fredag 30 april 2010

I'm a slacker, yes I am

Jag hade en nattgäst i natt. Alltså en kompis. Tjej. Vi satt och snackade till fyra ungefär. Då hade jag nästan varit uppe i ett dygn. Så jag somnade ganska ovaggad.

På morgonkvisten vaknade jag av att dom byggde fasadställning på huset mitt emot. Då var Nattis redan vaken. Så jag klev också upp. Klockan nio en ledig dag. Hur ofta händer det liksom? Och framförallt inte när jag intagit alkohol dagen innan.

När Nattis hade åkt hem la jag mig i soffan och kollade webbteve. Och det har jag gjort sen dess. Förutom när jag råkade somna. I några timmar.

Fast nu har jag tagit tag i mitt slackande. Jag har varit på promenad. Ner till videon. Säkert 200 meter ner dit. Jag köpte dagens middag bestående av ostbågar och två stycken colaburkar. Till middan hyrde jag en film. Twilight New Moon. Detta innebär ju att jag måste förflytta mig till tevefåtöljen och ha en sittande ställning i minst 125 minuter. Det är ju hurtigt.

Kan kanske berätta att jag faktiskt var bortbjuden denna Valborgsmässoafton. Men jag gissar på att jag inte hade varit nåt särskilt roligt sällskap...

Test

Kollar om det går att mobilblogga nu? Bild från igår.

Mäh!

Det blev en trevlig kväll igår. Jag mobilbloggade. Men nu när jag loggar in här inser jag att mina inlägg inte finns. Så jag kollar telefonen och ser att dom ligger i utkorgen. Och kan inte sändas. Det var samma sak när jag var på hockeyn senast ju!

torsdag 29 april 2010

Fredagskänsla

Mitt humör är hundra gånger bättre nu än imorse. Det är strålande väder och jag ska sitta i goda vänners lag på en uteservering. Gissar jag. Sen ska jag på fotboll. Hur bra kväll som helst. Men det allra bästa är att jag lämnar jobbet så fort jag skrivit klart detta inlägg. Och är inte tillbaka förrns tisdag.

Lovely!

Grinig

Idag är jag inte att leka med. Jag blir irriterad på precis allt! Ungar som sjunger på bussen, folk som ska gå på och av på varje jävla hållplats, busschaufför som kör som en kratta, cyklister som tror sig ha företräde precis överallt...

Bäst för mig att det blir bättre under dagen.

onsdag 28 april 2010

Lite ledighet

Som jag sagt förut så känner jag att jag inte har lagt någon större tid på att vara ensam med mig själv. Därför känner jag mig helt tömd på energi. Så nu har jag tagit ledigt på fredag och måndag. En långhelg låter inte helt fel i mina öron...

Tråkig arbetsuppgift

Hela dagen igår höll jag på att sammanställa budgetutfall för mina fyra enheter samt avdelningen. Det är jävligt monotont, kräver att huvudet är på skaft och pilligt. Eftersom jag inte blev klar med detta igår ska jag sysselsätta mig med detta idag. Också.

Boring!!!

tisdag 27 april 2010

När man inte har något att göra

Jag hann knappt skriva klart förra blogginlägget så såg jag till att få massor att göra.

Mitt badkar är trasigt. Så jag får fylla på det med duschslangen. Jag lägger duschslangen i badkaret och låter det fyllas på. Varje kväll. Men idag så råkade jag ha för hård stråle. Helt plötsligt är hela badrummet, halva hallen och en fjärdedel av vardagsrummet fyllt med vatten.

Jag har alltså torkat golv som en dåre den senaste timmen.

Kul.

Om att bo ensam

Jag har knappt bott ensam i hela mitt liv. Sen jag lämnade Exet så har jag haft Tonåringen hemma. Och ett tag en inneboende. Nu är Tonåringen knappt här längre. För hon bor hemma hos Pojkvännen. Och visst är det ovant och ensamt. Men det finns en härlig fördel när man bor själv. Hemmet ser ut som det gjorde när jag lämnade det. Så jag behöver inte städa särskilt mycket.

måndag 26 april 2010

Förlust

Djurgårn förlorade och jag är helt slut. Men jag måste tvätta håret och ta bort sminket. Det skulle inte vara helt fel med lite semester nu.

Tilltufsad

Jag känner mig tilltufsad. Det har varit så många bollar i luften att jag inte fått någon som helst tid för mig själv. Så idag tänkte jag skita i fotbollsmatchen. Det är bortamatch. Och antingen får jag betala 130 kronor för att se den. Eller gå ner till Rosa Drömmar (puben). Men ju  närmare avspark det blir, ju mer vill jag se matchen. Så jag ska ner till puben.

Det måste vara allvarligt fel på mig..

Jag flexar ut

Idag har jag betat av massor av saker som legat på hög. Skönt när högar sjunker. Men nu är det dags för budgetutfall för mina enheter på avdelningen. Det brukar ta rätt många timmar. Så jag känner att det är lika bra att gå för dagen.

Ut i solen.

söndag 25 april 2010

Sängdags

Jag har inte mått så strålande bra idag. Man kan kalla det bakis. Synd när vädret har varit fantastiskt. Såg det genom fönstret och på termometern. Men så är det ibland.

Hade i alla fall kul igår. Trots förlusten. De flesta var nog förberedda på det. HV har ju trots allt varit bättre. Även fast vi förlorade stod alla kvar och hyllade spelarna. Länge. Det är ju synd att det inte skrivs stora rubriker när supportrarna är exemplariska. Försökte lägga upp filmer från matchen men uppenbarligen lyckades det inte.

Och så var den här helgen slut. Trist.

lördag 24 april 2010

2-2

Och fyra minuter kvar.

Men vafan!

Det är så jävla typiskt att man missar målet precis efter paus. Och även bortamålet. 1-1 alltså.

Morgonrock fixad!

Det är bra med bloggen ibland! Det tog några timmar så fick jag en morgonrock! Thank you!

Nu drar jag på hockey!

Yes!

Det lönar sig att känna lite folk. Här ska gås på hockey! Fast det är slitsamt med lördagsmatch. Matchen börjar tidigt och därför får man i sig en del alkohol. Men jag grundar med havregrynsgröt, Berocca, magnesium, selen och rosenrot.

Hörrni! Ikväll blir det fest! Även om HV vinner guld...

Lördagssysslor

Jag sitter fortfarande framför datorn. Blir alldeles matt av att läsa vad "folk" gör en lördagsförmiddag. Det städas på balkonger, åks och handlas till trädgårdar, förbereds barnkalas och grillkvällar, töms akvarium, motioneras... Men Guuuud! Jag måste vara latast i hela Sverige!

Själv sitter jag och funderar på hur jag ska få tag på en ny Yasuragi-morgonrock utan att checka in. Har nu avverkat 2 stycken och jag älskar dom. Det är ingen som har någon på lager?

Funderar också på om jag ska försöka få tag i en biljett till hockeyn idag. Järnkaminerna (Djurgårdens supporterförening) uppmanar till att vi ska tacka av spelarna för den här säsongen även om HV vinner guld. Måste vara lite förnedrande att vinna guld på bortaplan medans publiken jublar åt sina spelare ändå. Oftast brukar det ju bli tvärtyst. Men jag gissar på att det kan bli extremt svårt med biljett. Men jag ska nog höra av mig till några så har jag i alla fall försökt.

Utebliven sovmorgon

Alltså. Jag spelar små spratt med mig själv verkar det som. Jag har sovit alldeles för lite den här veckan. Och jag brukar inte ha problem med att "sova ikapp" missad sömn. Det gör jag på helger. När jag leker tonåring och sover till efter tolv. Ibland blir klockan både 15 och 16. Men det är inte sådär jättevanligt.

Hur kan det komma sig att jag vaknar klockan 09:21 en lördagsmorgon? Jag vet inte vad man gör när man vaknar så här tidigt. Okej att termometern visar på 11,8 grader och solen strålar som aldrig förr. Men jag kan väl inte ta en promenad till Fridhemsplan och shoppa? Och frukost på nåt mysigt café vill jag inte äta i ensamhet.

Fan, jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på.

fredag 23 april 2010

Bra kvinna reder sig själv

Jag träffade Exet när jag var 21. Då hade jag bott ensam i en lägenhet i typ fyra månader. Innan dess bodde jag ihop med en kompis i två år. I pappas lägenhet. För han jobbade på cirkus. Jag och Exet var stenkära och skaffade en lägenhet ganska omgående...

Jag har alltså inte bott ensam särskilt mycket i mitt liv. Och eftersom jag bodde ihop med en händig kille så var det inte händiga saker som var min syssla i hemmet. Sånt som att rensa avlopp, borra och fixa. Jag är bättre på annat.

Nu har jag bott själv ett tag. Men jag har varit ganska förskonad från fix. Jag känner andra som kan göra sånt. Utom att rensa avloppet. Det har jag lärt mig göra utan att kräkas. Även fast det är nära varje gång. Men jag kan ju inte ringa nån kompis varje gång jag behöver hjälp. Det börjar liksom bli pinsamt nu.

Jag har haft en gnisslande badrumsdörr i ett par månader nu. Jag vet inte hur man tar bort sånt. Men ikväll så fick jag nog. Tog fram rapsoljeflaskan och dränkte en bomullstuss som jag gned på gångjärnen... Var det så enkelt? Är det verkligen så man gör?

Vin

Det hade ju inte varit fel med lite vin ikväll. Dumt att komma på det nu när Bolaget har stängt.

Not New York-style...

Jag har gått i högklackat hela dan idag. Och jag har sprungit på rätt bra. Det kanske var idag jag borde kört New York-style... Inte lika snyggt kanske. Men ack så skönt!

Men nu åker dom av! Hemma! Freeedaaag!

Slut för idag

Pust! Nu är allt över. Och jag tar bussen raka vägen hem. Det blir inte sent ikväll kan jag säga...

Hysteriskt

Vi har event här idag från klockan 13. Det är därför jag haft en del att göra senaste tiden. Jag har ju dagliga arbetsuppgifter att sköta också. Och om ett par minuter kommer jag att ha hysteriskt mycket att göra.

Tyck lite synd om mig nu!

Äntligen visar Djurgårn lite stake

I lördags när Djurgårn spelade borta mot HV skämde en del av Djurgårdarna på plats ut sig genom att kasta ner saker från läktaren. Enligt folk på plats så började det eftersom ett HV-fans kastade upp en flaska som träffade en 17-årig Djurgårdssupporter i ögat. Så man kan säga att båda var lika goda kålsupare. Detta resulterade i att Djurgårdsklacken blev avstängd från Kinnarps arena igår och i förrgår.

I måndags när matchen var i Globen hände samma sak. Ett HV-fan kastade något på en person som fick åka in och sy. Och därför bestämmer Djurgården hockey att inte låta HV-klacken komma in på Hovet imorgon. Mer om detta HÄR.

Så fort Stockholmslagens supportrar gör något som är beklagligt skriver media spaltmetrar om händelsen. Medan vi vanliga supportrar får skämmas. Och straffas kollektivt. När något småstadslags supportrar gör något liknande är det nästan gulligt enligt tidningarna. Och ibland skrivs det ingenting om händelsen. Heller inga straff delas ut.

Jag rättfärdigar inte pinsamma Djurgårdare. Absolut inte. Men för en gångs skull så får samma händelseförlopp samma straff trots att laget kommer från en småstad. Så jävla rätt!

torsdag 22 april 2010

Luften som gick ur

Jaha. Så blev en 3-0-ledning en förlust istället. På förlängning. Igen. Man kan säga att det är mycket heaven and hell. Och inget guldfirande på Hovet på lördag heller. FAAN!

