måndag 10 januari 2011

Spam

Jag fattar inte. Men det senaste halvåret har jag börjat få extremt mycket spam i min skräppostkorg. Det är pengar som jag vunnit och kommer få om jag bara ger mitt kontonummer. Typ. Och så har jag tydligen massa släktingar i Afrika som dött och jag är den enda arvingen. Man kan säga att jag är mångmiljardär vid det här laget. Men jag har det bra som jag har. Så jag skiter i att ge mitt kontonummer.

Sen vet en del att jag är singel. För jag får massa jävla erbjudanden från olika mötesplatser där man träffar en partner. Trots att jag aldrig anmält mig till någon sån sida. Sen har vi dom som tror att jag är kille. För dom tycker att jag ska förstora min penis och äta viagra. Fast det kanske skulle vara bra? Att va ihop med sig själv liksom? Måste ju va den optimala partnern.

Men jag blir så trött.

Och eftersom jag är en ordningssam person så klarar jag inte av att ha massa mejl i skräppostkorgen. Så jag tar bort dom dagligen. Och ibland så är det faktiskt något mejl som är viktigt. Eller faktiskt personligt. Därför känner jag att jag måste gå igenom den. Skräpposten alltså.

Jag har inte varit online så mycket på hela helgen. Därför har jag precis gått igenom 149 jävla mejl. Där fyra inte var skit.

Varför gör dom så här? Är det verkligen nån idiot som nappar på dessa helvetesmejl som suger energi från mig?

4 kommentarer:

Singelmamman sa...

Jag håller med. Och rensar också på en gång. Själv får jag en massa om att jag bör låna pengar... hur de nu kan ha anat det.

Anonym sa...

åååh baby

Helena m. 4 sa...

jag markerar allt junk som "nätfiske" och hoppas att det sitter nån' ansvarsfull jävel någonstans och brännmärker de adresserna som jag flaggar - typ
(ja, jag är också trött på dem om det var oklart...)

Singel i storstan sa...

Men att dom orkar?!? Vad tror dom att dom ska lyckas med?