torsdag 26 april 2012

Aldrig mer tåg!

Tåget gick 16:12 från Göteborg. Sen dess har jag varit åksjuk. Varför blir man det på tåg? Jag kan dessutom tala om att det inte är sådär jättemysigt att spy på tågtoaletter.

Skickat från min Windows Phone

4 kommentarer:

Ett stenkast från Fyndet sa...

Man måste åka baklänges på X2000. Varför man blir åksjuk? Ingen aning. Jag blir med. Men aldrig i bil eller på sjön. Skumt.

Malde sa...

Åker du X2000? Har hört att vissa blir åksjuka då. Men jag har inte blivit det...

Krya på dig, Vännen

Anonym sa...

Sent svar på detta inlägg.

Men åksjuka har väl med balanssinnet att göra?
Men så har jag ont i huvudet typ 3 ggr om året också. Så jag kan ju inte ens föreställa mig eländet.

Jag blir aldrig åksjuk, av något, what so ever, (Peppar peppar, skrockfull).
Älskar just båtar och tåg. Bak- eller framlänges spelar ingen roll för mig.

Fast jag fick själv ett virus på balanssinnet/ngt i örat en gång när jag var typ 18, o allt bara gungade. Nej, det var inte roligt.
Fast åksjuka är fan värre.
Det har jag bara blivit en gång i mitt liv, det var på en Viking Line-färja, när jag var 22 o det blåste storm, 29 m/sek. Mamma Mia vad det var otrevligt!


Kram på dig o tack för en go blogg!

Singel i storstan sa...

Jag har också haft virus på balansnerven! Men då trodde jag att jag på riktigt skulle dö i hjärnblödning och fick stans dödsångest. DET var värre än åksjukan mellan Göteborg och Stockholm vill jag lova. Har för mig att jag var sjukskriven i en månad efter det...

Jag vet inte varför vissa är känsliga, men jag är ju inte lika känslig om jag har druckit alkohol. Så visst kan det ha med balansen att göra. Jag kan inte ens gunga en vanlig gunga utan att må illa. Så jag har väl bästa balanssinnet ever. :-)