fredag 27 augusti 2010

Lovely!

Fredag idag!

Efter en veckas stressande så känns det som högsta vinsten på lotto. Dessutom är det match ikväll. Nere i Göteborg. Det betyder ju att jag måste se matchen på en pub. Härlig avslutning på arbetsveckan med andra ord. Man kan kalla det After Work.

Men först ska jag stressa några timmar...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag trodde du skulle komma ner och titta på matchen. :-) I.

Singel i storstan sa...

Det hade jag nog gjort om jag inte hade vansinnigt mycket att göra på jobbet just nu...

Anonym sa...

Hur mår damen?
Själv kom jag hem idag till ett hus med väldigt lite möbler i. Friii som en fågel efter 3 år med en som trodde hon ägde mig. Kommer du ner nu så har jag hur mycket plats som helst för damen, bara välja vilket av husen och om husbonden ska vara närvarande. Fast nu verkar det som du håller på att fastna på kroken:-)
Kram I.

Singel i storstan sa...

Jag trodde att du blev fri typ förra året? Men jag vet hur skönt det är att komma hem till sig själv när man har vantrivts en längre tid.

Själv mår jag strålande! I alla fall idag. Och så snabbt fastnar jag inte på kroken. Jag är försiktig numera. :-)

Anonym sa...

Trodde jag med, men hon har bitit sig fast. Billgare att bo där man kan skita i att betala för sig. Första natten kändes det som om alla övergivit mig, hängde upp gamla gardiner och tavlor som slängts upp på vinden. Sen kom tjejerna på måndag och gjorde mig glad, dom tyckte det kändes som dom kommit hem igen när hennes möbler etc var borta.
Här är så jä..a skönt när ingen går runt och surar och har kommentarer om allt, bara glädje och lugn och ro. Fast det blir dyrt måste köpa mycket nytt.
Hur går det för dig då, bara jobb å stress verkar det som.
Ta hand om dig så hörs vi.
ps. konstiga svar kan bero på att inte bara jag kollade mina mess. ds

Singel i storstan sa...

Jag vet exakt vilken känsla du har! Jag njuter fortfarande ibland över att inte längre vara sambo. Och det är 2 år sen.

Anonym sa...

Tråkigt att det inte blev något med din date. Själv är jag efter 2 veckor som helt fri dö förälskad i en tjej som bor på annan ort... att det kan gå så fort...hon har allt. Samma intressen, rik, snygg (fast inte som du)samma drömmar etc...
Hur kan det bli så????
Kram I.