Men, vafaaan!?!

I början på andra perioden står det 3-0 till Djurgårn. Så jag passar på att bada och ta bort sminket. Är inte borta en kvart ens. När jag är tillbaka står det 3-2.

Kan man aldrig få slappna av och njuta?

Vad hände med våren?

Hur länge ska det här skitvädret hålla i sig? Jag orkar inte längre!

Stilbyte

Jag går oftast omkring i höga klackar. Det har jag gjort i hela min vuxna ålder. Och jag har inte kommit in i bekvämlighetsåldern heller.

Just nu varvar jag mellan 5-6 skoletter och stövlar. Men alla måste klackas. Och kvar finns skyhöga stövlar... Inget alternativ alltså. Så jag kör New York style idag.

onsdag 21 april 2010

Jesus Kristus håller på Djurgårn!

I Jönköping är en stor del av befolkningen troende. Ikväll var Gud på Stockholms sida. Djurgårn spelade inte särskilt bra. Men med lite tur (och en hjälpande hand kanske) så lyckades dom hålla ställningarna till förlängning. I förlängningen ligger dom i brygga. HV har chans på chans. Helt plötsligt gör Djurgårn mål! Som en blixt från klar himmel. Sex sekunder innan periodpaus.

Jag tror fan att jag fick orgasm. Och jag väckte nog alla grannar som sov. Det är härligt med sport ibland.

Slarver

Den senaste tiden har jag varit en riktig slarver. Ingen frukost, knappt någon träning, snabbmat... Mycket vin har det blivit också. Jag skyller på fotboll och hockey. Ikväll är det match igen. Och imorgon också. Och på lördag. Sen ska jag bli hälsosam. Igen.

tisdag 20 april 2010

Vinst!

Djurgårn vann med 2-1! Hur många mål dom gjorde? Inga! Men det har lossnat med målskyttet för Åtvidaberg...

Då är jag tillbaka. Dumt att det blev strålande väder dårå.

Felklädd

När jag åkte till jobbet i morse var det ganska fint väder. Så jag satte på mig vårkläder. Jag hade inte sett eller lyssnat på någon väderprognos kan man säga. För jag ska på fotboll ikväll. Och det är inte sådär jätteskönt att stå stilla i två timmar med kort klänning och vårkappa.

Så jag smiter iväg en stund och åker hem och byter kläder... Om jag har hört uttrycket Aprilväder? Aldrig!

Bakis

Man skulle ju kunna tro att Djurgårn vann igår. I alla fall om man äger mitt huvud idag. Men det är bara att bita ihop och se glad ut...

måndag 19 april 2010

Så jävla spännande

Shit! Ni som inte har nån koll, det är svettigt nu! Förlängning igen...

Orättvisa

Jag ville inte ta upp att Djurgårn blev av med 2 mål förra matchen. I samma läge den här matchen så är det mål. Hv är dömda att vinna av domarn...

Nu får det vara nog!

Hockeyn börjar om två timmar. Och lite uppladdning måste man ju ha. Så jag skiter i att jag borde jobba över. Det är final nummer 3 idag. Och jag har biljett!


Min arbetsmiljö

Solen lyser in rakt på min dator. Ser typ ingenting. Men jag vägrar att dra ner persiennerna...

När man börjar bli gammal

Jag träffade min 86-åriga farmor igår. Hon berättade om att det är så jobbigt att sminka sig på ålderns höst eftersom ögonen rinner mest hela tiden.

Ålderns höst?

Jag måste ta paus i sminkandet för att mina ögon rinner. Ibland måste jag ta med mig massa smink därför att ögonen tåras så förbannat att jag måste bättra på... I cirka ett år har det hållit på så. Är det åldersrelaterat?

söndag 18 april 2010

Trevligt

Det var en mycket trevlig eftermiddag måste jag säga. Allt var som vanligt (nästan). Fast vi kramades kanske lite hårdare och längre än vanligt. Men det får man göra såna här dagar...

