torsdag 31 mars 2011

När man inte har hängt med

Jag har inte haft tid med att hålla mig uppdaterad om vad som händer i BB-huset den här veckan. Jag har sett kvällsavsnitten, men varken läst eller sett vad som händer.

Kvällens avsnitt var ett av de roligaste genom tiderna. Tänk att det kan vara så otroligt roligt att se när andra människor blir skrämda. Eller är det mig det är fel på?

Eller?

Tydligen så var jag för snabb att hälsa våren välkommen... Det snöar satan här.

Våren är här!

Imorgon går vi in i april. Vårmånaden. Det sägs även att värmen kommer till helgen. Och på måndag börjar fotbollssäsongen. Med ett derby.

Hörni, det är vår nu!

Tråkblogg

Jag har så förbannat mycket att göra den här veckan! Ni vet när man andas med bara överdelen av lungorna. Och bara sitter och glor när man äntligen kan sitta ner. På detta så är jag så vintertrött att jag skulle kunna sova en månad känns det som. Det är därför det inte händer mycket här.

Så att ni vet!

onsdag 30 mars 2011

Nämen!

Det syns väl inte så tydligt men dom har sopat gatorna här på Lilla Essingen. Nu vill jag ha 10 plusgrader också. Sen är jag nöjd.

tisdag 29 mars 2011

Flitens lampa lyser

Jag är kvar på jobbet. Har ingen aning om när jag kommer härifrån. Har en del grejer som bara måste bli klara ikväll. Tur att jag kan glädja mig åt att jag kommer få tillbaka 7.974 kronor på skatten i juni. Det lättar upp en aning i alla fall.

Give it to me!

måndag 28 mars 2011

Hemma sent

Jag hade en del ärenden på vägen hem. När jag nästan var hemma så ringde en granne till mig. Hon har precis skaffat sin första dator. Hur nu det är möjligt. Så hon behövde hjälp med att koppla in den på internet. Och lära sig att skriva @-tecknet. Behöver jag säga att det tog tid?

söndag 27 mars 2011

Oj då!

Det var visst Earth Hour igår. Det var ingenting som hade fastnat i mitt minne. Det var ju inte så att Aftonbladet hade det som huvudnyhet som dom hade första året. Här var både torktumlare, tvättmaskin, dator och lampor på. Jag får köra lite Earth Hour när jag kör mitt söndags-SPA. Bara tända ljus...

Tyckte att jag vaknade tidigt idag. Kände att jag hade hela dagen till mitt förfogande. Tills jag tittade på datorns klocka. Det vreds visst fram klockor i natt. Och helt plötsligt var det eftermiddag.

Jag tror minsann att jag är lite förvirrad.

lördag 26 mars 2011

Singlan goes på dejtingsida

Jag har latat mig idag. Välbehövligt. Men det har jag tjatat tillräckligt om. Att jag är vår/vintertrött. Jag har alltså legat i sängen med datorn nästan hela dagen. Och jag känner mig ensam. Alltså ensam som i singel. Så jag gick in på nån sån där dejtingsida.

Jag har aldrig sökt kontakt på det sättet. Och jag har aldrig dejtat någon från internet. Om man inte räknar alla trevliga bloggtjejer dårå. Men idag la jag upp min profil. Och började kolla runt.

Menförihelvete vilka dårar det finns på en sån där sida! Jag har under några timmar fått nakenbilder (flera stycken), snuskiga frågor och blivit kallad för psykotisk. Det sistnämnda blev jag kallad för att jag inte ville ge min Facebookadress. Amenellerhur?

Jag får nog fortsätta att känna mig ensam.

fredag 25 mars 2011

Härliga fredag!

Jag är hemma tidigt. Trots att jag haft en stressig dag. Jag har ingenting inbokat på hela helgen. Och jag ligger redan i sängen med datorn på magen. Det här har jag längtat efter hela veckan.

