onsdag 27 februari 2008

Det ser mörkt ut...

Innan försäsongen drog igång för Djurgårn såg det förhoppningsfullt ut. DIF hade nästan ett intakt lag från förra säsongen och Qurre (målgöraren) hade ju kommit igång i slutet. Hade han kommit igång lite tidigare hade vi förmodligen vunnit guld, men skit i det nu.

Försäsongen är igång och det känns som i princip alla spelare varit skadade till och från vilket gör att de missat en del av försäsongsträningen som är den träningen som bygger upp spelarna. Johannesson, Touray, Sjölund, Quirino med många flera har varit borta från träningen och alltså missat mycket av det som ska göra att spelarna håller säsongen ut... Just nu är Junegard, Wahlström, Ottesen, Quirino och Riihilahti borta och idag möts jag med beskedet när jag går in på dif.se att Riihilahti kommer vara borta ända fram till EM-uppehållet i mitten på maj! Vafan är det som händer?!?!?! Vi har ingen som kan ersätta han ordentligt eftersom Arneng slutat i DIF. Dessutom undrar jag vad problemet med Qurre är?!? Först kommer han hem från semestern i Brasilien med dålig fysik, sen går han omkring och har ont så att dom gör en titthålsoperation och nån liten inflammation hittades i knät och nu rehabtränar han tills säsongen drar igång på allvar! Då kommer han förmodligen ha för dålig fysik för att orka en hel match och jag känner att jag börjar tappa tålamodet med den där jävla fjollan! Han har nu varit i Sverige i två (?) år och det har hela jävla tiden varit nåt problem med honom! Det är för kallt, han saknar sin flickvän, är skadad, kommer inte tillbaka till försäsongen i tid för att han missat (?) ett plan, har för dålig fysik efter semestern och sen ont. Jävla glaslirare!

Det känns som att man får ställa in sig på en mellansäsong i år och vara glad för en toppfemplats. Men jag undrar vad det är som gör att så många spelare varit skadade? Är det för hård träning, dom har ju bytt fystränare? Eller var det för dålig träning innan? Eller har vi med känsliga spelare att göra? Hur som helst så börjar orosmoln komma upp på den knallblå Djurgårdshimmeln...

Inga kommentarer: