tisdag 19 januari 2010

Men vad är felet?

Nu har jag haft ont i magen i 12 jävla timmar! Vad är felet liksom? Några timmar under dagen såg det ut att bli bättre. Värken avtog. Men sen åt jag middag. Och nu ligger jag här igen.

Det gör inte ont som i magkatarr. Inte heller som magsjuka. För jag går inte på toaletten. Och det värker inte så mycket som att åka till sjukan. Nån som har några husmorsknep? Jag orkar inte ligga här och ha ont längre.

3 kommentarer:

Nattis sa...

Nä jag vet det är dax att söka nytt. Kvällen har jag ägnat helt åt att skriva mitt CV så nu är jag iallafall en liten bit på vägen.. =)

Hmm bio låter trevligt, vill oxå se snabba cash men jag har hört att man borde läsa boken innan man ser filmen ??

Annars är jag ledig på fredag kväll om det passar damen.. =)

Singelmamman sa...

Ont som i ont eller mer brännande ont? Fast du är säker på att det inte är magkatarr? Hm, nä jag har ingen aning. Ring sjukvårdsupplysningen, de kan vara riktigt bra.

Singel i storstan sa...

Nattis: På fredag är jag tyvärr upptagen, hur ser resten av helgen ut? Jag har läst boken, men förstått att de som läst boken tycker filmen är sämre. Men jag vill se den i alla fall.

Singel: Ont som i ont. Inte brännande, inte svidande. Just nu har det lugnat ner sig en aning. Så jag får ringa imorgon om det håller i sig.