälsokontroll

Jag tycker ju att jag har haft migrän lite för ofta sista tiden. Så jag frågade min chef om jag kunde få göra en hälsokontroll via företagshälsovården. Och det fick jag. Idag ska jag dit.

Nu hoppas vi att det bara är en slump...