lördag 12 december 2009

Dag i kalasets tecken

Min farmor fyller år idag. Jag är osäker om det är 86 eller 87. Men det kanske inte är så viktigt att veta. Jag vet ju att hon fyller år liksom.

Så jag ska till henne och träffa släkten. Sånt tycker jag är kul.

Direkt efter kommer ena bästisen och hämtar mig. Sen ska vi åka till andra bästisen och umgås. Hela natten.

Det blir en bra lördag det här!

5 kommentarer:

Jesse sa...

Hej hej
Slank in till denna och "deltidsmorsan" och har suttit och läst lite i just den bloggen men såg att du inte uppdaterat på ett år så jag tänkte att jag skriver en kommentar HÄR istället, den är till inlägget om att din dotters pappa inte ställer upp, "ger tillbaka" henne med skitiga kläder osv...


jag är en tjej på 26 år, jag har en fader i mitt liv men precis som din dotters far så "är han ändå inte där" med att han inte ställer upp osv .

Hon kommer vakna. Jag har vaknat och jag har sedan 16 års åler försökt att få min och min fars relation bättre men det går inte. Vi har pratat så sjukt många gånger, gråtit många tårar och sagt att vi älskar varandra OCH det blir bättre.. i nån dag, sen är det "back to square one" igen och man orkar inte, jag har lagt ner det där nu.

Jag har en son som snart blir 5 år och han vet knappt vem sin morfar är. Min pappa kommer aldrig blir "bra", han är den han är och det kommer även din dotter att handskas med när hon blir äldre. Hon kommer ge upp! precis som jag och så många andra.

Hon har dig och det räcker nog för henne även om självklart båda föräldrarna SKA finnas i hennes liv.

Jag har klarat mig fint och.. slår mig nu fri från min far. 26 år gammal.

Kramar.

Singelmamman sa...

Fint skrivet Jesse! Och grattis till din insikt.

Jesse-Paloma sa...

Det var så lite så, jag kände att jag kunde relatera till det du skrev, har suttit och läst igenom din andra blogg och ska ge mig på denna nu med.

Kommer du blogga i den rosa bloggen? Gillar ditt sätt att skriva och jag har fått mig några skratt. :D Tack för det!

/Jesse

Singel i storstan sa...

Hej Jesse!

Kul att du har hittat till min blogg och tyvärr så tycker jag att det nästan är omöjligt att hålla två bloggar levande. Därför har jag satsat på denna.

Däremot kommer mammarollen även in i denna blogg.

Din situation känner jag väl igen eftersom jag själv har dålig eller nästan obefintlig kontakt med båda mina föräldrar. Och jag kom väl till den insikten som du kommit fram till när jag var i 30-årsåldern.

Hoppas du fortsätter att läsa här. Det är alltid kul om man kan roa nån. :-)

Jesse-Paloma sa...

Jag kommer absolut att fortsätta läs aoch dimpa ner med nån kommentar imellan åt.. =)