tisdag 16 november 2010

Struliga dagar

Jag har en struldag idag. Ni vet när allting tar bra mycket längre tid än det borde. Som nu till exempel. Jag har suttit med samma faktura i 2 timmar! Och är långt ifrån klar ännu.

I don't like these days...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jonne Olsson heter jag. Jag googlade mig själv, i nån form av tristess, och då hittade jag din blogg. Förstod det som att du var ett fan när jag bloggade och det tackar jag ju för! Ville bara säga att jag gillar din blogg också.
Morsning// Jonne

Singel i storstan sa...

Hej! Jag älskade verkligen din blogg när du bloggade. Kan du inte ta upp det igen? Tror jag hittade den när jag sökte på nåt med Djurgårn. För visst var du väl Djurgårdare?

Anonym sa...

Tack så mycket! Tror nog inte att jag börjar blogga igen men om jag hamnar på ett gorillaberg igen i framtiden så kan det nog bli aktuellt. Japp det stämmer att jag är gårdare. Säsongsplåtar i både hockey och fotboll.:)Går du på mycket matcher? // Jonne

Singel i storstan sa...

Jag har säsongskort i fotboll och går på en del matcher i hockeyn. Var lite sent ute, hade tänkt att köpa storklackskortet som innebar helgmatcher och derbyn eftersom jag i princip aldrig går på vardagsmatcher när det gäller hockeyn.

Synd att du inte funderar på att ta upp bloggandet.