måndag 7 mars 2011

Slut

Jag har inte sovit så bra de senaste två nätterna. Så jag är helt slut. Det är därför jag inte orkar blogga. Sittligger mest och glor i taket. Och på Big Brother förstås.

Jag hoppas att jag är piggare imorgon...

5 kommentarer:

Ett stenkast från Fyndet sa...

Det hoppas jag oxå! Pigga på dig!

MonasUniversum sa...

Vore jävligt tacksam om du kunde uppdatera mig lite grann hörru.

MonasUniversum sa...

grand...

Singel i storstan sa...

Självklart!

Sanna och Katerina blev nominerade och Cilla tvångsnominerad eftersom hon hade pratat nomineringar. Det blev Cilla som fick lämna. Hunken gick strax efter in i huset. Och den som blev hunk var han Patrik som såg bäst ut av de tre som fanns.

Min favorit (Tobbe) sa på efterfesten att han skulle lämna dagen efter, eftersom han hade någon affär som han var tvungen att avsluta. Och tyvärr lämnade han huset.

Veckans uppdrag heter Sibirienveckan (typ) och innebär att deltagarna som förlorar tävlingar hamnar utomhus och får arbeta, sitta eldvakt osv. Första tävlingen var att sitta i ett isbad i en minut och förlorades av Peter, Sara, Vanessa och Sonia. Alla satt en minut men ordern var vatten till hakan vilket inte alla hade.

Dagens tävling bestod av att äta isglass som Gulag-gänget tillagat. Och två ur det förlorande laget skulle ut. Martin och Gurkan gick ut frivilligt.

Under eftermiddagen har Gulag-gänget bland annat gjort två jättegroggar (flera liter) av vodka, sockerlag, nån fruktpuré och nåt annat, samt handhackad is som nyss lämnades in i huset.

Deltagarna utomhus är softa (trivs) och har det ganska mysigt medan generalerna (som dom kallas) är uttråkade och ligger och sover mest hela tiden. Man får mest följa (på 24/7-kanalen) utomhusgänget där man får höra ganska mycket skvaller faktiskt.

I kvällens avsnitt får vi väl se isbadandet och inte så mycket mer gissar jag på...

Tillräcklig uppdatering? Orkar inte läsa igenom allt jag skrivit så jag hoppas att det är tillräckligt sammanhängande. Hoppas du mår bra förresten!

MonasUniversum sa...

Tack älskling. Jag mår skitbra. Förutom att jag nyss skulle ta en morgondusch och upptäckte att det inte fanns varmt vatten. Morr!

Uppdatering om några dagar igen tack!