torsdag 20 mars 2008

Att vara Djurgårdare

Det är inte kul att vara Djurgårdare just nu! Vi spelade borta mot Linköping i måndags och tisdags och resultaten blev 4-1 och 4-2 till Linköping. Vi blev alltså utslagna ur slutspelet med fyra förluster och en vinst.

I går var det träningsmatch mot Gnaget i fotboll! Matchen spelades nere i Portugal där båda lagen är på träningsläger och vi supportrar kunde köpa en webbsänd match för 50 spänn. Usch vad jag ångrar att jag betalade dom där pengarna! Sändningen hackade till och från så att ljudet var långt före bilden, ibland stod bilden stilla i en minut för att sedan snabbspolas fram, kommentatorernas ljud var borta långa perioder i första halvan av första halvlek och matchen slutade med en förlust på 2-0. DIF var totalt värdelösa och oron har nu spridit sig i helga kroppen inför säsongen.

Dembo såg osäker ut i målet även om han inte gjorde några tabbar just vi målen så såg han darrig ut. Tauer var helt borta vid ett av målen och fick inte många rätt denna match. Kuivasto var svag på fötterna. Davids var seg. Och så vidare. Den enda som såg pigg ut och fick lite uträttat var Batan... FAN! Själva förlusten gjorde faktiskt inte SÅ ont som jag trodde att den skulle göra men vad fan har hänt med spelarna? Det är en och en halv vecka kvar till premiär och spelet ser inte bra ut! Beror detta på skadorna som varit under vintern eller vad fan är det?