Sätt på pastavatten.
Hacka därefter en röd chili, basilika från en kruka och pressa en citron.
Rosta pintjenötter i en stekpanna.
Mixa basilika, pintjenötter, chili, citron, 3 vitlöksklyftor, 3 matskedar honung, en halv deciliter parmesanost, och en halv deciliter olivolja till en slät massa. Blanda därefter med grädde och buljong och låt puttra i en kastrull i en kvart.
Stek under tiden vilket tärnat/strimlat kött som helst. Oxfilé, kyckling, lövbiff...
Blanda därefter kött och sås med den kalla pastan och värm upp allt.
Hur gott som helst!
5 kommentarer:
Sjukt gott.. =)
Jag lägger det i minnesbanken till helgen. *slickar mig om munnen* Rart av dig att dela med dig.
Änglar: Du kommer inte bli besviken.
Men va faaan!! Har du lagt ut mitt recept GRATIS!! Hmm
Hahaha! Som om DU betalade för det... :-p
Skicka en kommentar