måndag 30 november 2009

Snuvig

Jag mår inte hundra idag. Tror att jag har lätt feber. Kankse inte borde vara på jobbet. Eftersom vi sitter i landskap så smittar man ju lätt...

Så jag går nog hem om ett tag. För det är sånt här jag gör på arbetstid:
http://www.tackfilm.se/?id=1259575154507RA52

söndag 29 november 2009

Svisch!

Så var den här helgen förbi.

Svisch sa det.

Jag förstår inte att tiden kan gå så snabbt som den gör. Och ändå sägs det att tiden går fort när man har roligt. Men jag har ju inte ens haft kul...

Usch vad jag känner att jag utsöndrar negativ energi. Det hör inte till vanligheterna. Därför blir jag ännu mer deppad när jag märker att jag är ur gängorna på riktigt. Skulle verkligen behöva åka iväg nånstans.

Bort från livet.

Helt ansvarslös skulle jag vilja va.

Boring

Jag har en tråkig helg här! Städa, tvätta, skura och adventspynta är inte det roligaste.

Det blir fint. Det blir det.

Men det är fortfarande jävligt tråkigt under tiden.

fredag 27 november 2009

Lovely!

Hörni!

Det är fredag! Dags att skita i det här nu! Jag har ju faktiskt varit här i 6 timmar! Det får ju inte bli för mycket menar jag...

Fast.

Jag har jobbat över nästan varje dag den här veckan. Så jag är värd det!

Skit!

För drygt en timme sen låg jag och sov. Man kan ju tycka att det är lite sent på dagen. Det tycker jag i alla fall.

Det tycker nog min chef också.

Fast nu sitter jag på bussen. Bara 2 timmar försent...

Vilken jävla skitstart på en fredag!

torsdag 26 november 2009

Skrik

Jag går omkring och är irriterad mest hela tiden. Det enda jag vill göra är att ställa mig och skrika rätt ut. Är man redo för psyket då?

onsdag 25 november 2009

Dags att gå hem?

Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Det var meningen att jag framför allt skulle träna klockan halv sex. Men det kom saker emellan.

Det blir så ibland.

Helst när man är en människa som hellre gör lite halvpaniksaker på en gång än skjuta upp det till sista dan. För då händer garanterat nåt som gör att det går åt helvete.

Detta med att göra halvpaniksaker på en gång gäller för övrigt bara min yrkesroll. Enligt erfarenhet så är jag inte likadan privat har jag märkt.

Hur som helst är jag äntligen klar med det som det var ganska bråttom med. Så nu är det dags att gå hem tycker jag.

Eller.

Jag har ju varit här i 12 timmar. Då kan jag ju lika gärna sova över här. Då får jag sovmorgon! Vi har ju värsta tempurmadrassen i vilrummet, dusch finns... Det skulle väl va för att jag inte har smink dårå.

Så jag drar väl hem då...

tisdag 24 november 2009

Ohållbart

Just nu är mitt liv ohållbart! Det bara är så. Och lösningar verkar inte finnas just nu. Hur fan beter man sig då? Jag är inte typen som tar livet av mig...

söndag 22 november 2009

Här är vi!


Erik (kompis) och jag
Djurgården! Å vi e tillbaks igen! Stockholms stadion. Våran borg, är vårt hem. Djurgården!

lördag 21 november 2009

Party all night!


Sara

För Nattis!


Norling och Erik (kompisar)
Puss och kram!

What?


En jävla massa fyllskallar!

Vi är inte Aik.


Sara, Erik och Magnus

På G


Sara, Elin och jag

Vi är på gång! Vi är laddade vi är klara!

Party


Erik, Elin och Lotta

Vi firar förlusten här... På hotellet vid Globen.

Vi ligger fortfarande under...


Djurgårdsklacken

Men det är inte mindre drag för det!

Hockey


Sara

Idag är det hockey på agendan. Djurgårn ligger redan under...

