måndag 29 december 2008

Har betalat mina räkningar...

...och det ser inte bra ut!!! Fattar inte hur jag ska klara mig den här månaden? Tror att jag får börja promenera till jobbet, röka mindre och äta mycket billig mat. Fan att man aldrig får slappna av.

Tillbaka från de döda

Satt och spelade dataspel i över ett dygn igår/förrgår. Gick och la mig vid 19-tiden igår och sov 13 timmar. Nu är jag tillbaka från de döda och har jobbat lite, bytt sängkläder och städat... Dags att leva lite normalt också.

lördag 27 december 2008

Bakis

Det blev en blöt kväll igår... Var först på stan med tonåringen och hennes pojkvän och hittade massor av grejer på rean! Förra året fanns ju ingenting, men i år blev det ett par nya gympadojjor, tre behåar, en kjol, två tunikor, två koftor, en halsduk, en mascara, flera par strumpbyxor, en blus och ett par byxor!

På vägen hem köpte jag en pizza och direkt när jag kom hem ringde Anne-Li som var i stan. Vi träffades på Fridhemsplan och tog två öl sen var hon tvungen att åka hem så jag åkte också hem igen. Hade ju blivit ölsugen vid det laget så jag hörde av mig till Marion som kom över och vi gick på kvarterskrogen vidare till Kellys och till sist Patricia. Hade ganska kul. Vet inte vad klockan var men jag måste varit skitfull med tanke på att jag åkte helt själv i en svarttaxi!!! Tur att det inte var en galen idiot!

Idag har jag legat och sovit exakt hela dan och gick upp vid 20-tiden helt mörbultad! Jag fattar inte hur jag kan må så jävla uselt när jag dricker?!? Nu ska jag ner till videon och köpa cigg, ostbågar och massor av läsk. Sen blir det dataspel hela natten...

fredag 26 december 2008

Annandag jul

Fattar inte vart tiden tar vägen! Här om dan gick jag på semester och nu har sex dagar gått! Har spelat dataspel vilket gjort att jag kanske vänt på dygnet en aning men det behöver ju inte svischa förbi för det?

Julen firades i Tyresö och det var harmoniskt och lugnt. Fick pengar, presentkort på H&M, äggkoppar och en halsduk. Nu ska jag göra av med pengarna på mellandagsrean, ut och stångas med alla andra!

fredag 19 december 2008

Semesteeeer!

ÄNTLIGEN!!! Efter denna tunga höst så är jag inte värd något annat än 18 dagars ledighet! Ska göra precis vad som faller mig in varenda dag! När tonåringen inte är här ska jag spela dataspel till morgonkvisten, sova hur länge jag vill, äta vad jag känner för och bara softa. Det ska bli så enormt skönt!

Fick blommor idag! Av Camilla som tackade för att jag fixat jobb åt henne, fin gest av henne tycker jag. Annars inget särskilt...

Stress och julstress

Har haft fullt upp! Massor att göra på jobbet för att lämna ett tomt skrivbord innan julledigheten, julfest, julgala, städning och så vidare... Idag vaknade jag med världens huvudvärk som har hållt i sig hela dagen och det är så jävla typiskt att detta händer när jag har som mest att göra på jobbet. Imorgon är det sista dagen innan semestern och det ska bli så skönt! Har haft en stökig höst med byte av jobb, separation och övertid. Ska fan bara lata mig i två och en halv vecka.

torsdag 11 december 2008

Fattar ingenting

Det har varit en del att göra den här veckan. Sena kvällar, tidiga mornar och trötthet osv. Därför har jag inte varit här något men jag har inte heller gjort nåt intressant.

Däremot har jag idag haft ett samtal med en killkompis som har ett jättedåligt förhållande med sin tjej om man frågar mig. Han ljuger och undanhåller sanningen om ganska stora saker, han är typ livrädd för att hon ska få veta att han inte är perfekt och istället städar han febrilt efter sina rätt så stora misstag och hoppas på att han har tänkt på allt som ska sopas bort så att hon inte ska få reda på någonting. Vad är det för förhållande?!? Jag trodde att varför man delar sitt liv med någon är förutom att man älskar personen för att man känner sig totalt trygg med denna människa och accepterar den andres fel och brister. Idag berättade han att dom ska gifta sig?!?!?!?!

