tisdag 30 juni 2009

Behagligt

Jag tror att jag äntligen fått fräs på the Aircondition! Det är riktigt behagligt här hemma så jag tror att jag ska stänga av den och sova utan brum i natt. Skönt! Skulle behöva sömn i några timmar i sträck för att återhämta kroppen från all hård träning som jag gjort de senaste dagarna...

Liv?

Har man ett roligt liv om man sitter kvar på jobbet klockan 18:12 när solen strålar och man egentligen borde sitta och umgås med en vän eller så? Trodde inte det... Fortsätter att jobba lite till dårå.

Min tonåring

Tonåringen ringer mig och gnäller för att hon inte har några pengar. NO SHIT?!? Hela förbannade våren och försommaren har jag tjatat på att hon ska ringa till Fridays där hon fick jobb så att hon har extrapengar. Men icke! Dom har ju bara ringt två gånger när hon inte har svarat och hon tycker ändå att dom ska ringa. Nu är det för sent och jag tänker verkligen inte gen henne några pengar, det måste vara bästa medicinen...

Idag ringer en killkompis och frågar om dottern skulle kunna tänka sig att sälja T-shirtar på Power Meet (tror jag det heter) i Västerås i helgen. Torsdag, fredag och lördag: 2.500 kronor + frukost, lunch och middag. Jag ringer direkt till fröken Kräsen frågar och får motfrågor som "Hur många timmar ska jag jobba", "Hur ska jag kunna äta", "Hur ska jag kunna sälja, jag är ingen säljare" osv. Jag får ett totalt frispel på Divan som är utfattig men latast i universum och förklarar att hon inte kommer att få en enda krona av mig tills hon skaffar sig ett jobb.

Sa jag att tonåringen ska jobba i Västerås i helgen?

Hysterisk

I natt när jag återigen inte kunde sova på grund av typ 30-35 graders värme i lägenheten fick jag ett hysteriskt utbrott. När jag är trött och vill sova kan jag lätt få det. Jag började röja bort grejer i köket för att få plats med AC'n, öppnade fönster, stack ut slangen och satte på apparaturen på full gas. Efter ca en kvart känner jag en behaglig temperatur närma sig eftersom jag ligger ett par meter därifrån. Somnar som en stock trots en ganska hög ljudnivå och har sovit ordentligt bra i natt.

Sa jag att det öppna fönstret ligger i markplan på en ganska trafikerad väg? Kunde fått nattgäster hur lätt som helst. Men det sket jag i just då.

måndag 29 juni 2009

Att längta ihjäl sig...

Tonåringen har varit hos sin pappa i två månader nu. Inte av fri vilja utan för att jag just nu har ett litet konstigt boende eftersom han som äger lägenheten (som jag känt i 20 år) just nu är här till och från. Oftast är han borta från on-to till sö-må, men eftersom dottern är fruktansvärt lat så orkar hon inte flytta emellan...

Nu är det ju inte så att vi inte setts, hon har sovit här någon natt här och där och vi har setts på stan och på fotbollen. Men nu vill jag ha henne boende här!!! Jag vill höra hennes damputbrott, se henne när hon springer omkring och gör sig iordning, skälla på henne för att hon aldrig dammsuger, må bra när hon kommer uppkrypande och vill ha kill på ryggen, höra hennes fnitter med kompisar, bli irriterad när hon bara ligger i sängen och surfar etc etc etc. Jag saknar henne så ofantligt mycket!

Men snart så kommer hon äntligen! I början på nästa vecka. Vi ska gå på fotboll på söndag och därefter vaka in hennes 18-årsdag så att hon får beställa i baren, sen ska vi åka hem till mig och sova trots att vi inte är ensamma. Sen på måndag när vi vaknar ska hon få en stor spargris och ett collage där hon fattar att hon får en Londonresa och sen åker vi till hennes farmor och farfar och firar. På kvällen ska hon ut med kompisar och har jag tur kommer hon hit dagen efter med full packning! Jag håller på att dö av längtan.

Vem slängde på ved?

Idag har jag fått jobba! Ordentligt. Så jag har inte haft tid med nåt surfande, fikande eller nånting. Inte för jag brukar ha det, men de senaste veckorna har det varit ganska lugnt. Så att jobba järnet när solen strålar och ropar "Kom ut, kom ut!" står kanske inte högst på önskelistan. Nä, kan det inte bli semester snart?