Och jävlar vad jag ska njuta!

onsdag 23 mars 2011

Trötter

Nu har den kommit. Vintertröttheten. Jag är konstant trött. Och det spelar ingen roll hur mycket jag sover. Det enda jag vill göra är att åka hem för att sova ännu mer. Jag har räknat ner sen i söndags till att det ska bli helg igen. Bara för att få sova. Inte för att hitta på saker eller nåt sånt.

Idag övertalade Tonåringen mig att följa med och gå på stan. Jag var kanske inte på mitt mest strålande humör. Men vi fick umgås litegrann i alla fall. Och så blev jag bjuden på middag! Fast strax efter sju började jag längta till sängen.

När alla andra börjar komma ur sina skal och titta upp mot solen, då brakar Singlan ner i nåt jävla trötthetshål. Det är väl sådär. Jag gissar på att kroppen är i ett stort behov av D-vitamin nu...

6 bussar

Hur kan det komma 6 fyror samtidigt som inte en enda tvåa dyker upp? Sånt här förstör mitt morgonhumör.

tisdag 22 mars 2011

Skämskudde fram!

För er som kollar på Big Brother vill jag ge ett tips till att stora skämskudden måste fram till morgondagens avsnitt. Dom där haremstjejerna verkar göra vad som helst för att bli poppis hos Martin och Patrik. Under avsnittet ikväll är dom ganska lugna. Men just nu i Big Brother-huset är det så grovhångel i alla hörnor.

Jag är för gammal för att klara av att titta på sånt här.

Stirrig

Jag har suttit och gjort samma arbetsuppgift nästan hela dagen idag. Typ fem musklick, två musklick till, skriva ett ord, alt+tab, skriva in några siffror... Sen från början igen. Fem musklick, två musklick till, skriva ett ord, alt+tab, skriva in några siffror...

Man kan säga att hjärnan inte riktigt är med idag...

måndag 21 mars 2011

Sommarhimmel

Det är vårdagjämning idag. Ett steg närmare sommaren med andra ord. Jag tycker det börjar synas på himlen.

Hur tänker somliga?

Jag är så förbannat jävla skitarg just nu! Sent igårkväll ringde Tonåringen som är hemma hos sin pappa (som är lika med Exet) och sa att han inte varit hemma på hela dagen. Hon hade både ringt och sms'at honom utan att få något svar. Vi avslutade samtalet med att komma överens om att hon skulle höra av sig till mig via sms så fort hon hörde någonting ifrån honom. Detta resulterade i att jag har tittat på telefonen ungefär varje kvart hela natten.

När jag vaknade imorse skrev jag ett sms till honom där jag frågade om han var oskadd. Inget svar. Vid åttatiden skrev jag ytterligare ett sms där jag "hotade" honom med att jag måste börja ringa runt om han inte hörde av sig. Inget svar.

När jag väl kom till jobbet var jag ordentligt orolig. Därför ville jag stämma av med Tonåringen att han inte hört av sig. För annars måste jag börja ringa runt. Och nej, hon hade inte fått något svar. När jag tillslut bestämmer mig för att börja ringa kommer ett sms: "Ingen fara".

Nog för att han och jag är ett avslutat kapitel. Nog för att Tonåringen snart är så vuxen att hon snart inte är tonåring längre. Men vilken förälder går upp i rök i nästan ett dygn? Ringer man inte och säger att hon får göra middag själv? Ringer man inte och säger att man sover borta?

Fy fan!

söndag 20 mars 2011

Slut

Djurgårn ute ur slutspelet. Det måste berott på att jag drack Cola. Surt sa räven.

Förlängning

Djurgårn har gjort ledningsmål tre gånger den här matchen. Ändå står det 3-3. Och tyvärr har jag känslan på att det blir ridå ner.