Antingen så ljuger han Big time om deras förhållande eller så måste han vara helt jävla knäpp i huvet. Jag tycker nästan att det är sjukt att gifta sig när man har ett sånt förhållande och är det så att han ljuger för mig och att de har en perfekt relation så tycker jag att allt är ännu sjukare! Därför har jag raderat hans nummer och hoppas ärligt att han aldrig mer ringer eller messar mig. Jag vet liksom inte vad som är sanning eller lögn när det gäller honom och dessutom så är vår vänskap på hans premisser...

Hade detta varit en tjejkompis hade jag tjatat på henne en miljon gånger att inte göra det, men som sagt, han är inte riktigt ärlig mot mig, säger saker som inter riktigt stämmer så jag skiter faktiskt i vad han gör... Lycka till baby, ring aldrig mig igen.

måndag 8 december 2008

Vart tar tiden vägen?

Jag fattar inte. I min värld är det fan bara måndag och fredag, hela tiden. Och det känns som att jag hinner med lika lite som man gör på två dagar på en vecka. Kommer till jobbet på måndag morgon och tänker att det här, det där och det här ska jag hinna med den här veckan... och så är det fredag och några saker läggs på hög.

Likadant med fritiden. Jag vill hinna fixa naglarna, färga håret, epilera benen, dammsuga, tvätta och massor med annat. Men när jag kommer hem och har ätit middag, plockat undan och sånt så är klockan närmare 21 och jag är helt slut. Fattar inte.

Idag har det ringt på dörren tre gånger. Första gången var jag inte hemma och tonåringen låg och vilade efter skolan. Andra gången var det en nyinflyttad granne som bor ovanför och undrade vad jag hade på som surrade så mycket. Torktumlaren svarade jag, den är klar om en halvtimme. Efter ca 30 minuter var tumlaren klar och jag tänkte inte mer på det. Klockan 22:30 ringer det på dörren igen och samma kille står utanför och frågar om torktumlaren är avstängd?!? Ja, för över en timme sen svarar jag. Varken fläkt eller tumlare har varit på... Alltså kan det inte vara från mig det låter väl? Blir totalt supernojjig på sånt där eftersom mina förra grannar i Tyresö knackade i elementet om jag spelade för högt, jag HATAR grannar som är känsliga för ljud.

Helgen som kom och gick...

Jaha. Måndag idag. Lördagen gick åt till att gå på hockey och dricka öl. Gårdagen var sängläge exakt hela dan! Spy, bada, sova... Usch! Det funkar inte att spilla bort en hel helg bara för att man dricker, så nu är det fan slut med det. Möjligtvis tänker jag dricka på nyårsafton, men fram tills dess är det nyktra linjen som gäller. Det är inte värt det.

lördag 6 december 2008

Mitt i natten

Har varit ute med ett par vänner och druckit några öl och snackat lite efter jobbet. Inget att skriva om egentligen, vill bara hålla mig uppdaterad om vad som händer i mitt liv när jag tittar tillbaka.

Tonåringen har en kompis som sover här. Det är fjärde översovningen som nån gör här på mindre än en vecka! Inget jag klagar på, tycker snarare att det är skönt att dotterns kompisar och pojkvän gärna sover här trots att det inte går att stänga in sig i nåt sovrum. Är det nånting som jag saknade när jag bodde med krysset är just att alla är välkomna hem till mitt hem! Folk ska inte be att få komma in, det ska vara en självklarhet att man alltid kan komma...

Hockey imorgon igen. Hur ofta ska mitt Djurgårdshjärta behöva sargas innan det vänder? Eller ska det inte vända? Man har blivit ordentligt bortskämd med vinster och nu gör det så jävla ont när man torskar match in och match ut.

torsdag 4 december 2008

Sorgligt

Ja, vad ska man säga? Djurgården är i kris! Både i fotboll och hockey... I fotboll slutade DIF tolva i tabellen, sparkade tränarparet efter nån vecka efter säsongsavslut och sen avgick sportchefen för att han inte ville ingå i den nya organisationen. Vad menas med det? Att organisationen kommer att suga?

