måndag 31 mars 2008

Livet som supporter

Jag är helt slut idag! Det tar på krafterna att följa DIF i ur och skur men det kan det vara värt! I normala fall så brukar jag ta ledigt dagen efter en bortaresa, men eftersom jag skulle vara nykter och matchen spelades tidigt så tyckte jag inte det var nödvändigt men oj vad skönt det hade varit! Inte nog med att sömnen natten mot söndag blev väldigt kort, det blev väldigt sent igår också...

Vad hände då? Kom till Norrköping vid 11-tiden på förmiddan, parkerade och gick på en av de abonnerade pubarna vid järnvägsstationen. Solen lyste, det var runt 15 grader varmt och härlig stämning! Vid halvtvå var det dags att ta sig till arenan som låg längre från puben än vad det lät. 10-15 minuter tog ca en halvtimme så steg kom jag minsann upp i igår. Vid insläppet var det katastrof! I tidningarna har det målats upp som att knappt några Djurgårdare hade biljetter (mer än 4000 sålda till just oss) och att supportrarna slog sig in, när det egentligen var en arrangörsmiss... Blir så trött på tidningarnas sätt att vinkla till den omedvetna allmänheten.

När jag äntligen lyckats tagit mig in och hittat en okej plats att stå på så sköts matchen upp en dryg kvart eftersom polisen var tvungen att flytta på Norrköpingssupportrar för att få plats med Djurgårdare. Men när äntligen matchen blåstes igång så tog det inte mer än fem minuter tills Dahlberg kunde knuffa in en Djurgårdsledning med magen! Hade ju ingen drömplats i klacken så jag såg inte så fantastiskt mycket av matchen men jag noterade att våra två nyförvärv från Enköping spelade mycket bra! Rajalakso utmanade och gjorde Pekings försvar oroligt och Andersson gjorde knappt en felpass. Dahlberg såg pigg ut och även Jones. Efter två halvlekar var det rättvisa resultatet 1-2 och vi Djurgårdare kunde åka hem rejält lättade och med ett leende på läpparna.

Resan hem blev låååång eftersom det var många resenärer som skulle åt samma håll och när vi stannade i Nyköping för att slänga i oss en hamburgare blev stoppet över en timme långt. När vi kommit till Stockholm skjutsade jag hem mitt resesällskap, åkte till Tyresö och lämnade bilen och tillbaka till stan med kommunala medel... Var därför inte hemma förrän 22-tiden och då var jag så uppe i varv att jag inte somnade förrän efter tolv nån gång. Så idag blir det hem direkt efter jobbet och sova tidigt! Men jävlar vilken bra premiärresa! Nu blickar jag framåt tills lördag när det är hemmapremiär och då lär jag inte ta någon bil!!! Man är ju inte sådär jättebortskämd med lördagsmatcher!

söndag 30 mars 2008

Åh en sådan härlig dag!


Gamla fina Djurgårn vann!

Nu är det dags.



Here we are!


Insläppet är katastrof. Avspark nära nu..

Redo!

Fulltankad bil: Check
Matchbiljett nedpackad: Check
Bra musik: Check
Djurgårdshalsduk: Check
Bra humör: Check

Norrköping, here we come!

lördag 29 mars 2008

Sommartid och allsvensk premiär

Jag har redan ställt om mina klockor till sommartid här hemma eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Lika bra att redan nu tro att hon är mitt i natten så jag fattar att jag borde gå och lägga mig så jag slipper va som ett vrak imorgon... Förmodligen kommer jag vara ett vrak hur som helst, nervvrak!

Imorgon ja. Halv tio startar jag bilen, åker iväg och plockar upp mitt ressällskap och sen bär det av till Norrköping! Förutom fler bilar än min så lämnar även 27 bussar Stockholm på morgonkvisten. Det är ett stort bortafölje och Norrköping som vägrade att ge Djurgårn fler än 3000 biljetter har insett att det kommer att komma fler Djurgårdare än så och har därför utökat bortasektionen trots att de andra biljetterna som sålts till Stockholmssupportrar inte är på den sektionen. Dom var tuffa i början och trodde dom hade koll på allt, men ICKE!!! Nästa gång så kanske de lyssnar på de som vet...