Morgonrutiner

Man skulle kunna tro att det går snabbare att göra sig iordning på morgonen nu när det är sommar... Inte lika mycket smink och så vidare. Men eftersom jag först duschar när jag jag vaknar och sen igen efter jag har sminkat mig och fixat håret så tar det mucho längre tid! Får väl skylla på SL när jag kommer sent.

Sömnbrist

Man ska inte klaga på värmen nu när den äntligen kommit och det gör jag inte, men min lägenhet är outhärdlig just nu! I natt somnade jag kanske vid halvtretiden och det efter att vridit, duschat fötterna med iskallt vatten, vänt, satt på den totalt värdelösa AC'n, vridit, öppnat fönstret, vänt, stängt fönstret, vridit, hämta blöt handuk och baddat kroppen och tillslut somnat. Men det är ju ingen bra sömn man får när maskinen som sprutar kalluft men som inte når längre än en meter ifrån, brummar satan! Under mina fyra timmars sömn har jag säkert vaknat 5-6 gånger...

söndag 28 juni 2009

Midsommarhånglet

Det är ju ingen hemlighet att jag träffade en kille på midsommar. Egentligen träffades vi två veckor tidigare men det var i midsomras som vi fick upp ögonen för varandra på riktigt. I onsdags var vi på samma picknick och vi myste tillsammans hela kvällen. Han väntade med mig vid nattbussen och när vi sa hejdå så bestämde vi att vi skulle träffas igen. Sen drog jag iväg på kryssning och när jag kom hem så var jag helt slut och gick och la mig. Därför så dejtade vi inte i fredags.

Igår hade vi sms-kontakt och han skulle eventuellt komma förbi där jag solade. Bra så. Det gjorde han inte och jag tänkte att han kanske fått förhinder så jag tänkte inte så mycket mer på det. Idag skrev jag ett sms vid tvåtiden och detta har han inte svarat på. Det är väl egentligen inte heller hela världen, men när jag går in på rapporter så är det inte levererat. Alltså har han inte sin mobil påsatt. Visst, man kan ha sin telefon avstängd men det är ganska ovanligt. Så antingen kan det ha hänt honom något eller så har han tappat/blivit av med luren vilket betyder att han inte har kvar mitt nummer! Detta i sin tur betyder att jag inte kommer att se honom igen för vi vet inte vad vi heter i efternamn eller nånting. DET är skittrist tycker jag!

Lat

Idag ska jag inte göra många knop. Ska strax göra frukost och sen ska jag gå ner till vattnet och sola mig lite. Det får bli mest baksida idag eftersom jag bränt mig lite... Såna här dagar är det nästan lite trist att bo som jag bor eftersom ingen annan bor så nära att jag kan få sällskap när jag solar. Det är lättare att sola med sällsis för tiden går fortare då. Varför jag pinar mig? För att jag blir så mycket snyggare när jag har färg i ansiktet!

lördag 27 juni 2009

Hett

Jag vet inte varför men på sommaren blir det otroligt varmt i den här lägenheten. Därför inhandlades en luftkonditionering för någon månad sen. Den har varit igång sen jag kom hem från stranden vid 16-tiden och ändå är det varmt här i lägenheten. Maskinen som inhandlades kostade nästan sjutusen men uppenbarligen är den inte tillräckligt bra. Sånt här blir jag very vansinnig över, skönt att sova i ca 30 graders värme.

Rastlös

Har bestämt mig för att ta det lugnt idag. Därför har jag ingenting inplanerat med nån. Men nu sitter jag här och är rastlös istället. Hela min kropp spritter av att vilja göra nånting när det är sol, sommar och ledigt. Men telefonen är tyst som om den vore avstängd. Vad gör alla andra egentligen?

Tillbaka!

Det blev en fantastiskt rolig och lyckad resa trots att jag inte gillar kryssningar. Jag tycker det är skitjobbigt med alla aspackade människor som raggar järnet och tror att alla på båten är där för att idka sex... Och visst var det så även på denna tripp. Efter middan gick vi och svidade om och upp på soldäck där ett band spelade. Klockan var ca 21 och halva soldäck bestod av töntar som dansade fylldanser och kom fram och raggade. Skitfulla! Förstår inte vitsen med att supa sig dyngrak innan båten knappt lämnat land.