På krogen

Man kan ju undra vad jag gör där?

fredag 20 november 2009

Döende

Jag har varit döende. Det kändes så i alla fall. Men nu har jag orkat starta datorn. Det måste betyda att jag inte kommer att dö. Inte ännu!

onsdag 18 november 2009

Humor

Tonåringen visade mig ett klipp igår som jag tycker är vansinnigt kul! Jag skrattade så tårarna rann. Egentligen är klippet lite tragiskt. Men jag kan inte sluta skratta. Är det bara jag och tonåringen som tycker att det här är roligt?

tisdag 17 november 2009

Dejt

Jag har dejt med tonåringen ikväll! Och hennes kompis. Vi har tjejsnack kan man säga... Utan att vara FÖR tjejiga.

Normalt arbetstempo

Äntligen har jag kommit ikapp med allt på jobbet. Det känns jävligt skönt. För första gången sen semestern så känner jag att jag har allt under kontroll. Det tog bara tre månader.

Skönt så!

Pigg och glad!

Det är andra morgonen som jag faktiskt inte håller på att dö av trötthet.

Härligt!

Har jag tur så kanske just den perioden är förbi.

Istället för att snooza så har jag kört ett BodyPump-pass. Då är man på jobbet ungefär samma tid som man brukar åka hemifrån i normala fall.

Den pigga och glada bloggen säger: GOD MORGON!

måndag 16 november 2009

Sova?

Om man har suttit och gäspat sedan 20. Är det dags att gå och lägga sig då?

Jag tror jag gör det...

En bra dag

Idag är det första dagen sen jag slutade röka som jag inte är helt slut från jag vaknar. Ganska skönt att slippa. Eller. Jävligt skönt att slippa.

Så idag har jag först prommat en halvtimme på morgonen. Sen sprang jag ner på lunchen och körde ett Core-pass också. Min personliga tränare är på semester just nu. Och jag har lovat att inte göra henne besviken.

Jobbet flyter på utan att stressa. Mer än halva dan har gått. Fortfarande pigg och på ett strålande humör.

En bra dag helt enkelt.

Skillnad

Det är lite skillnad på solen jämfört med hur uppgången var vid den här tiden för två månader sen....

Den måndagspigga bloggen säger God morgon!

lördag 14 november 2009

Middag

Sen jag flyttade ifrån exet så har jag inte ätit vissa maträtter. Mest för att de var överrepresenterade de gånger han lagade mat. Han kan väl göra 7-8 rätter. En av dessa rätter är spagetti och köttbullar.

Idag har jag ju legat i sängen hela dan. När jag har dessa mysdagar så äter jag väldigt onyttigt och oregelbundet. En macka här och en chokladbit där. Just nu gör jag middag. Klockan halv tio på kvällen. Den består av spagetti och köttbullar! Jag har ju inte ätit det på över ett år ju!

Och jävlar vad gott det ska bli! Och jävlar vad skönt det är att ha såna här dagar!

Sängläge

Jag har en otroligt skön dag här! Har legat i sängen nästan hela dan. Plockat lite såklart. Och tvättar gör jag för fullt. Men förutom det kollar jag webbteve, läser bloggar och surfar runt. I sängen. Hur härligt som helst!

Alkoholkompis

Ena bästa kompisen ringde precis när Idol var slut och ville prata. Man kan säga att vi hade en hemmakväll med alkohol och snack. Så som kompisar har. Men hon satt på Ingarö och jag på Lilla Essingen! Men ingen av oss är nykter just nu.

Natti!

fredag 13 november 2009

Vaddå?

Tror ni att jag har åsikter om Idol? Såklart! Men det är svårt ikväll. Går man på duetterna lär ju Eddie och Reza hänga ordentligt löst. Men jag tror det blir Eddie som åker. Vem han hänger emot? Ingen jävla aning!

Härligt!

Att vara hemma innan halvfyra är lyx i dessa tider. Men idag unnade jag mig det. Och helt plötsligt blev jag pigg! Fredagseftermiddagar har den inverkan på mig. Nu ska jag lata mig!

Snooze

Klockan ringde halv sju. Men jag är så jävla trött att jag ligger kvar. Imorgon blir det en ordentlig sovmorgon!

torsdag 12 november 2009

Ett ryck

I morse när jag vaknade var jag så trött att jag inte trodde att jag skull orka gå upp. Någonsin. Fattar inte vad det är som gör mig sååå trött? Jag brukar inte va hösttrött.