Inför matchen så är jag SÅ JÄVLA NERVÖS!!! Jag vet att det kan gå hur som helst, jag är inställd på förlust men ändå så bankar mitt hjärta för DIF och jag VILL så gärna att det ska gå bra!!! Även fast jag inte tror det så finns ändå hoppet att laget har mörkat på försäsongen och egentligen är hur bra som helst. FAN, jag kommer inte kunna somna i natt. Varje gång den här nervositeten infinner sig så förbannar jag mig själv för att jag utsätter mig för sånt här! Varför har jag inte oljemålning som intresse för?!? Eller om jag nu vill tillhöra en grupp, folkdans!

I torsdags skrevs det att Djurgården skulle värva nytt i helgen men tyvärr så verkar det mest vara ett rykte... Ingenting har hänt och F5-knappen är så flitigt använd att texten suddats ut. På måndag stänger transferfönstret så lite hopp finns ju ännu. Men man hade ju hoppats på bomben i går och spel imorgon. Djurgårn har ju de senaste åren för det första inte läckt ut med att de har nåt på gång och när bomben väl släpps så är det en wow-värvning. Man har ju undrat hela försäsongen varför ingenting händer men jag anar oråd när det läcker ut och undrar om det är nån typ av panikvärvning som ändå inte kommer att gå i lås..? Många frågetecken finns.

Ska försöka mobilblogga imorgon, är ju urusel på det men jag tycker om att ha lite bildminnen här. Tyvärr är ju mobilkameran urusel! Jag vet att jag inte kommer att kunna somna på ett långt tag, men jag måste försöka att lägga mig i alla fall...

onsdag 26 mars 2008

Tick tack tick tack

Jag vet inte varför men just nu går klockan väldigt fort!!! Jag hinner inte med nånting känns det som och bloggen är inte prioritet nummer ett men samtidigt vill jag ändå ha denna som nån typ av dagbok så den borde va viktig.

Måndagen ägnade jag åt lite öldrickande och Djurgårdens sista träningsmatch innan säsongpremiär. Det såg bättre ut än mot gnaget men det ser inte bra ut! Jag är oroligare än nånsin. Dembo var åter stark och inte darrig som han var några dagar innan, Johannesson stabil, Sölvi som spelade istället för Toni som var på landslagsuppdrag var pigg och stark på huvudet. Men Kebba var blek och konkurrerar inte med Lance som också var på landslagsuppdrag. När det gäller vänsterbacken Tauer eller Per Johansson (Tauer spelade) är jag osäker. Tauer låg bakom framspelningen till målet men jag vill ändå se mer av Johansson.
På mittfältet spelade snyggingen Martin Andersson som defensiv. Inte lika bra som skadade Aki och tidigare magsjuke Sjölund men han var bättre än vad Komac varit de gånger han spelat där... Sen hade vi Batan till vänster som inte alls var lika pigg som mot gnaget men ändå okej. Komac i mitten och ganska osynlig och till höger Jonson som jag vill ha uppe i anfallet och inte i mittfältet.
I anfallet spelade vi med Jones och Dahlberg.
I andra halvlek byttes Rajalakso in mot Batan och helt plötsligt blev spelet piggare. 10-15 minuter senare byttes Dahlberg ut mot Quirino som gjorde ett förhoppningsfullt inhopp med tanke på att han varit skadad hela försäsongen. Matchen slutade 1-0 till DIF mot Mariehamn. Inte strålande resultat och definitivt inte strålande spel!

