onsdag 29 september 2010

Middagstips

Vissa pastarätter är godare än andra. Den här rätten är bland de godaste jag vet.

Sätt på pastavatten.
Hacka därefter en röd chili, basilika från en kruka och pressa en citron.

Rosta pintjenötter i en stekpanna.

Mixa basilika, pintjenötter, chili, citron, 3 vitlöksklyftor, 3 matskedar honung, en halv deciliter parmesanost, och en halv deciliter olivolja till en slät massa. Blanda därefter med grädde och buljong och låt puttra i en kastrull i en kvart.

Stek under tiden vilket tärnat/strimlat kött som helst. Oxfilé, kyckling, lövbiff...

Blanda därefter kött och sås med den kalla pastan och värm upp allt.

Hur gott som helst!

5 kommentarer:

Nattis sa...

Sjukt gott.. =)

Änglar finns dom? sa...

Jag lägger det i minnesbanken till helgen. *slickar mig om munnen* Rart av dig att dela med dig.

Singel i storstan sa...

Änglar: Du kommer inte bli besviken.

Anonym sa...

Men va faaan!! Har du lagt ut mitt recept GRATIS!! Hmm

Singel i storstan sa...

Hahaha! Som om DU betalade för det... :-p