Mitt största orosmoln var om min pappa skulle komma. Han och jag har inte pratat med varandra sen min 40-årsdag. Då ringde han och skällde ut mig efter noter i 20 minuter. Jag vet att han är i Stockholm och att han eventuellt skulle dyka upp. Men det gjorde han inte. Skönt så. Men jag bävar inför begravningen. För då lär han komma...

Tjejen mot strömmen

Detta är kanske ingen kondeolansbukett (stavas det så?), men jag har aldrig varit tjejen som håller mig till etikett heller...

Awake!

Det hör inte till vanligheterna att jag vaknar innan tolv när jag är ledig. Har varit nattmänniska sen barnsben. Ännu mer ovanligt är att det är fint väder när jag lyckas vakna tidigt. Men man måste väl ha tur nån gång ibland också.

Idag fyller min kusin 18 år. Så jag ska dit och fira henne. Tragiskt nog är det hennes pappa som dog i veckan. Så jag vet inte hur dagen kommer att bli. Men jag hoppas och tror att tonen blir lättsam. För hennes skull om inte annat.

lördag 17 april 2010

Uppittad

Jag gav mig fan på att jag skulle hitta skenan. Vände i princip upp och ner på hela sängen. Och den hittades mellan bäddmadrassen och madrassen!

Hur fan kan den hamna där?!?

Hemma igen

Man kan ju inte sitta och hänga på puben hela kvällen. Därför är jag hemma nu. Ibland är även jag vuxen!

Fan!

Djurgårn förlorade... Nu är det gravöl...

Förlängning

Nu är det ännu mer spännande. Första målet vinner...

Spännande!

Djurgårn låg under med 2-0. Nu står det 3-3. Det är spännande nu.

Om den osexiga bettskenan

Det sägs att det tar några nätter innan man vänjer sig med en bettskena. Jag har också efter att ha frågat runt förstått att det finns olika bettskenor. Jag har en som låser både över- och underkäke. Jag kan alltså inte öppna munnen när jag har den. Not so bekvämt alltså.

Jag har somnat med bettskenan varje natt. Men jag har vaknat utan. Tar alltså av mig den i sömnen. Men nu har jag problem. I morse var den borta. Jag hittar den inte någonstans.

Jag borde väl märka om jag har svalt den?

Lördagsmatch

Idag spelar Djurgårn andra finalmatchen i hockey. Lördagsmatch med andra ord. Fast dom spelar inte i Stockholm. Tyvärr. Men man kan ju inte sitta hemma och kolla hockey en lördag. Och O'Learys är ett riktigt skitställe att kolla match på. Det är sånt jävla kackel där. Men på Rosa Drömmar (kvarterspuben) på Lilla Essingen är det behagligt. Så jag kollar där...

Då kan jag krypa hem.

Gårdagen

Jag var hemma från jobbet igår. Jag vaknade och hade världens huvudvärk, ont i hela kroppen och rinnande ögon. Jag orkade knappt gå upp på toaletten. Så jag låg i sängen hela dagen och kvällen.

Idag mår jag bättre. Men jag undrar varför jag mådde som jag mådde?

torsdag 15 april 2010

Fy fan!

Djurgårn spelar både fotboll och hockey just nu. Och vad gör jag? Jag lämnar jobbet nu. Det är så jävla typiskt att nåt ska vara klart ikväll när det finns viktigare saker.

I alla fall i min värld.

onsdag 14 april 2010

När man inte har koll på kommunikationerna

Om ett par veckor så har jag jobbat i Norrtull i ett och ett halvt år. Ni som har hängt här ett tag vet att jag brukar få tokspel på SL titt som tätt. Vid den här tiden brukar det ta cirka 40 minuter från dörr till dörr.

Idag tog det 20 minuter!!! Därför att jag har hittat en annan buss. Tror ni att SLs reseplanerare tar upp den bussen?

Undrar hur många onödiga minuter jag väntat på och suttit på bussar under den här tiden?