Senare gick vi till danshaket där vi hade kul med varandra, Sivan (arbetskollega) som jag delade hytt med är lika iskall mot fyllraggare som jag så det var ganska skönt att vi var på samma nivå. Men vid tvåtiden dök killen på bilden upp och smälte mitt hjärta lite. Jag måste ha hittat honom i Bamseklubben eller bollhavet för han var ganska ung, men skitsamma. Kommer inte ihåg vad han hette men han kom från Schweiz och var asrolig, trevlig och söt. Så vi hängde resten av kvällen och natten. Dansade, skrattade och hånglade lite... Men vi idkade inte sex! Han var helt chockad över att vi inte har natt här i Sverige! Hahahaha!

Dagen efter satt vi på soldäck och drack öl och njöt av sommarvädret. När jag kom hem skulle jag ju ha dejt med midsommarhånglet men jag gick och la mig och vaknade idag.

torsdag 25 juni 2009

Kryssning

Förutom Tallinresan (som var en Djurgårdsresa och inte kryssning enligt mig) så har jag nog inte åkt på kryssning på över 10 år. Närmare 15 än 10 år. Nu bär det alltså av med en kollega och jag tror faktiskt att det kan bli kul... Jag tror jag tar med mig datorn.

Hata SL!

NU kom jag till jobbet! Kom ner till bussen på LEssingen där det stod 11 minuter. När den kom till 1 minut stod det så i ca 5 minuter och då tickade den upp till 4 minuter... Jag stod och väntade på bussfan i nästan en halvtimme! Väl på Fridhemsplan kom fyran ganska omgående men SJÄLVKLART kom ingen busschaufför och löste av den befintliga så vi blev tvugna att gå av. Tog tunnelbanan istället. Och när jag kom till Odenplan så fick jag vänta i 9 minuter till.

Det är tredje gången sen förra måndan som jag har fått gått av en buss för att deras avlösare inte dykt upp!!! Hur är det med planeringen egentligen?!? Om jag tar taxi hemifrån tar det ca 7 minuter att ta mig till jobbet, ska jag behöva betala 150 spänn varje arbetsdag för att slippa vara sur och irriterad?!? Eller 300, ska ju ta mig hem också.

Världsrekord?

Jag tror att jag tagit världsrekord! På mindre än en och en halv timme har jag duschat och tvättat låångt, tjockt hår, rakat väsentliga kroppsdelar, sminkat kvällsmakeup, torkat tjockt låångt hår, plattat tjockt låångt hår, packat väska, målat naglar och klätt på mig! Bara håret brukar ta en evighet. Nu ska jag bara ut och stångas med sommar-SL.

Kontroll

För några år sedan var jag värsta kontrollfreaket som skulle planera allt i minsta detalj och ha koll på precis allt! På grund av en händelse med exet så bestämde jag mig en dag att släppa på kontrollen för att den som mådde sämst av detta var jag. Sagt och gjort, jag började släppa mer och mer och idag så är jag bara kontrollfreak på jobbet. Typ.

Nu sitter jag här, försovd, opackad och oduschad! Det är dags att sätta fart!

Kul kväll!

Efter träningen idag så sätter jag mig ner och tänker "ÅÅÅh vad gott det skulle vara med en drink i solen med vänner" och tar sedan fram mobilen och läser ett sms: Bira, söder, sol och klippor? Jag svarade "Jaaaaa! Nu?" Och så blev det! Halva midsommargänget var vid klipporna vid Mariatorget och kvällen blev riktigt trevlig! Jag äääälskar när människor är lugna, softa och tar saker för vad det är, och det är just vad hela det gänget gör. Dessutom så fanns hånglet från midsommarafton där också! Ännu trevligare...

Klockan är massor och imorgon ska jag åka på kryssning efter jobbet. Men desto bättre är att jag inte är så onykter utan mest glad och harmonisk. Så där suckig som man blir när man haft en bra kväll. Nu måste jag försöka somna så att jag om fem timmar kan packa, raka, tvätta hår, platta hår och se fräsch ut. Inte för att jag kommer ragga på båten, det är inte min stil, men man vill ju ändå vara känna sig okej. Eller?

onsdag 24 juni 2009

Gäsp!

Det är första gången sen den 1 oktober som jag har suttit sysslolös på jobbet. Egentligen är jag kanske inte helt sysslolös men det är ingenting som ligger och måste göras. Så dagen har gått åt till att surfa runt på alla möjliga sidor, ta långlunch, många rökpauser och snack med folk hit och dit. Hade jag kunnat skulle jag åkt hem och försökt få lite sol på mig men jag ska träna klockan 16 och måste vänta tills dess... Men shit vad dagen går sakta när man är lat på jobbet!

Kommunala färdmedel, vägarbeten och sommar

Jag bor på Lilla Essingen och jobbar i Norrtull. För att ta mig till jobbet om jag inte vill motionera på morgonen (och det vill jag inte) så måste jag först ta ettans buss till Fridhemsplan och där byta till fyran som går till Odenplan. Tillsist tar jag tvåan ner till Ynglingagatan... Denna resa tar normalt mellan 20-30 minuter.

Sedan förra måndan så har de bytt till sommartidtabell inom SL och detta gör mig very vansinnig! Bussarna går typ aldrig och imorse när jag stått och väntat på fyran i 10 minuter kommer en gulvästad människa fram till mig och berättar att fyran inte kommer till den vanliga busshållplatsen utan jag måste gå över Drottningholmsvägen till en annan busshållplats. Detta på grund av ett vägarbete. Likadant med tvåan som måste ta en omväg eftersom man grävt upp en halv gata. Det tog 45 minuter idag och igår tog det 1 timme hem! Jag blir galen!

Hur många människor har egentligen semester från den 15 juni? För då ska halva stan grävas upp, bussar och tunnelbana går på halvfart och det är stört omöjligt att ta sig fram. Det är nästan så att jag tjänar på att promenera fram och tillbaka, men se det går inte eftersom jag vill va fin och styla med mina höga puppor.

Besök

Jag startade den här bloggen när jag bodde tillsammans med dotterns pappa och livet kändes uselt. Eftersom han rotade i dagböcker, telefoner och allat annat personligt så började jag istället skriva på nätet eftersom han inte är så bright när det gäller datorer. Sen har det bara fortsatt. Jag skriver för att få ur mig tankar och lite för att kunna backa och läsa senare. Den har varit som en vän som man anförtror sig åt. Därför har jag inte brytt mig så mycket om underhållsvärdet. I verkliga livet så är jag ganska rolig så egentligen borde jag ju kunna hitta livets roligheter att skriva om...

Jag har tre bloggar som jag följer slaviskt och båda två har ett underhållsvärde av toppklass! Bloggfrossa är en kille från Göteborg som beskriver livets jävligheter på ett sånt målande språk och underhållande sätt att jag massor med gånger suttit och skrattat för mig själv framför datorn. Den andra bloggen är Monas Universum som är en tjej som är något år äldre än mig och skriver om allt som händer henne men på ett mycket roande sätt. Förutom att hon är stenrik och gift så är vi nog rätt lika hon och jag och därför blir hennes blogg ännu roligare.

Idag när jag loggar in på bloggen har jag fått en kommentar. Från Mona! Hur har hon hittat hit? Och snacka om att prestationångesten befann sig på ett kick. Det känns ungefär som om man skulle få ett välkommet besök när man har det som stökigast hemma. Men eftersom jag inte är proffs på detta så är jag ändå glad att hon skrev en kommentar så jag ska inte gnälla.

tisdag 23 juni 2009

Att vara mamma

När jag födde min dotter för snart exakt för 18 år sedan så insåg jag att hon var det bästa som någonsin hänt mig, det anser jag fortfarande. När jag fick ögonkontakt med henne så drog hon ur all kärlek till mig själv och överförde den till sig. Från den dagen slutade jag att prioritera mig på första plats och jag har numera nästan glömt bort hur det kändes...

För mig var och är det meningen med livet och jag har verkligen lagt ner mycket jobb på denna speciella tjej. Därför blir jag mållös när jag läser om sådant här. Inte nog med att mamman har vanvårdat och skadat sina barn Big time, hon har dessutom tidigare blivit av med vårdnaden och sen blivit den tilldelad sig!!! Hur är detta möjligt? Jag blir vansinnig när jag läser om sånt här! Och detta händer i Sverige!

Börjat bra

Jag kände att jag fick lite panik med träningen eftesom jag har varit risig i två veckor. Så igår började jag med en morgonpromenad och efter jobbet blev det träning med PT'n. Idag tog jag ett Bodypump-pass på lunchen och jag funderar på att ta en promenad i kvällssolen. Känner mig i alla fall på gång igen...

måndag 22 juni 2009

Tankar

När man har haft en sån lyckad helg som jag hade så är det lite svårt att komma in i de vardagliga gängorna utan att bli uttråkad. Allt känns sådär och tankarna är inte riktigt där de borde vara. Sommaren har äntligen kommit men jag skulle gärna vilja ha nån att dela den med... Inte för att jag sitter hemma dag ut och dag in, det har varit ganska mycket att stå i på sistone. Varje helg har det varit aktivitet men nu vill jag ha aktivitet med NÅN! Strandpromenader, grill på äng med vänner, middagar på uteserveringar, hångel i naturen, fester utomhus, picknick.... Ja det klassiska. Jag har inte svårt att flirta men hur gör man för att kunna få någon att bli beroende av en? Alltså på ett sånt där kärleksfullt sätt. I need love!!!

Trist

Det är trist att vara på jobbet när solen gassar utanför fönstret och helgen har varit så perfekt! Det är trist att telefonen är så tyst eftersom jag är vansinnigt sugen på att vara social när kvällarna är soliga och varma. Inte något fyllerrejs utan mer en fika eller middag på en uteservering... Skulle kanske kunna ringa någon själv, men kommer inte på vem? Skitsamma. Jag loggar ut från jobbet och går och tränar istället. Kanske min rastlöshet blir stillad då...

Bra midsommar!

Vem i laget slickar bäst?
Jag tror bestämt att årets midsommar är den bästa midsommar jag upplevt! Så bra var den! Egentligen går den inte att beskriva så mycket men helheten, människorna, planeringen och vädret gjorde att det blev riktigt lyckat.

Vi var runt 20 personer varav ca 10 kom på torsdan. Vi hjälptes då åt att sätta upp partytält, ta fram bord och stolar och sen satt vi och festade. För min del blev det ganska rejält och 75% av min liter Raspberry åkte ner i halsen. Detta gjorde att midsommarn började extremt segt. Men framåt tre kände jag mig bättre och tog mig ner till sillunchen. Vid den tidpunkten hade alla kommit och stämningen var på topp!

Efter maten delades vi in i lag och vi skulle gå en tipspromenad vilket gjorde att man lärde känna några som man aldrig träffat förut, hade en till som jag kände sedan tidigare i mitt lag... Efter promenaden som tog 45 minuter var det upp till bevis på frågorna. Frågorna hade varit typ: Vem i laget slickar bäst, vem i laget suger bäst osv. När tävlingarna kom så skulle man bevisa att man var bäst på att slicka, suga etc. Jag som exempelvis var bäst i mitt lag på att suga fick tävla med de andra lagens bästa med att suga upp fil ur ett glas och vann förstås. Vann även grenen "Vem som juckar bäst".

Efter tävlingarna var det dags för prisutdelning och självklart vann mitt lag! Efter lekarna var det dags för dans runt midsommarstången vilket var en riktig höjdpunkt. Tänk 20 vuxna människor som leker "Björnen sover", hoppar "Små grodorna" och kör raketen. Det blev mycket skratt...

Kvällen fortsatte med Sanning och konsekvens och "Jag har aldrig" och helt plötsligt så hånglar jag med en kille! Hahaha! Helt sjukt. Har träffat honom en gång tidigare och då var det nåt mellan oss men vi gick inte vidare den gången. Tror att det var för två veckor sedan. Framåt två-tiden gick vi och la oss och midsommarafton var slut.

torsdag 18 juni 2009

Midsommar

Det är typ 10 grader ute, regn i luften och snart midsommar. Det känns som att årets sommar kommer att regna bort. Vad hände med växthuseffekten? Det är flera år sedan vi hade en bra sommar i Sverige. Två dagar här och tre dagar där, resten regn och grått.

Idag jobbar jag hela dagen sen åker jag direkt till Sumpan till en väntande bil som tar mig till ett lantställe i Norrtäljetrakten. Vi är 17 stycken som ska fira midsommar tillsammans och jag känner 6 personer av dessa. Kan bli riktigt kul! Det är bara packningen kvar, mycket att komma ihåg när man ska vara borta hela helgen...

Trevlig midsommar!

tisdag 16 juni 2009

Avbruten sömn

Jag har hört att det är viktigt för kroppens återhämtning att man sover ordentligt. Detta skedde inte i natt kan jag säga! Nån gång mitt i natten ringer det på dörren och Han står utanför och vill ha sina kläder! Jag rafsade ihop allt och skickade iväg honom och somnade om. En timme senare ringer han och tjafsar om att jag har haft sönder hans solbrillor (vilket jag inte har) och att parfymen saknas (som han ställt utanför sin IKEA-kasse och som jag glömde bort i mitt sömndruckna tillstånd). Jag är så glad att jag dumpade den mannen som inte har någon respekt alls för andra människor. Nu ska jag i mitt halvsjuka, heltrötta tillstånd åka och jobba. Kul? NÄÄ!

måndag 15 juni 2009

Förkyld

Jag har nu varit tvärförkyld i en vecka. Så jäklans trött på det! Idag var jag hemma från jobbet för att jag inte orkar gå omkring och snörvla, hosta och ha rinniga ögon. Sov till fyra ungefär... Imorgon måste jag jobba men jag är fortfarande inte frisk. Och på fredag är det midsommarafton. Fan vad allt känns uselt just nu.

söndag 14 juni 2009

Tyst

Jag ska aldrig mer säga att jag ska ha en lugn helg för då verkar de inte bli lugna. Åkte ut till Täby igår och hälsade på två gamla arbetskompisar. Hade väl varit där i fem minuter när jag fick ett glas vin i min hand. Sen dracks det i 12 timmar och jag sov över. När jag vaknade så var det dags att köra Gustavsbergsbussen... hela förmiddan.

fredag 12 juni 2009

Sjuk, Talang och lugnt

Ja, det är sant. Den här helgen blir så lugn den kan bli. Kroppen är helt slut och behöver vila, sova och tas om hand. Det har blivit för mycket av det goda på senare tid. Hostan har blivit värre och förkylningen är nu ett faktum. Trist. Lika trist som vädret.

Kvällen har gått i Talang's tecken... Man kan ju undra hur vissa har kommit i final men rätt vinnare vann. Men på allvar, hur orkade jag ens sitta och titta på programmet? Det är ju inte direkt i min smak.

torsdag 11 juni 2009

Skitdag...

Jaha! Mår inte bättre idag men måste ändå åka till jobbet. Jag förstår inte varför dessa små elaka basilusker ska komma in i min kropp och slåss med mina blodkroppar eller vad de slåss emot? Dom kan dra åt helvete! Jag har i alla fall tagit sovmorgon eftersom jag inte kommer att komma hem förrän 22-tiden ikväll. Det var ju sommarfest. Grå himmel, 12 grader och nästan regn. SOMMAR-fest. Tack för den!

onsdag 10 juni 2009

Risig

Helgens bravader bröt nog ner mitt immunförsvar för nu är jag sjuk. Hosta, täppt i näsan, kli i öronen och ont i halsen... Gick till jobbet igår men gick hem nån gång efter lunch. Hatar att vara sjuk! Helst när man är risig och inte riktigt sjuk så att man ligger däckad. Imorgon har vi sommarfest på jobbet som jag har anordnat, känns som att jag måste va frisk tills dess. Vilket jag förmodligen inte kommer att vara och därför kommer jag gå halvsjuk till jobbet... Jävla skit! Hate it!

söndag 7 juni 2009

Lugn helg?!?

Inte mycket va! Gick ner till Rosa vid tvåtiden igår och käkade och drack lite. Efter att ha suttit några timmar åkte jag och mötte upp en kompis på Fridhemsplan för att åka vidare till Camp Swedens evenemang på Huvudstafältet. Men först drack vi två öl. I Huvudsta mötte vi upp Erik, Elin, Lotta, Erik, Sara, Dolken, Nattis och några till som jag inte känner. Matchen var ju värdelös men vi hade trevligt. Efter matchen åkte vi till Kelly's och när dom stängde åkte vi på efterfest hos nån kille som Sara känner. Vid fyratiden stöp jag i hans säng totalt jättefull!

Vaknade någon gång i morse med bar underkropp och fattade absolut ingenting. Men när jag gick på toa låg kläderna där och jag insåg att jag själv hade klivit ur dessa. Skönt. Umgicks hela eftermiddan med Sara och Dolken och sen gick jag hem vid 17-tiden. Man kan ju säga att min GI spårade ur redan i fredags men imorgon tar jag nya tag...

lördag 6 juni 2009

Eller hur?!?

