onsdag 28 september 2011

Sur

Det är fotboll på fredag igen. Bortamatch. I Södertälje. Mot Syrianska. Så jag tänkte väl gå. Tills jag ser att de tar dyrare biljettpriser än vad det kostar när man går på AIK-derby. Vilket är en bra hetare match. Fula biljetthöjningar bara för att ett storlag kommer med många supportrar är riktigt fult!

Så nu skiter vi att åka. Utan går på pub istället och dricker upp biljettpengarna. Och Syrianska förlorar 715 kronor istället för att tjäna 480.

Smart där!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Shit, betalar du 480 kr för varje match du går på? För att inte tala om 715 kr, det låter ju helt sjukt.

Och hej förresten. :)
Har läst dig ett tag, men minns inte om jag kommenterat tidigare.

Singel i storstan sa...

Hej! Jo du har kommenterat förut! :-)

Nej, jag betalar inte så mycket per match. För hemmamatcherna köper jag ett säsongskort som kostar 2.000 kronor. Det här var för tre biljetter. 160 kr styck eller 235. Det är bara principen jag stör mig på. Egentligen inte pengarna.

Klasse sa...

Men stå i klacken då.Fegis hi hi hi.Endast 210 kr.Ha de bra,ses in Södertälje Mvh Klasse

Anonym sa...

Okej, ja det var ju lite rimligare då. Nej det är klart det är principen, men du verkar gå på så många matcher, så det skulle bli galet dyrt med 500 spänn varje gång tänkte jag.
Pubrunda för pengarna lät som en bra idé tycker jag. :)

Singel i storstan sa...

Klasse, det kostar 235 på ticnet. 250 på plats. Normalt kostar det 160. Och bortaklacksläktaren som är avstängd kostar 120. Då vi kollar matchen på Rosa. Ses sista matchen istället...

Randigatankar, nja pubrunda vet jag inte. Men kolla matchen på teve på en pub är bättre.