Jag det är vad jag orkar skriva om nu, får ta resten imorgon...

söndag 23 mars 2008

Glad Påsk

Fy fan vilken tråkig jävla helg! Fredan va okej med tanke på att jag var bakis men resten! Telefonen har väl aldrig varit så tyst som de här dagarna! Och jag har varit partysugen. Fett trist! Igår (påskafton) tog jag det ändå lugnt med att kolla filmer, gå igenom musik och softa. Ingen hörde av sig men jag hörde inte av mig till nån heller.

Idag har det varit värre! Jag har varit så sugen att gå ut och har gått igenom halva telefonboken men INGEN har velat gå ut. Eller så har dom varit på påsktjafs. Trist som fan. De enda som hört av sig till mig i helgen är exsambon och killen som är kär i mig. Du vet han som jag inte är ett dugg intresserad av förutom som kompis... Han messade mig vid fyra i natt och ringde mig en miljon gånger innan 12 imorse, tillslut var jag tillräckligt vaken för att svara. Men inte ens han ville gå ut.

Nästa gång ska jag vara mer förberedd på såna här långhelger...

fredag 21 mars 2008

Långfredag

Ja denna fredag är nog längre än vanligt... Jobbade halvdag i går och kom hem vid 12:20 nån gång. Vid kvart i ett ringde Hågge och ville ta några bira så vid ett lämnade jag lägenheten igen! Snabba puckar ibland.

Mötte upp på S:t Eriksplan och tog 47'an till Strandvägen där vi gick till Tudor Arms. Hågge skulle träffa Nicke, Nadja och Bosse där så vi satte oss och började hinka öl från halvtvå. 12 timmar senare sitter jag och Bosse och dricker grogg på Ancor eller vad hårdrocksstället på Sveavägen heter. Känner att det är dags att ta sig hem då och eftersom Bosse också bor på Lilla Essingen delade vi taxi.

När jag kom hem satte jag mig i fåtöljen och somnade för att bli väckt några minuter senare av att mitt ex sen 25 år tillbaka ringde och pratade! Vet inte om jag sagt det tidigare men vi har fått kontakt via Stay Friends och har mailat i några veckor. Kul att höras men jag vet inte om det var så smart att snacka när man har druckit alkohol i 12 timmar... Skickade i alla fall ett ursäktande sms och svaret tycktes inte vara som om jag gjort bort mig i alla fall.

Däremot har jag mått pyton idag! Körde en liten variant av trekanten som var länge sen jag körde; sova, bada, spy, sova, bada, spy... Idag blev det sova, bada, sova, spy, bada... Lyckades få i mig en våffla och vatten ganska tidigt så nu mår jag ganska bra fast jag är urtrött!!! Det blir nog en tidig kväll idag. Skönt att telefonen varit nästan dödstyst så att jag inte blir inlurad i nåt skoj som jag sedan ångrar. Synd bara att jag är helt ensam. Cassi åkte till sin pappa idag och jag skulle vilja ha någon att krama. Eller egentligen skulle jag vilja ha någon här som kramar MIG!

torsdag 20 mars 2008

Att vara Djurgårdare

Det är inte kul att vara Djurgårdare just nu! Vi spelade borta mot Linköping i måndags och tisdags och resultaten blev 4-1 och 4-2 till Linköping. Vi blev alltså utslagna ur slutspelet med fyra förluster och en vinst.

I går var det träningsmatch mot Gnaget i fotboll! Matchen spelades nere i Portugal där båda lagen är på träningsläger och vi supportrar kunde köpa en webbsänd match för 50 spänn. Usch vad jag ångrar att jag betalade dom där pengarna! Sändningen hackade till och från så att ljudet var långt före bilden, ibland stod bilden stilla i en minut för att sedan snabbspolas fram, kommentatorernas ljud var borta långa perioder i första halvan av första halvlek och matchen slutade med en förlust på 2-0. DIF var totalt värdelösa och oron har nu spridit sig i helga kroppen inför säsongen.

