torsdag 4 december 2008

Sorgligt

Ja, vad ska man säga? Djurgården är i kris! Både i fotboll och hockey... I fotboll slutade DIF tolva i tabellen, sparkade tränarparet efter nån vecka efter säsongsavslut och sen avgick sportchefen för att han inte ville ingå i den nya organisationen. Vad menas med det? Att organisationen kommer att suga?

Idag spelade DIF-hockey på Hovet mot Skellefteå och torskade med 0-2, vilket innebär att Djurgårn just nu ligger sist i tabellen. Dom har samma poäng som Södertälje men sämre målskillnad och en match mer spelad. För att slippa kvalspel måste de gå förbi Timrå som leder med fyra poäng och har TVÅ matcher mindre spelade!

Det är bara att knyta handen i fickan och se glad ut. Som någon vis Djurgårdssupporter skrev på ett forum: "Att vara DIFare är ett konstant lidande. Varje poäng vinns i kamp och smärta på planen och i ångest på läktaren. Källströms, Elmanders och den Oudens dagar är en anomali, avvikelse, närmast en abnormitet. Det normala är såsom nu en ständig plåga, ett hopp som förbyts till förtvivlan och återuppstår igen. Avbrutet av korta perioder av framgång så att vi får känna vad sådant innebär innan smärtan återvänder. Att vara DIFare är att vara vän med sin smärta."

Inga kommentarer: