torsdag 21 oktober 2010

Diagnos?

Men alltså! Är det nån som tittar på Lyxfällan? Med bruden som inte får in en krona. Men som shoppar designerväskor, skor och kläder för 180 000 kronor på fem månader. Vad fan har hon för diagnos? Är det ens på riktigt?

6 kommentarer:

Helena m. 4 sa...

Ibland blir man rädd...
Hon har tydligen fiskat TV-jobb länge och är med i Bartenderskolan (läste jag någonstans i kväll)
Nu är hon tydligen på "krökar-turne" med Magnus Hedman & Co ...
Det går ju inte uppåt direkt...

Unknown sa...

Shopaholic heter det.
Jag har en kompis som har en TOUS-butik i en annan del av världen. Hon hade en sån kund som förgyllde hennes vardag i några månader - till kunden hamnade på behandlingshem...

Singel i storstan sa...

Shopaholic är en sak, den här bruden var ju helt borta i huvudet!

Jag är fortfarande chockad. Snacka om att ge bimbon ett ansikte. Har hon inga föräldrar?

NinaPX sa...

Ja du, diagnos? Vad den än heter så känns det som att det är en väldigt smittsam sjukdom som gör att en hel generation växer upp och tror att lyckan finns på Stureplan, i silikonbröst eller restylane och att det är skithäftigt att fläka ut hela sitt liv i media. Föräldrarna ja? Var finns de och hur kan de tycka det ok att deras ungdomar visar sina allra sämsta sidor i TV och på bloggar? Usch, jag vet inte vad jag ska tycka faktiskt. Sorgligt och ledsamt!

Singel i storstan sa...

Inte en hel generation om jag får be! Tonåringen tillhör den generationen och hon är INTE så... Uppfostran tror jag är ett bra ord. Men vissa (ganska många) föräldrar verkar ha missat det totalt!

NinaPX sa...

Sorry, menade inte att dra alla över samma kam. Tyvärr är det ju de som syns och hörs mest som man tar som norm efter ett tag. Uppfostran är absolut ett väldigt bra ord! :-D