Långpromenad

Jag låg hemma igår. Kollade webbteve i flera timmar. Och pratade i telefonen. Men idag fick jag en liten släng av rastlöshet. Så jag gick ut på en liten promenad. I två timmar. Och nu är jag helt slut.

Det är nog dags att försöka få upp flåset. Annars kommer jag dö innan jag är fyrtiofem. Typ.

fredag 18 mars 2011

Segeröl

Jag tackar han som bestämmer! Men det var jävligt spännande.

Jaaaa!

Nervöst

Blir det segeröl eller gravöl? Jag hoppas på det förstnämnda.

Onödigt

Jag ska till en konferensanläggning nu på förmiddan. Ska kolla inför den årliga konferensen jag håller i i augusti. (Sådär kan man nog inte skriva) Vi är inte nöjda med betalningsvillkoren på den förra jag kollade in. Jag blir hämtad klockan halv tio. Jag klev innanför dörrarna här vid nio.

Det känns ganska onödigt, hinner ju ändå inte göra någonting. Jag hade ju lika gärna kunnat blivit hämtad hemma. Och fått världens sovmorgon. Man kan inte anklaga mig för att vara den starkaste lysande stjärnan på himlen direkt.

torsdag 17 mars 2011

Vardagssysslor

När det är hockey varannan kväll så blir de resterande kvällarna fyllda av annat pyssel. Inga roliga saker, men det ska göras. Och då har jag varken tid att skriva i min blogg, läsa andras bloggar eller hänga med i vad som händer i Big Brother-huset.

Trist.

Men snart är det helg! Får väl läsa ikapp då...

onsdag 16 mars 2011

Fredagsmatch

Det blir match på Hovet på fredag. *glad* Jag älskar just fredagsmatcher. Synd bara att det är helgen innan lön och jag inte är stenrik.

Tack igen Djurgården!

Mitt Djurgårdshjärta

Det orkar inte med den där spänningen som det blir när Djurgårn bara måste vinna och det står 0-0. Nu har dom gjort mål. Men det är tio minuter kvar av sista perioden. Och jag pallar inte titta.

Please!

Kondition - En färskvara

Jag tränade rätt mycket förut. Och promenerade. Det har jag inte gjort på ett tag. Idag gick jag för första gången hem från jobbet. Vilket jag inte har gjort sen jag tappade busskortet i november. Det brukar ta 45 minuter. Idag tog det en timme.

Behöver jag säga att jag är helt slut?

Det är nog dags att rycka upp sig.

Det kom ett mejl...

I wish to inform you that We have sent 300,000.00 USD already, that was given to you by the United Nations, (ECOWAS) as we are mandated to send you the total sum of 300,000 USD through Western Union. send name, address, phone number. Processing your first payment of $5,000 USD. To collect / Sender: Bill Smith MTCN NUMBER: 8029458790 Amount;=5,000 USD TEXT QUESTION : HOW LONG? ANSWER : 24 HOURS

Frank Amos
TEL: 234-8054 458 969

Vilken tur jag har så här en vecka innan lön!

När man försover sig

Jag vaknade 08:21 imorse. Det är ungefär då jag brukar lämna moderskeppet på mornarna. Så det blev lite panik. Med en dunkande huvudvärk försökte jag sminka mitt fyrtioplusansikte som varit vaket i max tio minuter. Det gick sådär kan man säga. Mitt ansikte behöver liksom en halvtimme för att kudden ska försvinna från ansiktet. Om ens det räcker.

Halvtio steppar jag innanför dörrarna.

En halvtimme försent när man vaknar nästan två timmar senare än vanligt är ju ganska bra jobbat. Men jag har ingen strålande dag precis.

Men det kanske går över? Det räcker att Djurgårn vinner mot Luleå ikväll så är jag mer än väl nöjd.

tisdag 15 mars 2011

En säck potatis

Det är så jag är och ser ut just nu. Uppslängd på en soffa. Med datorn i knät.

