lördag 28 juli 2007

Tankar mitt i natten mitt i skogen...

Så här sitter man mitt i natten... Det är fredagnatt och jag ska åka hem på söndag. FAN! Jag vill inte! Jag vill inte åka hem till den där jävla krigszonen och må dåligt. Jag har haft det så jävla soft här uppe på landet. Vaknat när jag känt för det, ätit när jag och Cassi känt för det, åkt i väg när vi haft lust och aldrig tjafs om dittan och dattan. Jag har kunnat sms'at utan att radera in- och utkorg, lyssnat på musik när jag har känt för det och ingen jävel har gnällt på mig eller varit sur och grinig.

Jag har mått toppen här uppe! Varför ska jag behöva åka ner till helvetet igen? Nog för att jag inte vill bo här i all evighet utan helst vill jag bara att nån vänlig själ lånar ut sin lägenhet tills jag får ett förstahandskontrakt och låter mig leva MITT liv. Ingen verkar ju fatta att han inte är riktigt frisk heller förutom Cassi. Han kommer göra mitt liv till ett helvete om jag inte gör det här lugnt och sansat. Men ingen fattar hur det är att leva med en man med psykopatdrag. En som bara trycker ner en psykiskt, skyller ifrån sig från allt som händer som är negativt, står och glor på en när man sover, rotar i ens privata saker osv osv. Jag vill ha ett eget liv där jag bestämmer vem jag vill ha där, vilka jag vill umgås med och vad jag ska göra.

Det går utför för DIF's värvningsförhoppningar nu också. Drömvärvningen Andreas Johansson går till Ålborg, Tobias Hysén till IFK Sill och Vilakazi till Ålborg. Vad är det som händer? Inte för att jag var så sugen på varken Vilakazi eller Hysén så undrar jag om det finns någon plan från Djurgårns sida eller om dom bara är inkompetenta. Vafan! Vi har ingen som kan göra mål i laget, transferfönstret är öppet, grabbarna har sommaruppehåll så VÄRVA EN STRIKER NU FÖR FAAN! Vissa supportrar babblar om att vi ska vara nöjda med vår tredjeplats och att säsongen gått bättre än förväntat... Ja, det har den men nu har vi fått guldvittring och vi kommer aldrig att vinna nåt jävla guld när alla andra värvar hit och dit och vi står med händerna i fickorna! Jag vill ha en nyhet på dif.se som kom under sommaren för några år sen: Elmander... Och året efter Geert den Ouden... Skit samma om man hade hört talas om personen bara han kunde måla. Typ Sören Larsen. Han var skadad hur länge som helst och gick sen in och betalade tillbaka. Dags att betala Qurinio eller hur du nu stavar ditt efternamn. Inte alla som stavar mitt namn rätt heller...

En annan kul sak: Min ungdomskärlek skrev meddelande på Stay Friends idag! Vi har inte setts eller hörts på 10-15 år sen så det var kul. Slängde över ett mail till honom och berättade snabbt om mitt liv, inte det tragiska dårå, och hoppas att han svarar. Skulle va kul att ses faktiskt. Men han är nog förmodligen inte lika intresserad... Han är nog lyckligt gift och har ett superduperliv, det är han värd iallafall tycker jag. Bara jag får svar och får höra vad som hänt.

Kanske dags att försöka att sova lite. Städdag imorgon eftersom vi åker hem på söndag. Trots att jag inte vill.

torsdag 26 juli 2007

Frucka!


Gamla godisaffären som var fullproppad med godis! Tyvärr omgjord till spelbutik.. :-(

Utsikt från balkongen, fast i markhöjd.



Min gamla balkong.


Den i mitten... Där bor mammas ex men jag törs inte ringa på. :-(

Mitt barndomshus!


Här bodde jag från 2:an till 8:an.

Tonåringar med damp...

