tisdag 1 september 2009

Kris!

De små gubbarna i min kropp har haft krismöte nu på morgonen. Det är oordning i fabriken. Alla gubbar går på rutin och tycker inte om förändringar. De senaste 7 månaderna har dom gnällt lite på att deras arbetsgivare har ändrat deras rutiner. Men det har varit hanterbart. Men nu vill dom nästan strejka. Eller göra något annat drastiskt.

Kvällsskiftet har ingenting att göra. Dom är vana att skotta ner kolhydrater i reservlagret eftersom dom inte hinner med. Nu står dom och gäspar ikapp med extrapersonalen som är inkallad när alkohol brukar intagas. Typ när ägarinnan kollar fotboll någon gång i veckan. Eller när hon festar på fredagar och lördagar.

Ingenting händer numera! Det kommer in lite proteiner som de sorterar in i några fack. Lite kolhydrater som skickas upp till förbränningsavdelningen. Bygga lite muskler. Detta har dom aldrig tidigare hunnit med. Men nu har dom tråkigt.

Samtidigt så klagar morgonskiftet och dagskiftet på att dom har fått så helvete mycket att göra. Latmaskarna! Chefen har börjat att motionera! Alla möjliga tider. Och därför måste några av gubbarna springa ner till reservlagret och hämta upp dom där kolhydraterna som kvällsskiftet tidigare skottat ner. Det är ett jävla spring! Extrapersonal måste inkallas!

Egentligen behöver ingen inkallas. Dom är bara superlata. Men det stora problemet för gubbarna är att storchefen har gått ner 3 kilo på en vecka. Och dom måste bara anpassa sig! Grattis till mig!

2 kommentarer:

Nattis sa...

Du är så duktig så.. =)

Singel i storstan sa...

Jag vet! :-) Däremot undrar jag hur det går med din Detox? Och hur den smakar?