Efter en orolig nattsömn och sjukt mycket att göra på jobbet så orkar jag inte mer än så.

måndag 14 mars 2011

Tack!

Jag älskar Djurgårn!

3-2!

Jag älskar hockey!

Man får inte vara glad länge

2-2.

Jag hatar att må så här...

2-1!

Låt det hålla!

Hoppet lever

1-1!

Kunde inte låta bli

Slank förbi kvarterspuben på vägen hem. Och självklart ligger Djurgårn under med 0-1. Trots att dom för spelet.

Blir det 0-2 går jag hem.

Sista chansen

Jag sitter fortfarande kvar på jobbet. Djurgårn spelar förmodligen sin sista match i slutspelet ikväll. Och jag pallar inte att sitta och hoppas samtidigt som jag får magsår. Då är det bättre att sitta och hålla sig sysselsatt.

Eller?

När man är hundrädd

Jag är ganska hundrädd. Framför allt för stora hundar. Typ alla som är högre än mina knän.

I lördags var jag hemma hos en hundägare. Hon äger två stycken jättestora hundar. Dessutom har hon berättat om hur "vild" den ena utav hundarna är. Och hur dryg den andra är. Man kan säga att jag var lite nervös när jag åkte hem till henne.

Efter någon timme såg det ut så här.













Jag kan tycka att hon har överdrivit en del om just vildheten.

Ännu en måndag

Explosioner i ännu ett kärnkraftverk i Japan. Ingen sol. Och massor att göra på jobbet. Idag skulle jag mer än gärna vilja gå tillbaka i sängen och bara sova. Men det är bara att köra. Och se glad ut.

söndag 13 mars 2011

Sköna söndag

Jag har varit vaken i två timmar. Men jag har fortfarande inte klivit upp. Jag fullkomligt älskar att bara skrota på lediga dagar har jag kommit på. Skulle jag skriva en kontaktannons skulle mina intressen vara: sova, slappa, ligga med datorn i sängen... Typ. Undrar hur många som skulle svara på den?

lördag 12 mars 2011

Nu börjar det!

Egentligen borde jag inte kolla på melodifestivalen. Jag blir nämligen lika förbannad varje gång svenska folket röstar på nån skitlåt som inte slår internationellt. Och ballader vill jag inte heller ha med. Den låten jag gillar bäst kommer tyvärr inte gå vidare. Och det kanske för en gångs skull är rätt. För den skulle inte heller slå internationellt tror jag. Så jag hoppas att Erik Saade gå vidare. Det finns väl inte ett enda land som kan motstå denna sockersöta pojke?

Men favoriten den lyssnar jag på flera gånger om dan. Och blir lika glad varje gång. Nu kör vi!

På väg till Mellokväll

Djurgårn ligger under. Så klart. Men jag orkar inte lägga ner mer energi på det nu. Istället drar jag på Mellokväll i Solna.
















På återseende!

120 år

Idag för 120 år sedan bildades Djurgårdens IF. Dom som har hängt här ett tag vet ju att jag är en inbiten Djurgårdare. I dessa dagar spelas det slutspel i hockeyn. Två matcher har spelats och DIF har förlorat båda. Samtidigt har ärkerivalen AIK spelat tre matcher och vunnit alla tre. Sånt svider.

Idag på födelsedagen hoppas jag att spelarna i Djurgårns hockeylag tar fram kämparglöden och krigar till sig en vinst.



Det blir så mycket bättre stämning då...

Tillbaka till Big Brother-huset

Katerina och Vanessa har bråkat ordentligt i huset. Katerina är en av de få som vet att Vanessa är transexuell. Idag började Katerina skrika högt om att Vanessa är en pojkflicka. Så nu har Vanessa samlat alla för att berätta sin hemlighet.

Människor som Katerina är det värsta jag vet! Att svika ett förtroende på grund av ett löjligt bråk ger mig allergiska prickar! Över hela kroppen.