Tyvärr var det som vanligt en del att göra på jobbet. Så jag kom inte därifrån förrns efter klockan sju. Väl hemma så började jag brassa mat. Efter det gick jag upp med massa saker på vinden, gick till återvinningen med glas och tidningar, hängde tvätt, plockade och pysslade.

Vad hände liksom?

Action på Essinge Brogata

Tidigare på morgonen hade vi polispådrag i huset igen. Man börjar ju undra vad man bor i för hus?

Idag var det en piket, två polisbilar och en ambulans. Dom slog in dörren hos en kille som var sönderslagen... Men ingen greps? Fast dom kanske hade hunnit att dra. Lite obehagligt är det...

onsdag 11 november 2009

Förnedringsteve

I flera år har dokussåporna kallats för förnedringsteve. Men är det bara jag som tycker att det finns värre program? Såsom "Rent hus", "Arga snickaren" och andra liknande program. Jag förstår inte hur man frivilligt kan anmäla sig till ett sånt program!?!

Just nu tittar jag på Arga snickaren som har kommit till en familj bestående av 2 vuxna syskon och en mamma. I 20 år har dom bott i samma lägenhet och låtit katter klösa sönder och pissa ner överallt. De har aldrig skurat under badkaret och missären är ett faktum.

Och jag sitter bara och skakar på huvudet. Ibland tycker jag att jag är slarvig när jag inte har dammsugit på en dryg vecka.

måndag 9 november 2009

Håglös

Det är något fel på mig. Mer än vanligt alltså. Skulle vilja ligga i sängen en hel vecka och bara sova. Allt är jobbigt. Hatar när jag känner mig så här...

söndag 8 november 2009

Jaaaaa!

Djurgårn är kvar i allsvenskan efter en heroisk insats! Tack spelguden för detta! Tack Djurgårdens spelare! Tack alla! Nu blir det champagne!

Nära nu

Blandad lördag

Vaknade i förmiddags med migrän. Jag är så förbannat trött på att behöva slösa bort en hel dag med huvudvärk.

Vid halvfyratiden kunde jag äntligen gå upp. Men då var det bråttom. Skulle först köpa blommor, göra mig iordning och sen åka till favoritfaster som fyllde år. Där bjöds det på mat och tårta. Och träffa lite släkt förstås.

Kom hem vid 23-tiden och sen dess har jag försökt att hitta nånting på teven att titta på. Men nu ger jag upp. Och om jag vaknar med migrän imorgon igen tar jag fan livet av mig! Eller kanske inte livet. Men jag blir förbannat less då...

lördag 7 november 2009

På riktigt...

Jag är ingen hypokondriker. Men... Jag har en knöl... Och den oroar mig. Eftersom jag har en leverfläck ovanför... Är jag larvig?

Tonåringen

Hon bara ligger där och spelar SIMS. Fett tråkig unge...

fredag 6 november 2009

Nu kommer det... Svininfluensan!

Alltså är det mig det är fel på? Jag som inte vågar ta något vaccin! Jag som tror att Influensan inte är mycket värre än en vanlig influensa? Är jag en dålig mamma då? Som inte tjatar på tonåringen att ta vaccin.

Det har aldrig hänt att jag tagit vaccin för någon influensa. Och jag har inte råkat ut för den mer än någon annan. Så för mig är det helt ointressant att ta denna eller dessa sprutor. Är fan mer rädd för biverkningarna än vad jag är för influensan.

Men kanske är det det sista jag skriver om svinis. Kanske dör jag av den... Men jag tror att jag klarar mig. Och den som lever får se.

Funderingar...

Jag har funderat på det här med att träffa andra bloggare. Jag har verkligen inga problem med det. Jag är en människa som inte har problem att lära känna nya bekantskaper. Jag har mina nära. Men det betyder ju inte att jag vill lära känna nyingar.

Däremot har jag märkt att bloggvärlden är ganska stängd. Antingen är det mig det är fel på, eller så är jag ganska mobbad. Eftersom jag har lätt att känna andra bekantskaper så borde det betyda något annat. Vad är det?

The show must go on

Erik var bäst idag. Och Calle tvåa. I min värld.

