måndag 22 oktober 2007

Inget guld för Djurgårn


Det blir inget guld för DIF trots att dom vann med 2-1. Göteborg vann med 1-0 på Råsunda och ingen vet om ens bollen var inne i mål. Därför är det nu klart att sillstryparna vinner guldet anno 2007 eftersom de har det där flytet man måste ha. Men det känns surt att komma tvåa på målskillnad. Faktiskt! Det hade känts bättre om vi spelat oavgjort idag... Men, men. Jag trodde inte i början av säsongen att vi skulle vara med i guldstriden så jag är ändå nöjd. Vill se en fin avslutning på söndag.

Jag har fått ut sängskåpet i vardagsrummet och det blev inte alls så dåligt som jag kanske trodde. Det blev tillochmed ganska bra! Lamporna i sovrummet sitter snyggt och ger ett mycket bättre sken. Tyvärr fick vi inte upp skrivbordet eftersom det fattas skruvar så det får vi ta någon annan dag.

Pratade precis med Jakan som tydligen suttit häktad nere i Halmstad! Nu är det ju så att jag känner honom ganska väl och han är inte den som varken är bråkig eller stökig. Möjligtvis full men inte SÅ full! Kul att betala 650 kronor för resan + matchbiljetten för typ 120 och få sitta på häktet till det är dags att åka hem...

Inga kommentarer: