tisdag 11 september 2012

Less!

Jag får ibland gliringar för att jag bloggar så dåligt nu för tiden. Och så är det ju. Vilket har sina olika anledningar.

Den största orsaken är att jag tycker att mitt liv är så förbannat tråkigt just nu. Och har varit ett bra tag. Jag jobbar, äter, sover, går på fotboll och festar. På senare tid har jag inte ens gått på fotboll. Men mitt liv är fortfarande hur boring som helst. Vad gör alla lyckliga människor egentligen?

En annan anledning är att jag är singel. Och har varit i snart fyra år. Vilket jag älskade. I typ tre år. Nu är jag bara less. Är det nån som vet hur det är att aldrig få beröring? Att inte ha någon som bryr sig om en. Att alltid behöva göra allting själv. Att inte ha någon att ha fredagsmys med. Att aldrig få ligga tesked. Att inte ha någon att prata vad som hände på jobbet med. Att aldrig få kyssas. Att inte ha någon famn att krypa upp och känna sig trygg i. Att inte ha någon att ägna sin uppmärksamhet på. På ett kärleksfullt sätt. Jag vet att jag har en dotter som jag älskar fantastiskt mycket. Men det är inte samma sak.

Jag saknar att inte ha någon att dela mitt liv och mina upplevelser med. Jag saknar intimitet. Jag saknar någon att skämma bort med kärlek, ömhet och sex. Jag behöver en människa som ger mig uppmärksamhet för att jag är så fantastisk. Men så är det inte i mitt liv. Och det känns som att det aldrig mer kommer bli så.

Ibland känner jag mig så ensam att jag nästan ångrar att jag lämnade exet. Gud förbjude! Och jag vet inte vad jag gör för fel?

Jag är inte typen som berättar för folk att jag känner mig som en sophög. Jag är mer åt att driva med mig själv och skoja och skratta. Men jag har också känslor. Och är inte så stark alla gånger. Fast det visar jag inte eftersom ingen frågar. Och då bloggar jag inte om det heller.

Då går det ibland ett tag mellan mina inlägg.

3 kommentarer:

Singelmamman sa...

Din beskrivning om singellivet kan jag känna igen mig i av och till. När det blir så där ensamt att jag nästan också ångrar ett kort förhållande då blir jag arg på mig själv.
Vänner i all ära, men så värst mycket skedliggande och mys blir det ju inte.

Singel i storstan sa...

Ja, det är av och till. Men på senare tid har det blivit till oftare. Och det känns dom perioderna. Som du sa, inte så mycket skedliggande och mys med vännerna...

Helena m. 4 sa...

Jag väntar så gärna på dina inlägg, och hoppas att du finner den du söker, alla förtjänar att må bra