Annars händer ingenting i huset.

fredag 11 mars 2011

Nu gör vi helg!

Fredag förmiddag

Snart är det lunch. Och snart har halva arbetsdagen gått. Vad härligt det är med fredagar!

torsdag 10 mars 2011

Kolla!

Innanför den där dörren finns ett badkar och en säng! Mitt badkar! Min säng! Jag har nästan dött av längtan tills vi får träffas. Nu är det dags!

Jag är en sällskapsdam

Tonåringen kom förbi mig på jobbet. Därefter ville hon ha shoppingsällskap. Och sen ville hon att vi skulle äta.

Nu sitter hon och väntar på en kompis. Och det vill man ju inte göra själv. Så jag sitter här och längtar hem. Men jag har det bästa tidsfördrivet i alla fall.

Tur det.

När man skickar fel

Föregående inlägg var inte ämnat till bloggen. Vilken tur att det inte var en nakenbild jag skickade.

onsdag 9 mars 2011

Hahahaha!

Han vill smeka dig.

Jag behöver den!

Man ska inte ta till spriten. Men ett par bira måste va bra för min stress?

Livet efter man varit sjuk

Det är hysteriskt just nu. Bara för att man varit sjuk så är det vansinnigt mycket att göra på jobbet. Och eftersom jag fortfarande inte är fullt frisk så stupar jag när jag kommer innanför dörren hemma.

Ge mig lugn och ro! Men mest önskar jag att förkylningen från helvetet försvinner! Snart 4 jävla veckor har den härjat i min stackars kropp.

tisdag 8 mars 2011

Fettis-dagen

Hörni! Vi får äta semlor idag! Jag har precis dukat upp 140 stycken. En är reserverad till mig.

Hej Våren!

Jag har längtat efter dig något så grönjävligt de sista månaderna. Därför köpte vi lunchkaffet på ett café och satte oss vid en husvägg och lapade sol.
Ge inte upp mot vintern den här gången. Stå på dig. Vi är jättemånga som håller på dig!
Många kramar!
//Singlan

måndag 7 mars 2011

Slut

Jag har inte sovit så bra de senaste två nätterna. Så jag är helt slut. Det är därför jag inte orkar blogga. Sittligger mest och glor i taket. Och på Big Brother förstås.

Jag hoppas att jag är piggare imorgon...

I'm alive!

Jag låg med migrän igår. Och orkade inte starta datorn. Dessutom lyckades jag trycka fel kod på telefonen tre gånger. Och PUK-koden hade jag på jobbet. Så jag kunde inte blogga från mobilen heller. Därför har jag inte bloggat.

Träffen hos mamma gick över förväntan faktiskt. Vi satt och babblade om allt möjligt. Lite senare kom Tonåringen och då hade vi ännu mer att babbla om. Men det är ju inte så att jag kommer åka och hälsa på var och varannan månad bara för att vi umgicks en dag/kväll. Jag håller mitt säkerhetsavstånd. Och kommer nog alltid göra det så länge hon lever.

lördag 5 mars 2011

Det gick åt pipan

Tonåringen bangade att åka till mormor i sista stund. Och inte har jag fått något avbokningssamtal från fyllkärringen heller. Så det ser ut som att jag får tillbringa eftermiddagen ensam med mamma och tillhörande man. Vilket jag inte gjort på...

...

...

Jag har ingen jävla aning hur länge sen det är? Typ sen jag var gravid? Det är möjligt att jag har glömt något tillfälle. Men det är väldigt länge sen. Jag vet liksom inte ens vad jag ska prata om? Ska jag dricka om hon bjuder på alkohol? Eller ska jag vara vid mina sinnens fulla bruk och se hur hon häller i sig? Om hon nu gör det. Då kommer det bli tjafs direkt.