Dembo såg osäker ut i målet även om han inte gjorde några tabbar just vi målen så såg han darrig ut. Tauer var helt borta vid ett av målen och fick inte många rätt denna match. Kuivasto var svag på fötterna. Davids var seg. Och så vidare. Den enda som såg pigg ut och fick lite uträttat var Batan... FAN! Själva förlusten gjorde faktiskt inte SÅ ont som jag trodde att den skulle göra men vad fan har hänt med spelarna? Det är en och en halv vecka kvar till premiär och spelet ser inte bra ut! Beror detta på skadorna som varit under vintern eller vad fan är det?

måndag 17 mars 2008

Helgen som singel

Det har varit en alldeles underbar helg! En sån där singelhelg när man gör exakt vad som faller en in utan att planera. Var på väg att lämna jobbet i fredags när Janne ringde och sa att han och Patrik satt på en pub och drack några bira. Tog en promenad dit och hade en riktigt trevlig kväll. Kom nog hem vid 00 så det blev lagomt sent också.

Vaknade på lördagsmorgon och mådde ganska bra. Väckte fröken fräken för att tvinga med henne ut på en längre prommis vilket lyckades. När vi kom hem började telefonen gå varm angående om jag skulle på hockeyn eller inte och suget satte igång! Hoppade in i duschen och gjorde mig iordning och kom alldeles lagom till Hovet för att hinna med en öl innan nedsläpp. Massor av folk, massor av människor jag känner och massor av drag! Kan det bli bättre? Ja, att Djurgårn dessutom vinner! Och det gjorde dom!

I pausen mellan andra och tredje perioden så träffade jag på Danne som var ute med sin brorsa och två av sina anställda. Han presenterade mig för dessa och det gnistrade till när jag hälsade på den ena. Åh så snygg! Efter matchen ringde Danne och frågade om vi skulle med ut och jag var ju väldigt snabb på att säga ja! Vi hamnade på en krog på Götgatsbacken och där var även killen som har flirtat med mig på bussen i flera år när jag bodde i Tyresö. Han bjöd på drinkar via servitrisen och till slut var jag tvungen att gå fram och hälsa och tacka såklart. Men jag hade ju siktat in mig på någon annan och följde med honom och de andra till Alladin.

Där var vi väl nån timme tills vi ändå bara stod på dansgolvet och ägnade oss åt varandra. Därför bestämde vi oss för att åka till ett lugnare ställe vilket vi också gjorde! :-P Hela natten hade jag någon som höll om mig och FAN vad jag har saknat just detta! Att ligga på nåns arm som sen har sina båda armar runt sig är fan bland det bästa som finns!

När vi vaknade låg vi och snackade och efter några timmar tog vi oss upp och han följde mig nästan till porten. Han bor på Stora Essingen så det var ju ingen särskilt lång promenad men det kändes bra med nån som följer så där... Inga nummer byttes och vi kommer aldrig mer ses. Lite synd men jag var ju inte på precis.

Gick i alla fall på små moln resten av dagen denna våriga härliga söndag som det var. Även idag har varit härlig! Vad lite närhet kan få en att må bra egentligen! Tyvärr så verkar jag inte hitta någon som bara vill träffas lite så där. Antingen blir de störtkära och sätter mig på någon pedistal eller så tror dom att jag vill ha ett förhållande, fast det verkligen är det jag INTE vill ha! Och jag kan ju inte hålla på att ragga onenightstands hela tiden... Så vad ska man göra?

fredag 14 mars 2008

Arbetssam vecka

Äntligen fredag eftermiddag!!! Den här veckan har inte varit att leka med arbetsmässigt. Måndagen var katastrofal och så har veckan rullat på. Idag har jag knappt suttit på hela dagen. Mycket jobb på dagarna och helt sluut på kvällarna.

Punkter för veckan som är värda att komma ihåg? Nästan inte. Djurgårn hockey gick vidare till slutspel och har spelat två matcher hittills den här veckan. Båda matcherna har förlorats och imorgon är det match igen. Förlorar DIF då också så känns det kört!