Ibland är jag så jävla trött på att vara tonårsmorsa så att det står mig långt upp i halsen. Egoismen är så självlysande så att hon ibland står där som en total främling i köket. Nu har hon bestämt att vi ska åka hem idag bara för att jag kommenterade att hon endast gör frukost till sig själv. Är det ett dumt påstående? Under denna vecka som vi har varit här så har hon gjort frukost en gång tidigare + idag och båda gångerna enbart till sig själv... Hon skyller på att jag inte svarade när hon frågade om vi inte skulle äta familjefrukost, vilket är sant, men när jag kontrade med att jag aldrig frågar henne när jag gör frukost utan bara gör fick hon damp och bestämde att vi skulle åka hem för hon ORKAR inte längre!!! Vad är det hon inte orkar? Att ligga i hamocken och läsa, ligga i soffan och kolla film, åka in till stan och shoppa eller diska två gånger på en vecka?

Det gör mig bara så jävla irriterad! Så... Frågan är nu om jag ska ta henne på orden och börja packa, om jag ska köra henne till flygplatsen och stanna kvar här själv eller bara dissa henne? Nån jävla gång måste hon ju lära sig att hon bara är för mycket ibland...

lördag 21 juli 2007

Från bryggan!



Inför match..


Tyvärr inte på plats eftersom vi är i Östersund, så O'Learys får duga. Sen blir det hamnstråket. Upptrappningen till Storsjöyran.

torsdag 19 juli 2007

Nytvättad fönsterruta..


Så jävla mycket djur som fastnar på rutan här i Norrland. Lämnar Sundsvall nu..

På väg till landet.


Middag i Söderhamn.

måndag 16 juli 2007

Dags att rensa i trädgården?


Äh, tar det nån annan dag! Jag har ju semester! :-)

fredag 13 juli 2007

Ord är överflödiga..



Semester!


Ha ha! Nu hägrar närmsta pub för att fira! 4 veckor ledigt!

tisdag 10 juli 2007

Jag förstår inte problemet men helt plötsligt kan jag inte skriva någon titel på mina inlägg...

Sitter här på jobbet och håller på att somna. Jag har sovit extremt lite de senaste fem nätterna och inte blir det bättre av att det är otroligt lugnt på jobbet nu i dessa semestertider. Ikväll ska jag gå och lägga mig i princip på en gång när jag kommer hem efter jobbet. Fuck matlagning, socialt liv och annat skit som står på dagliglistan, idag skiter jag i allt!

Pratade med M igår om att han ska ge fan i att följa med till landet på semestern och låta mig och C låna bilen och åka upp själva eftersom vi behöver paus från honom. Han gick med på det förvånansvärt fort att jag misstänker att det kommer bli många turer fram till det aktuella datumet. Och då slutar det väl med att man sitter hela semestern i "fängelset" istället. "Fängelset" är för er som inte vet MIN lägenhet som HAN har flyttat in i och vägrar att flytta ifrån... I "fängelset" är det ofta nersläckt eftersom HAN tycker om att stänga in sig och dricka alkohol i smyg. Man får inte spela musik för då störs han och sätter igång och tjafsar och stänger av datorn genom att dra ut proppen. Han rotar i mina dagböcker, kollar vilka sidor jag har varit på i datorn, går igenom min mobiltelefonbok och läser alla meddelanden som skickats och tagits emot. Jag försöker att vara ifrån "fängelset" så mycket som möjligt men jag är ändå vuxen och vill bara kunna komma hem från jobbet, sätta på lite musik och kunna bara vara mig själv... I mitt eget hem! Om allt går enligt vad han gått med på så åker jag till landet om en vecka och två dagar. Det är inte mitt egna hem, men det är nästan mitt egna lantställe och det kan han inte ta ifrån mig!

fredag 6 juli 2007

Vad händer nästa gång?


Jaha! Då har han åter igen gått till angrepp på mig. Den här gången fick jag en taco i nacken för att jag sms'ade med Johan som jag varit bussvärd med. Johan är dessutom förlovad och 18 år yngre än jag... Kan jag inte få en egen lägenhet snart? PLEASE!!!