Hur gick det här till?

Alltså, jag kollade på klockan strax efter fyra och sa: "Oj, är klockan redan fyra". Vad hände mellan 16-19?!? Dags att gå hem nu...

Not so sexy

Jag lider av andningsuppehåll när jag sover. Det kom fram i somras när jag gjorde en sömnutredning. Dessutom sägs det att jag snarkar satan. Vilket jag själv aldrig hört. Så jag tror inte riktigt på det.

I den lilla plastlådan ligger en bettskena. Man ska nog vara tacksam över att man redan är singel. Annars skulle jag nog bli det snart.

Det är ju inte den sexigaste nattutstyrseln jag haft på mig.

När jag joggar

Jag är inte känd för att vara en joggare. Och jag har ju precis börjat. Men det måste vara nåt allvarligt fel när man är grisrosa i ansiktet i typ en timme efter man har sprungit.

Det är lite svårt att sminka sig då...

God morgon!

Det är lite roligare väder på rundan idag! Känner på mig att det blir en bra dag idag.

tisdag 13 april 2010

Konstig tisdag

Vilken underlig dag det har varit idag. Jag vaknade med ett tungt huvud eftersom jag firade fotbollsvinsten med lite vin igår. Därför låg jag och drog mig så länge jag kunde. När jag var som mest stressad ringde min faster och berättade om sin brors död.

Egentligen var det ingen överraskning. Han var etta i kön för en njurtransplantation och fick för något år sedan chansen. Men hans fysiska hälsa var så dålig att han fick skippa operationen. Och sedan dess har han blivit sämre. I natt sa han till sin son att ringa ambulansen. Lite senare ringde sjukhuset och sa att det var dags för hela familjen att åka in. Men när dom kom dit var det försent.

Det jag tycker är trist är att mina kusiner fyller 18 och 23 år. Dom är lite för unga för att mista sin pappa. Och så tänker jag på farmor som överlevt ett av sina barn.

Lite sent åkte jag till skrivkursen som var mycket lärorik och bra. Tvära kast. Men livet går vidare...

Sorg

Jag fick ett telefonsamtal från min favoritfaster för en stund sen. Hon kom med tråkiga nyheter. Min farbror dog i natt. På operationsbordet. 54 år gammal.

Det känns lagom kul att sitta på en kurs hela dagen...

måndag 12 april 2010

Hörrni!

Djurgårn leder!

Va fan?

Man ser ju inte spelarna i avbytarbåset längre...

Innan...

Snälla, kan vi vinna ikväll?

Om att jogga

Om man frågar alla jag känner så är jag nog sistrankad på den som skulle ut och jogga. Jag är inte typen helt enkelt. Men jag har bestämt mig för att börja med det. Och det gör man ju inte bara sådär.

Inte jag i alla fall.

Så nu har jag joggat en minut, promenerat en minut i cirka 35 minuter. Det måste vara en bra start?

Dimma

Det är inte mycket till utsikt på morgonrundan idag. Inte mycket till sol och vårväder heller...

söndag 11 april 2010

Helgen slut...

Hann med en del idag. Men jag fick prioritera bort vårpromenaden. Jag får hoppas att vädret håller i sig till imorgon. Då är det fotboll. På kvällen. På dagen ska jag gå en skrivkurs. Hoppas jag får några nyttiga verktyg med mig.

Nu ska jag krypa ner i nybäddade rena lakan med min nyspaade rena kropp. Håller tummarna för att jag somnar ganska omgående. Det var ju lite dåligt med sömn förra veckan... Kan ju vara skönt med en bra start.

Dålig planering

Jag gjorde ingenting igår. Jo. Jag kollade på film, teve och webbteve. Men ingenting annat. Sen låg Tonåringen och jag i min säng och pratade till sex imorse. Pojkvännen var sjuk och låg och sov i hennes säng.

Idag är det vår ute. Men jag måste tvätta, putsa fönster och städa. Hade jag inte kunna gjort det igår när det ändå var höstväder?