Det var väl det enda som finns att berätta...

måndag 10 mars 2008

Helgen...

Var på strålande humör när jag slutade jobbet i fredags! Solen sken och det var ganska varmt. En av Jannarna jag känner ringde och frågade om jag hade lust att träffas så han kom förbi här och vi tog en promenad till Fridhemsplan och tog några bira. Eller ganska många.

När jag vaknade på lördagsmorgon så var jag riktigt bakis och var riktigt seg... Men när jag äntligen kom ut på promenad hade solen gått i moln för länge sen så vädret var trist. På kvällen hade jag och Cassi myskväll och kollade melodifestival och två filmer.

Planerna för söndan var att gå upp ganska tidigt och ta en promenad till Stadshagen för att kolla in DIF's sista träningsmatch innan träningslägret. Därefter hade jag tänkt att ta en promenad till Stadion för att hämta ut säsongskort. Vaknade vid 10:30 och skulle bara vakna till tänkte jag... Men ICKE! Vaknade igen vid 12:30, tittade ut och såg vilket skitväder det var. Därför sket jag i matchen och sen tog jag och Cassi bussen till Stureplan och gick därifrån. När vi skulle hem igen tog vi fyran till Fridhemsplan och gick den sista svängen hem och bakade äppelpaj och lagade mat... Ingen promenad-dag blev det, ingen match blev det och humöret var inte heller det bästa.

Hela helgen var i princip en tråkig helg...

torsdag 6 mars 2008

Gårdagen

Så har man varit på konsert för första gången på flera år! Var toknervös när jag skulle åka till Berns. Tog mig i alla fall dit och mötte upp sällskapet som var snygg som alltid när jag ser honom. Jag är inte bortskämd att se och träffa denna person så jag blev på bra humör bara därför...

Konserten var bra, dom blandade låtarna bra och rockade loss utan alltför mycket snack. Jag kände igen alla låtar och de flesta är de som jag gillar bäst. Det sköna med klubbspelningar är att det blir så intimt, man står nära scenen och ser ansiktsutryck och sånt på bandet. Sällskapet som är en van konsertbesökare tyckte också att det var bra så jag var inte helt ute och cyklade.

När spelningen var slut fick jag sällskap på promenaden till bussen och även tills bussen kom. En bra kväll med bra sällskap!

onsdag 5 mars 2008

Konsert ikväll

Ikväll ska jag gå och se en av mina favoritgrupper, Stereophonics, på Berns! Det tog ett tag att bestämma sig men nu har jag köpt biljett och ska dit... I morgon kan jag ha sovmorgon dessutom! Ska nämligen på ett seminarium klockan 13 och kan om jag vill åka direkt dit...

Solen skiner och det blåser inte alltför mycket i dag så jag känner mig uppåt värre!

tisdag 4 mars 2008

Allvarligt orolig

För några veckor sedan när Djurgårn spelade sin första träningsmatch för året kändes allt mycket bra! Visst var det tunga ben men det kändes hoppfullt inför säsongen. Idag känns det mörkt! Går som vanligt in på dif.se när jag kommer hem och möts av "Match mot Ålborg inställd". När jag klickar in på länken står det:
"Djurgården tvingas ställa in onsdagens träningsmatch mot danska Ålborg då man helt enkelt inte får ihop tillräckligt med spelare. Enbart sex utespelare finns tillgängliga i dag och det är givetvis för få för att få ihop ett tillräckligt slagkraftigt lag."

Kan någon vänlig själ tala om för mig vafan är det frågan om?!? Är det den nya fystränaren som är ute och cyklar när det gäller träningsupplägg eller är det ett gäng veklingar vi har i DIF? Jag känner hur olyckskorparna cirklar uppe i skyn och väntar nu på gamarna som ska invänta på ett skrovmål. FAN VAD JAG ÄR IRRITERAD NU!