Fan vad jobbigt det här var då! Om en halvtimme drar jag iväg. Bara resan är jobbig. Ska nämligen åka pendeltåg till Upplands Väsby. Vilket jag heller inte har gjort sen jag bodde där. Och därifrån flyttade jag 1990.

Usch vad nervös jag är!

Lördagslåten

Jaha. Då var det lördag. Sol ute och sol i sinnet. Fast jag är nervös inför att träffa mamma. Så jag tar med mig Tonåringen. Men först måste jag ladda lite energi. Bäst i melodifestivalen enligt mig. Hög volym och kör! Det är så jag funkar.

fredag 4 mars 2011

Bag in box

Jag hade ju AW hemma hos mig för två veckor sen. Sen blev jag sjuk. Och har inte varit så sugen på vin. Men så hittade jag en nästan helt full låda med vin när jag kom hem. Och började undra hur länge en bib håller. Så jag tog ett smakprov.

Än så länge smakar det gott. Men hur länge håller en bag in box? Jag har inga fester inbokade framöver. Och jag tänker inte hälla i mig en låda ikväll.

Jag och min mamma

Jag har ett väldigt komplicerat förhållande till mina föräldrar. Båda två. Trots att de separerade när jag var runt sex år. Mamma var en ganska bra mamma fram tills hon tog till flaskan. Då var jag runt tolv. Och sen dess har hon varit en elak häxa. Typ. Framför allt när hon är på fyllan. Och det är hon för det mesta.

De senaste tio åren har jag inte brytt mig så mycket om min mamma. Jag har kommit så långt att jag sagt att jag inte bryr mig om hon dör. Att det nästan skulle va skönt att slippa hennes jävla fyllesamtal i tid och otid. Och droppen var när min morfar dog 2003, då brann det totalt mellan oss.

Hur som helst. Sen i somras har hon blivit lite annorlunda. Hon har inte ringt och varit elak. Utan snarare tvärt om. Hon har varit glad för att få prata med mig. Hon kom tillochmed ihåg min födelsedag. Vilket hon inte har gjort sen jag typ fyllde 31. Så när hon fyllde år för två veckor sedan så skickade jag ett sms. Där jag grattade henne. Tänkte att det kunde jag ju bjuda henne på. Visa att jag kom ihåg liksom. Så hon ringde tillbaka och tackade. Och lät riktigt glad. Så glad att hon bjöd över mig på palt. En favoriträtt som jag inte har ätit på 15 år eller så. Imorgon skulle middan vara.

Jag känner min mamma alltför väl. Så jag räknade med att det skulle bli inställt. Det brukar bli det när vi har bestämt nånting. Så idag tänkte jag smsa'a och fråga. Men hon sms'ade före mig och frågade vilken tid som passade. Behöver jag säga att jag blev förvånad? Så nu sitter jag här och är nervös för imorgon. Helt sjukt att man känner så när man ska träffa sin egen mor.

Fast än är jag inte på väg. Hon kanske ställer in imorgon istället...

Ljus

Jag är ute efter ljus. Blockljus. I färgen cerise. Typ. Och kuddöverdrag i samma färg. Och eventuellt en löpare. Men det verkar vara stört omöjligt att hitta någonstans.

Någon som vet någon bra affär? Antingen i stockholm eller på webben.

Men god morgon dårå!

Idag vaknade jag ungefär 20 minuter senare än igår. Pigg och glad. Vad är det som händer? Jag mår inte bra av att vara morgonpigg. Jag blir ju helt slut på kvällarna då. Och jag har mina rutiner. Att bara komma hem, sitta framför datorn en halvtimme, bada och sen gå och lägga mig är inte riktigt hur jag vill tillbringa mina vardagskvällar.

Men snart är det helg. Då kanske jag vänder tillbaka allt så allt blir som vanligt. Hoppas jag.

torsdag 3 mars 2011

Töntiga jävla BB

Sanna och Rodney håller just nu på att förlova sig i bikten. Fy fan vad jävla töntigt! Nu går jag verkligen och lägger mig!