Fan vad jag planerar dåligt!

lördag 10 april 2010

Utmattad!

Igår vaknade jag med migrän. Förmodligen för att jag sovit skitdåligt tre nätter i rad. Och för att jag känt mig stressad på grund av alla Djurgårdsmatcher som jag skulle hinna se. Jag har ju ett liv också som jag vill hinna leva.

Eftersom jag ska på kurs måndag och tisdag så var jag tvungen att åka till jobbet i alla fall. Men när jag väl var på plats så var huvudvärken så intensiv så jag var tvungen att lägga mig i vilrummet. Då ställer bästa kollegan upp och går till Apoteket och handlar migränmedicin!!! Tack Sivan för det! Du är en helt fantastisk människa!

Efter någon timme så var jag fit for fight igen och kunde jobba av det mest akuta.

Kvällen gick i lathetens tecken med teve och film. Paranormal Activity. Inte den bästa rysaren jag har sett, men ändå ganska skrämmande. Påminner lite om Blairwich Project eftersom denna film också spelas in med en vanlig videokamera.

Tillslut gick jag och la mig och har sovit och sovit. Vaknade klockan halv jävla tre! Man kan ju undra när jag kommer att bli vuxen och vakna på förmiddagen på helger?

fredag 9 april 2010

God natt!

Det här är mitt tak. Dags att sova nu... Jävligt viktigt jobb imorgon.

torsdag 8 april 2010

SM-FINAL!

Djurgårn är klara för final i hockey mot HV71! Det känns ju inte helt fel! Trots att jag hellre hade mött ett annat lag...

Hur går det egentligen?

Om ni inte ser resultatet så kan jag säga att det står 3-0. Men det är lite mindre än 2 perioder kvar...

Redan torsdag!?!

Det blir stressigt när arbetsveckan bara har fyra dagar. Men jävlar vad skönt det är med kortveckor. Men eftersom jag är Djurgårdare och det nästan är match varje dag just nu så kan jag ju inte sitta över nån kväll heller. Imorgon är det ingen match. Men fredag. Då tänker jag inte sitta här...

Ikväll är det hockey på Globen. Men jag har ingen biljett. Så jag och Nattis har bokat bord på O'Learys. Ska nog festa till med lite vin tillochmed. Och vinner DIF så blir det nog ett glas extra. Det är ju ändå torsdag.

Nu håller vi tummarna för att Djurgårn går vidare till final ikväll!

onsdag 7 april 2010

Början i moll med avslutning i dur

Det blev inte en skitdag. Det var nog bara början som blev skit. Ju längre dagen gick, ju bättre artade allt sig. Till slut löstes dagen upp i ett stort JAAAAAAAAAAAA!

Nu kan jag sova gott.

Bra och dåliga dagar

Jag är en ganska positiv människa. Är sällan missnöjd med mitt liv. Jag är kanske extremt morgontrött. Men inte morgonsur. Utan när jag väl har släpat mig ur sängen så ser jag oftast något som är positivt.

Idag är inte en sån dag.

Idag skulle jag behöva nån som peppar mig.

Det värsta är att det även syns i spegeln att jag har en dålig dag. Hur kan det komma sig?

tisdag 6 april 2010

Mycket Djurgården

Jag hinner inte med så mycket just nu. Har tränat efter jobbet och är på väg till puben för att kolla fotboll.

Igår var det hockey, idag fotboll, imorgon hockey och i övermorgon hockey. Det är bråda dagar i Djurgårdskretsarna nu...

söndag 4 april 2010

Det räcker nu

Jag har legat i dvala sen i torsdags. Jag har knappt varit utanför dörren trots att solen och våren har knackat på dörren. Teven och sängen har varit mina bästa polare. Och påskångesten min fiende. Det är vid högtider som jag känner att jag splittrat en familj. Och då får jag en svår ångest. Trots att jag inte ångrar mig.

Men nu är jag på gång igen.

Tror jag.