Stegregistrering

På myndigheten som jag arbetar på registrerar vi våra steg på en sida som heter livslunken.se. Vi tävlar framförallt i team som är uppdelade på vilka enheter och avdelningar vi jobbar på, teamen tävlar alltså mot varandra. Det finns också olika typer av tio-i-topplistor där man kan se hur man ligger till inom teamet, om man är med på listan inom myndigheten, hur teamet ligger till osv...

I går var det ny vecka vilket innebär att de som hunnit registrera har alltså registrerat för en dag. Men alltså HALLÅ! Dom som ligger på topplistan ligger på 20-21000 steg! Men nu är det ju så att man kan omvandla träning till steg och jag vet att de flesta på listan har gjort det. Utom en! Hon är med i mitt team och är världens konstigaste människa! Orkar inte gå in på henne som person just nu men hur är det möjligt att gå runt 20 000 steg på en dag och då dagligen? Har hon inget annat för sig än att promenera?

Värst av allt är att hon har blivit utsedd som teamledare och hon är den på hela avdelningen som klarar av det sämst! Hon får mig att må dåligt för att jag "bara" gått 11000 steg! Det är hur mycket som helst i min värld! Typ 7 kilometer eller nåt. Jävla kärringjävel!

måndag 3 mars 2008

Massor att skriva

Egentligen har jag massor att skriva men klockan är alldeles för mycket för det så jag stolpar:

  • Jag fikade med Anne-Li idag! Alltid lika kul att höra vad som händer i hennes liv + dela med sig av bekymmer, glädjeämnen och vardagsliv. Hon tyckte jag ska gå på Stereophonics på onsdag och betalade biljetten! Jag hade förmodligen gjort samma sak om det var tvärtom med ekonomin men det känns så ädelt att göra en sån sak för mig! Tack Anne-Li!!!!
  • Jag har mailat fram och tillbaka med min första riktiga pojkvän via Stay Friends i ett par veckor eller så. Mailen blir längre och längre, riktigt kul att höra ifrån någon som man en gång kände så väl... Synd att vi bor i olika städer, fast vi kan nog ses nån gång senare i år.
  • Kärlekslivet är torftigt men just nu saknar jag det inte särskilt mycket. Har massa saker som stjäl min tid så som det är ändå så fatta hur lite tid jag skulle ha över för mig själv om jag vore kär dessutom!
  • Jag mår ganska bra nu! Visst kan jag ha dåliga dagar och så, men jag känner mig inte ensam lika ofta som förut och jag har kommit in i singellivet ganska bra nu. Dessutom hör folk av sig mer nu än de gjorde förut så livet är ganska behagligt faktiskt.
  • Djurgården är klara för slutspel i hockey!
  • Jag stegar på med stegräknaren och känner själv att det är mindre jobbigt att promenera nu än för några veckor sen! Går dessutom mer och mer för varje vecka! Det känns skönt att kunna vardagsmotionera än att inte göra någonting alls för att man skyller på att man inte har tid att träna. Då är det bättre att få in det i promenader till och från jobbet och så vidare.

Det är andra små saker som hänt men jag måste komma i säng så jag får i alla fall sex timmars sömn!

Internet på lån

Jag betalar en månadsavgift till Comhem för att ha internet, med teve och internet blir det 523 kronor i månaden... Från modemet finns endast en utgång till datorn vilket kan bli stora problem om man är två personer som vill använda internet samtidigt. Jag har alltså tre datorer i lägenheten men bara en kan vara uppkopplad vilket kan vara VÄLDIGT irriterande om man har en tonårsdotter som sitter fastklistrad vid datorn när hon är hemma och är vaken. Jag undrar om Comhem är delägare till något routerföretag eftersom man ska vara tvungen att köpa till en router om man äger fler än en dator? Och det gör väl de flesta hushåll med fler än en person idag? När jag hade Bredbandsbolaget hade man fyra utgångar till sitt modem vilket verkar mer vettigt.