Idag spelade DIF-hockey på Hovet mot Skellefteå och torskade med 0-2, vilket innebär att Djurgårn just nu ligger sist i tabellen. Dom har samma poäng som Södertälje men sämre målskillnad och en match mer spelad. För att slippa kvalspel måste de gå förbi Timrå som leder med fyra poäng och har TVÅ matcher mindre spelade!

Det är bara att knyta handen i fickan och se glad ut. Som någon vis Djurgårdssupporter skrev på ett forum: "Att vara DIFare är ett konstant lidande. Varje poäng vinns i kamp och smärta på planen och i ångest på läktaren. Källströms, Elmanders och den Oudens dagar är en anomali, avvikelse, närmast en abnormitet. Det normala är såsom nu en ständig plåga, ett hopp som förbyts till förtvivlan och återuppstår igen. Avbrutet av korta perioder av framgång så att vi får känna vad sådant innebär innan smärtan återvänder. Att vara DIFare är att vara vän med sin smärta."

Julkrukor

Har gått på stan hela eftermiddagen och letat julkrukor som vi ska ha på jobbet. Det enda jag hittade var för små röda krukor dekorerade med en tomte på Mique, ingen annanstans! Det finns knappt några krukor över huvud taget märkte jag! Åhléns hade vita, men Berry, In & Finn, Indiska, Duka med flera hade inte en endaste kruka! Vart köper man såna? Jag behöver dom nämligen imorgon...

onsdag 3 december 2008

Ingen dusch

Jaha! Så var rörmokaren här för att fixa mitt badkar. Jag har ju använt mig av en handdusch sen två och en halv veckor tillbaka. Han kom in, tittade, sa att det här inte var några vanliga grejer, skrev på en lapp och gick! Kvar står jag med ett trasigt badkar och är grinfärdig.

tisdag 2 december 2008

Trött

Jag kan inte förstå hur man kan vara så trött som jag är idag utan att ha sovit dåligt, jobbat för mycket eller något annat ansträngande. Både dottern och jag sitter bara här och glor framför oss. Det blir en tidig kväll ikväll.

Mix Megapol

Jag lyssnar på Äntligen morgon med Adam Alsing och Gry Forsell varje morgon. Ibland kan jag irritera mig på deras skrala musikutbud men det jag verkligen stör mig på är nyheterna! Det är en snubbe som läser nyheterna och han kan fan inte prata ordentligt! Det är inte BARA hans totalt äckliga dialekt tror jag, han måste ha något talfel! Man kan ju undra varför man låter en sån människa sitta där och läsa upp nyheterna?!? Det är ju inte så att jag är administratör för inget, jag är bra på att organisera, ha många bollar i luften och så vidare. Hade jag varit bra att sjunga hade jag förmodligen varit sångerska eller nåt. VARFÖR är denna Jarnek (har jag för mig han heter) nyhetsuppläsare när det låter som att han inte kan prata ordentligt?

måndag 1 december 2008

I don't belive it!

Jag har varit och fikat! Det tog bara ett år och fyra månader. Men det var trevligt och för första gången kunde vi sitta och prata... Tidigare har det varit på konsert, på tunnelbanan en snabbis, på msn och korta telefonsamtal så det kändes mer avslappnat. Han har en livshistoria som är ganska tragisk på många vis och det gör ont att se någon som man tycker om prata om känsliga saker. Vet liksom inte riktigt vad jag ska säga. Vågar inte va för personlig och vill heller inte verka kall och okänslig eftersom jag inte är det.

Samtidigt som det kändes bra så är det bitterljuvt eftersom jag vet att jag aldrig kommer att få honom, han har sin tjej och dom försöker att få barn. Därför så skulle det kanske vara lika bra att bryta kontakten helt för det hugger till varje gång han pratar om henne. Jag kanske inte kan bara vara vänner? Nog för att jag har lagt ner förhoppningarna men han finns ändå i mina tankar ganska ofta och jag tror detta hindrar mig från att öppna ögonen när det gäller att hitta värme någon annanstans. Istället går jag omkring i ett vakuum och får ingen närhet alls.

Så vad känner jag egentligen? Ja... Med dom förutsättningarna som finns så känner jag mig nog mer nedstämd än uppåt faktiskt. Men samtidigt så känns det bra att umgås med honom. Riktigt tvetydiga känslor och jag vet inte hur jag ska hantera dem.