Jag har ett svar till en jag känner i Göteborg by the way. Har inte svarat på sms men gör det så här: Jag träffar dig gärna den 19 november... Kommer på det varje gång jag bloggar, men hittar inte sms'et i all röra...

Tove...

Var inte bäst idag! Calle regerar!

Men vaddå?

Har jag fått nåt alkoholproblem eller? Slinker in på kvarterspuben efter jobbet liksom!

Jag längtar tillbaka till London. Men nu är arbetshalvveckan slut i alla fall! Och jag har jobbat hårt!

torsdag 5 november 2009

Reseförsäkring

Man har ju reseförsäkring när man betalar med VISA-kortet. Och det gjorde ju jag. Men den reseförsäkringen var ju skitdålig. Det fanns ju ingen drulleförsäkring direkt. Så det är bara att lev och vara glad för att man fick pynta flera jävla tusen extra för hemresan.

Annars...

Skitväder. Jobb. Trött. Trist tillvaro just nu.

Sömn

Jag somnade efter ca fem minuter framför matchen igår. Bytte till sängläge mellan första och andra halvlek. Och har sovit till för en stund sen. Men jag är ändå trött. Så man kan ju undra vad som hände i London egentligen?

Matchen gick som väntat. Djurgårn förlorade. Det här med kvalspel var säkert meningen för att förlänga pinan ytterligare.

Nu har jag bråttom! Har ett jobb att sköta...

onsdag 4 november 2009

Helt slut!

Har jag haft semester? Känns inte riktigt så.

Har gjort det mest akuta på jobbet nu och orkar inte vara kvar längre. Ögonen går i kors och jag är helt slut. Skulle lätt kunna hoppa i säng direkt när jag kommer hem.

Men.

Mitt liv är fyllt av måsten. Jag måste handla mat till det tomma kylskåpet. Jag måste packa upp. Det ligger två stora resväskor plus två handbagage på mitt vardagsrumsgolv. Det ser inte så städat ut då.

Värst av allt. Jag måste se kvalmatchen mellan Assyriska och Djurgården klockan 19. Det betyder att jag inte kommer att kunna lägga mig förrän vid 21.

Hello!

Vi som har landat nu! Men det är jävligt kallt här. Fast det är jävligt skönt att vara hemma efter ett dygn på villovägar. Welcome home!

tisdag 3 november 2009

På väg!

Jag vägar knappt säga det, men vi var tvungna att springa sista biten... Men det var mest för att vi inte visste hur långt vi skulle... Nu sitter vi i alla fall på flygplanet!

Incheckade!

Nu har vi checkat in! Jag kan ju säga att jag aldrig mer kommer att missa ett plan.

Väntar...

Här sitter vi och väntar! Ska snart beställa taxi till Heathrow. För idag ska vi vara i tid! :-)

Extradagen

Eftersom vi bor ute vid flygplatsen sa har vi inte sa mycket att gora idag. Fick ha rummet till klockan 14 istallet for 12 sa vi tog en valbehovlig sovmorgon. Sa nu har vi checkat ut och vantar pa att tiden ska ga sa att vi kan aka hem...

Landar i natt kl 00:30 och ser nu att jag har tandlakartid klockan 09:00. Annu en kostnad som jag inte har lust med. Och inte sa tidigt pa dygnet.

Sover...

Tonåringen ligger och sover. Själv sitter jag och dricker vin.

Varför?

Jo för att "missa" planet var kanske inte riktigt my cup of tea. Jag är kanske inte den mest okontrollerade människan. Jag är helt enkelt inte typen som missar ett plan!

Så man kan ju undra hur fan det gick till?

Antligen!

Antligen har vi fatt tag i ett hotell som inte var alltfor dyrt. Men daremot sa var den undermaliga maten katastrof och dyr som satan! Men nu ska vi upp och sova.

Har bokat plan imorgon 21:05. For 6000 kronor totalt. Jag lovar att jag kommer att vara dar langt innan avgang. Typ 3 timmar eller nat. Det var ju en rolige extrakostnad. Hade hellre kopt nudlar eller skalbaggar for pengarna.