Ibland har jag faktiskt trådlös uppkoppling när vinden ligger bra och jag kan tjuvsurfa på någon granne, men oftast är uppkopplingen låg och jag kan inte sitta och hoppas att vindarna ska ligga rätt. Hur som helst så kom jag på att jag har en router hos exet och fick hit den igår när Cassi kom... Men det fattas en nätverkskabel, den mellan modemet och routern! Så nu kan vi fortfarande bara surfa en och en samtidigt som det står en router och GLOR på mig! Jävligt irriterande.

Nu är fröken strax klar med badandet i badrummet och jag måste strax lämna ifrån mig den värdefulla vita sladden! Ska hinna och läsa vad som skrivits om Djurgårn också...

lördag 1 mars 2008

Intställd hockeymatch

Det blev ingen match mellan DIF-Brynäs idag. Det skulle vara lördagsmatch och det hade satsat stort på barnen inför matchen och fler familjebiljetter än vanligt såldes. Timmen innan matchstart skulle en vaktmästare borra hål för målburarna och lyckades borra sönder kylanläggningen! Jag tror tillochmed insläppet hade börjat... Vilken katastrof! Har aldrig hört nåt liknande faktiskt, att en match blir uppskjuten med så kort varsel.

Istället ska matchen spelas imorgon klockan 20:00 istället. Frågan om lika många familjebiljetter går åt då? Matchen kommer ju att vara slut vid 22:30-tiden denna söndagskväll efter sportlovet... Tur att jag bestämde mig för att inte gå, vilket antiklimax.

Lite roar barnen

Det är verkligen ett riktigt skitväder idag. Nederbörd i form av kraftigt regn som varvas med kraftigt snöblandat regn i kombination med stark vind gör att man blir blöt och kall om man går en promenad. Men trots detta var det härligt att komma ut och känna regnet piska i ansiktet samtidigt som rock dånade ur hörlurarna, befriande på något sätt!

När jag kom till den sidan av Essingen där det inte blåste lika kraftigt, ungefär vid marinorna, såg jag något som fick mig att le. Just där är det väldigt många vattenpölar och mycket lervälling där man går, man får zickzacka ganska bra för att undvika leriga och dyngblöta skor. Mitt i en stoor lervattenpöl plaskade en pappa och hans son på kanske 2 år... Rätt som det var kom lillkillen springande mot mitt håll, hoppandes i varenda vattenpöl och vad lycklig han var! Pappan som kom lunkande efter honom såg lika lycklig ut han och jag tänkte på alla barn som just då satt inne och kanske kollade på film, ritade, bakade eller något liknande när dom förmodligen hade varit skitglada för att få gå ut med sina föräldrar och hoppa i vattenpölar. Det enda som kostar är blöta kläder och en tvättning extra! Ibland så tänker man inte på att det enkla är det bästa.

Hur många steg var det då runt ön? 4325 steg. Tar kanske en promenad till lite senare, men då går jag nog åt andra hållet...

Grått och trist

Visste det egentligen men hade ändå en förhoppning om att det ändå skulle vara lite fint väder idag, men ICKE! Varför känns det som att solen och det lite varmare vädret enbart tittar fram när man sitter instängd på jobbet? Hur som helst så måste jag promenixa ihop lite steg så jag håller just nu på att koka två ägg och sen ska jag se hur många steg det blir om man går runt hela Lilla Essingen... Jag hoppas på sextusen men tror väl kanske 4500.

Det är hockey idag. Vinner DIF går dom vidare till slutspel men dom spelar mot Brynäs som ligger sist i tabellen och krigar om att inte flyttas ner till hockeyallsvenskan. Därför tror jag på ett tufft motstånd. Hade från början tänkt gå men Cassi kommer imorgon och jag har ingen lust att åter igen ligga bakfull när hon kommer. Därför ska jag istället städa, vika tvätt och pyssla idag...