Det där med att ta det lugnt i helgen var ju bara att glömma! Mötte upp Hågge, Jörgen och Bosse efter träningen. Bira, grogg och bira. Ingen mat såklart! Kvällen avslutades hemma hos Bosse (som bor i närheten) där jag självklart skulle dricka två groggar innan jag tog med mig en nattgäst och gick hem. Som tur är så mår jag faktiskt okej idag. Kanske man tar det lugnt ikväll istället?

fredag 5 juni 2009

Snart helg

Så var det äntligen fredag! Många jobbar halvdag idag, men inte vi. Kanske beror detta på att vi istället fick en extradag ledigt eftersom nationaldagen är på en lördag i år. Staten brukar ju annars alltid ha lyxdagar så fort det går. Helgen ska gå i lugnhetens tecken eftersom jag känner att det varit mycket fest och lite hälsa den sista tiden. Dessutom så är det inte bra att GI'a och dricka så jag avstår. Egentligen har vi årets återträff med Monte Carlo-gänget men vädret är skit så jag struntar i det...

Han höll på att smsa igår och var ömsom lite gullig och ömsom kaxig. Själv har jag bestämt mig och har ingen lust att träffa honom. Nä, den här helgen ska jag njuta av ensamheten och passa på att tvätta, städa och ta det jättelugnt! Nu är det stress till jobbet och klockan 15 avslutar jag dagen med en dejt med min PT.

torsdag 4 juni 2009

"Slut"

Tidigare idag skrev han: "Spelar du svår nu igen?" Detta ignorerade jag och lite senare skrev han två meddelanden om att jag skulle ringa. På detta svarade jag: "Jag tänker aldrig ringa dig nåt mer och du behöver inte anstränga dig med att ringa mig heller..." Sen fick jag fem meddelanden i rad där han försökte trycka ner mig men det fungerade inte så bra eftersom jag varken är ledsen, arg eller något annat. Det enda jag känner är lättnad.

Vad sjukt att man kan skifta läge från att vara tokkär till att vara helt apatisk när det gäller en annan människa. Nog för att det är bra att inte gräva ner sig i någon för om jag hade gjort det hade jag nog blivit rejält utnyttjad, tappat all självkänsla och mått riktigt dåligt.

Visst är det trist att det blev som det blev men han var verkligen ingenting för mig och då var det ju lika bra att det gick fort. Jag har lärt mig att om jag träffar en kille som verkar för bra för att vara sann så är han förmodligen det. Antagligen är han psykopat eller narcissist, tyvärr...

Morgontankar

Kom inte upp i morse. Det blev sent, jag tror inte jag somnade förrän vid 01 och det känns som sömnen kommer före motionen faktiskt. Så jag tänker inte ha dåligt samvete. Dag 4 på GI idag och det känns fortfarande okej. När ska den där jobbiga dagen komma? Det kanske är för att jag tidigare kört Cambridgekur som gör att jag tycker att det här är ganska enkelt eftersom man inte svälter? Vad vet jag?

Han har inte hört av sig på hela gårdagskvällen och natten. Det känns bra eftersom jag lättare kommer att kunna göra "slut" då. Idag ska jag strunta i att svara om han ringer för att låtsas vara sur. För det är vad jag hade varit OM jag fortfarande varit kär i honom. Jag hoppas verkligen att han har hittat någon annan att vara parasit på för min värld har han gjort till det sämre.

Nu ska jag koka ägg och göra mig iordning för jobbet. Har MASSOR att göra där så det blir nog en lång dag...

onsdag 3 juni 2009

På gång!

Jag har börjat lite lätt med GI men har slarvat lite här och där med vin osv. Den här veckan har jag inte fuskat nånting och nu har jag alltså levt fläckfritt i tre dagar. Ett problem med denna metod är att jag äter alldeles för lite eftersom jag håller mig mätt länge på det jag äter men från imorgon ska jag försöka att ta i lite mer. Inte för lite grönsaker och mellanmål. Tänkte även börja med morgonpromenaderna min PT tjatar om, så imorgon halvsex ringer klockan för att jaga ut mig... Men jag börjar med ett varv runt LEssingen och ser hur lång tid det tar. Nu är jag på G!

Skön hemmakväll

Jag är ensam hemma ikväll. Hade nästan glömt bort hur skönt det är att kunna spela vilken musik man vill, skita i att sätta på teven och bara njuta. Dessutom är det ingen som stökar till. Nej, jag har faktiskt tröttnat på Honom. Synd men sant. Han har ju inte ansträngt sig precis för att få mig på andra tankar utan kör sitt egoistiska race som jag inte klarar av...