onsdag 14 april 2010

Not so sexy

Jag lider av andningsuppehåll när jag sover. Det kom fram i somras när jag gjorde en sömnutredning. Dessutom sägs det att jag snarkar satan. Vilket jag själv aldrig hört. Så jag tror inte riktigt på det.

I den lilla plastlådan ligger en bettskena. Man ska nog vara tacksam över att man redan är singel. Annars skulle jag nog bli det snart.

Det är ju inte den sexigaste nattutstyrseln jag haft på mig.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Intressant... har några funderingar ang bilden... varför är den plåtad så där? helt klart ser man ju trottoaren och man kan ju gissa att asken ligger på typ ett cafebord utomhus... min undran -hur och varför? hur hamnar den här... borde ju ligga vid sängen eller i badrummet typ... dvs inte befinna sig ute på stan... är det så att du bär omkring på den i väskan... eller har du skenan i munnen när du går till jobbet eller kanske tom när du joggar... eller jobbar??? finner ingen logisk förklaring...

Singel i storstan sa...

Den lilla asken ligger på min arbetsdator vid en busshållplats nära min tandläkare. Jag fick bettskenan idag och därför är den ute på stan.

Det måste vara en logisk förklaring! :-)

Unknown sa...

Aha det förklarar allt... nu behöver ingen undra över det längre... kvarstår är dock undran om "sexigaste nattutstyrseln"... fast du kanske skall låta den undran vara obesvarad...

Änglar finns dom? sa...

Oj, vilka djupa funderingar...*fniss*

Singel i storstan sa...

C: Allt är bättre än en bettskena!

Änglar: Hahaha! Ja!