Puss och kram onskar tonaringen och mamman!

måndag 2 november 2009

Halvfixat

Nu är vi på väg att köpa nya biljetter. Har iallafall fått tag i pengar. Det är ju positivt!

Helt jävla otroligt!

Vi missade incheckningen med 2 minuter! Och det kostar 12 jävla tusen att köpa nya biljetter. Jag vet fan inte hur jag ska lösa det här. Jag har inga pengar...

Sista dagen!

Nu sitter vi här och tar sista ölen och har shoppat det sista för den här resan. Snart ska vi till hotellet för att hämta packningen... Var ju självklart tvungen att köpa en extra väska även den här trippen. Tonåringen är bitter. För hon vill inte åka hem. Inte jag heller.

London kväll 5

Dagen började med en fin frukost på sängen från tonåringen. Men tyvärr glömde jag att fotografera härlighten. Så huvudvärkstabletten får gestalta morgonen...


Efter frukosten drog vi in till stan och shoppade. Och då menar jag shoppa med stort S.

Mellan shoppingen tog vi några öl. Och sen åkte vi hem för att göra oss iordning...

På restaurangen...

När jag blir uppvaktad med tiramisou. Med ljus i!!!! Att jag har tårar i ögonen är inget att bry sig om! Men tonåringen hade nån tårtöverenskommelse med personalen..


Efter middagen så gick vi till hotellet och surfade...


Tyvärr så vann råttorna guld i fotbollssnacket som jag alltid drar upp. Men för oss Djurgårdare lever hoppet. Däremot är det inte lika roligt för Singelmammor och deras söner...

Men.... Jag har haft en bra födelsedag här i London!

söndag 1 november 2009

Facit

Jag är inte riktigt klar men hittills har jag köpt 2 par stövlar, 2 par skoletter, 1 par pumps, 2 väskor, 2 tröjor, 1 tunika, 3 klänningar, 2 par byxor, 1 skjorta, 3 kavajer, 2 scarfar, 1 halsduk, 3 hårklämmor, 2 halsband, 3 par örhängen... Det är säkert mer... Nu ska vi göra oss iordning!

London kväll 4

Dag 4 bestämde vi oss att vara turister. Så vi började med att gå in i Hyde Park. Parken ligger ungefär 3-400 meter från hotellet.

Vi gick längs sjön som är full med fåglar. Vädret var höstlikt men inte kallt. Sån höst skulle jag önska i Sverige.

Det kryllar av små ekorrar som äter från människors händer. Här är en liten krabat som fått syn på några jordnötter...

När vi gått igenom några parker kom vi till något krigsmonument. Därefter Buckingham Palace. Vi fotade såklart. Men jag kan inte lägga in alla bilder. Däremot lägger jag in den klassiska telefonkioskbilden...

Vi gick över bron mot London Eye och gick in och åt en snabbis på Donken. Vi var väl där i typ 20 minuter...

När vi kom ut var det kolsvart ute.

Tonåringen skulle absolut åka karusell...

Men jag ville till en pub. Så vi hamnade på en där vi började prata med några gamla huliganer som hade sett Tottenham förlora med 3-0 mot Arsenal. Tillslut gick vi därifrån till nästa pub. Där dom skulle ha dragshow. Förstod inte att det var en gaypub förrän jag gick på toa och pratade med en kille som stod på tjejtoan och rakade sig.

Därefter stötte vi på några yngre killar vid Trafalgar Square. Den ena killen var nästan en kopia på Fredrik Wikingsson men yngre.

Vi åt på ett steakhouse på Picadilly Circus som jag varit på tidigare. Men vid 23-tiden var vi trötta och ville med sista tunnelbanan. Så vi åkte hem. Här ser man tonåringen på vår gata...
En riktigt härlig dag och kväll!

Jävla nät!

Här hade jag fixat iordning dagens blogginlägg med massa bilder. Då lägger internet av! Så detta återkommer jag med imorgon.



En jäkligt lyckad dag och kväll är sammanfattningen. Och nu är klockan efter 24 och det är alltså den 1 november. Så nu fyller jag år! Hur gammal? Jag gör som Mona och skriver med bokstäver: Fyrtioettjävlaår! Grattis till mig! Eller?!?