God natt!

Eftersom jag uppenbarligen inte har kommit upp i kärringåldern och normalt vaknar mitt i natten så orkar jag inte vara vaken längre. Man får hoppas att jag sover lite längre imorgon. Och förhoppningsvis är vaken lite senare än åtta.

Men nu är det god natt!

04:12

Det var vad klockan visade när jag vaknade. Pigg och utvilad. Pigg var väl att överdriva. Men jag känner mig i alla fall utvilad. Så det är väl lika bra att göra sig iordning och åka till jobbet. Jag lär ju ha en del att jobba ikapp om man säger så.

Det blir en lång dag idag i alla fall.

onsdag 2 mars 2011

Jobb imorgon

Jag är rastlös nu. Att vara hemma och vara sjuk är ingen hit. Okej när man ligger med hög feber och dagarna flyter ihop. Men när man är matt så att man inte orkar göra nåt annat än att glo på teve och surfa runt på nätet. Då är det jävligt tråkigt. Så imorgon blir det till att jobba. Jag måste träffa människor känner jag.

Bara att hoppas att jag orkar...

Vår?

Jag har inte tittat ut genom fönstret på hela dagen. Ser nu att det är strålande sol och plusgrader. Är det vårkänslor i luften?

Jag måste nog gå ut och känna efter...

tisdag 1 mars 2011

Big Brother goes Gökboet

Igår skulle Sanna lämna. Hon gick ut, men blev övertalad av BB att gå in igen. Så hon kom tillbaka. Man har inte riktigt fått reda på varför.

I natt när jag vaknade var fortfarande Jessica och Vanessa vakna. Jessica satt och viskade om goda och onda människor i huset och betedde sig allmänt konstigt. Hon är en av mina favoriter eftersom hon verkat ganska vettig och framförallt empatisk. Så jag började ana oråd.

Idag när de övriga deltagarna trampade vindruvor i dagens uppdrag vägrade Jessica vara med. Alla kameror stängdes av i huset (förutom den kameran som BB kallar Directors cut, som visade tävlingen) och när de sattes på igen var Jessica borta. Lite senare kunde man läsa detta.

Det går inte så bra för produktionen nu. Förutom att deltagarna försvinner så är streamen det värsta jag varit med om. Det går inte att titta mer än några minuter. Sen blir det fel. Ljudet är uselt. Produktionen mörkar ganska mycket i huset. Och kamerorna hänger inte med när personerna förflyttar sig i huset. Men värst av allt är att deltagarna inte blir bestraffade när de gör regelbrott. Jag blir galen på sånt. Vissa bryr sig inte längre om de inte har microfonen på sig eller inte längre till exempel.

Lika som bär

Jag håller på att kolla på reprisen på gårdagens BB eftersom jag låg och sov när det visades.














Jag är väl inte helt fel ute?

Goood morgooon!

Jag var uppe lite sent i söndagsnatt. Kollade lite BB-fest och så visades ju Oscarsgalan som jag tittade lite på. Så igår när jag skulle till vårdcentralen så hade jag inte sovit sådär jättemycket. Läkaren sjukskrev mig några dagar till eftersom en vecka uppenbarligen inte räckte för min kropp att kurera förkylningen. Jag fick hostmedicin utskrivet och passade även på att få migränmedicin. Någon lunginflammation hade jag inte. Så förhoppningsvis är jag på banan vilken dag som helst.

Hur som helst så la jag mig för att vila på eftermiddagen. Och den storyn har jag berättat om förr. Jag kan inte vila. Jag somnar och vaknar många timmar senare. Och den här gången sov jag drygt tio timmar. Och vaknade halv fyra.

Så nu är jag utvilad kan man säga. Synd bara att det inte är lämpligt att sätta på en tvättmaskin vid den här tiden. Det får bli att surfa runt på nätet några timmar först.