fredag 18 januari 2013

Barcelona

Jag har blivit lite ressugen nu när Lullen är ute och far. Därför har jag pratat med min bästa väninna om en tripp. Och vi har bestämt oss för att åka till Barcelona i april. Därför har hela kvällen vikts åt hotell-letande. Ingen av oss har varit i Barcelona så det är lite svårt att veta exakt var man ska bo. Nån som vet?

2 kommentarer:

Singelmamman sa...

Barcelona är en jättefin stad. Men exakt var man ska bo beror ju lite på hur mycket ni orkar gå. Och vad ni vill göra när ni är där. Stan är uppbyggd lite som Stockholm, tror jag, med stadsdelar. En del vill bo nära Las Ramblas, eller stranden, men dit kan man ju ta sig ändå.
Jag var med min dotter i Barcelona för många år sen, vill åka dit igen. Hur som helst kommer ni att ha det jättefint. Se upp med ficktjuvar bara. De är väldigt skickliga och många.

Unknown sa...

Ni vill bo i smeten.
Raval har några nya hotell som man kan hitta bra erbjudanden på.
Den här t.ex. http://www.booking.com/hotel/es/raval.sv.html

Ett annat tips är att via hotels.com boka en lägenhet. Om ni vill hitta budgetlösningar. Jag har gjort det flera gånger. Precis i centrum i gamla stan eller Raval. Mitt i smeten, värsta flotta takvåningarna för en spottstyvel.

Om du söker på områden så är det Born, Plaza Cataluna, Raval, Catedralen, Rambla eller Pasage Gracia ni vill bo. Inte Diagonalen, eller Sagrada Familja eller något längre bort.

Kram