söndag 25 januari 2009

Anspråkslös helg!

Så jävla skön helg har det varit! Blev upplockad på Prisextra och skjutsad hem. Dottern var med i bilen... Samtidigt som hon packade upp en resväska, en bag och två kassar så packade jag upp storhandlingen. När vi var klara gick vi ner och käkade middag på Rosa. Tonåringen babblade på och jag verkligen ÄLSKAR när hon gör det! När vi var mätta och glada gick vi hem och körde maraton i Andra Avenyn. Lite godis och ost till också...

På lördan gick vi upp, gjorde brakfrukost sen åkte vi till stan där hon hade sminkkurs. Köpte smink för 1000 spänn till henne och lite senare hittade vi en asfin kappa för 1500 spänn på Oasis. Den var så fin att det inte gick att vela ens lite... Fortsatte och gå lite på stan och sen åkte vi hem. Lite senare på kvällen träffade hon sin pojkvän och de var ute och käkade på Sally's medan jag softade med ljus i hela lägenheten och bra musik.

Idag gick vi och letade efter ankan som är den enda ankan bland alla fåglarna och hittade honom tillslut, sen tog vi en promenad till Fridhemsplan där vi köpte kudde, pläd, duntofflor, ljusstakar, lattevisp, ljus, linne och lite annat smått och gott. När vi kom hem packade vi upp och ställde fram, pysslade och lagade mat. Olivkyckling ska det bli. Ikväll ska vi nog se Seven Pounds med Will Smith... Som sagt, en helt underbar helg med en underbar dotter!

Inga kommentarer: