fredag 31 augusti 2007

Oskriven...

I am unwritten, can't read my mind, I'm undefined...
I'm just beginning, the pen's in my hand, ending unplanned...
Staring at the blank page before you, open up the dirty window, let the sun illuminate the words that you could not find.
Reaching for something in the distance, so close you can almost taste it, release your inhibitions!
Feel the rain on your skin, no one else can feel it for you.
Only you can let it in!
No one else, no one else can speak the words on your lips.
Drench yourself in words unspoken, live your life with arms wide open.
Today is where your book begins!
The rest is still unwritten...

By the way...

Kan någon förklara hur man får bilderna åt rätt håll, jag blir galen! Det spelar ingen roll hur jag roterar och håller på det blir fel iallafall. Sånt där kan få mig riktigt jävla pissed off, jag är fan inte oteknisk!

Att blogga

Det här med att blogga är lite farligt (inte FARLIGT dårå) måste jag säga. Det blir liksom som ett gift, man kan inte låta bli att skriva. Eftersom jag i princip bara skriver för mig själv så ger det heller ingen prestationsångest, men vad det ger är någon slags lättnad. Jag blir av med aggressioner som jag annars hade burit med mig och jag blir lättare när jag skriver av mig mina funderingar. Tyvärr har jag inte riktigt kommit dit att jag fångar ögonblicket ännu. Alltså tar foto på nån surkärring som irriterar mig på bussen, någon som säger något roligt som jag tjuvlyssnat på eller liknande. Enda gången jag egentligen fångar tillfället är när jag är irriterad eller arg och det är ju inte så bra egentligen. Jag är ju faktiskt en ganska positiv och glad människa vilket de som känner mig väl vet. Vad jag måste börja med för att få min blogg perfekt (för mig) är just att även fånga alla positiva tillfällen. De tillfällen som får mig att bli glad och så vidare... Då kan jag när jag tittar tillbaka till mitt liv gå tillbaka till denna "dagbok" som är online (så att inte just en särskild person ska läsa) den och minnas tillbaka.

Ett telefonsamtal..


Då ringde killen från i måndags som han sa. Han har bokat bord på nån restaurang som jag inte kommer ihåg. Men lite impad blir jag eftersom han bokat bord... Eftersom den jag vill träffa aldrig vill träffas så har jag bestämt mig för att gå imorgon. Jag slipper va hemma och han verkar rolig. Det kan nog bli trevligt till och med! Grönangänget har ju inte ringt så nu skiter jag i dom också. I just wanna have fun! Nu ska jag hem och ruttna till imorgon...

Är jag bortglömd?

Jag börjar undra om jag är bortraderad ur allas minnen? Förutom på jobbet dårå, där kommer dom minsann ihåg mig. Ingen vill längre träffas på fredagar för att göra nåt, varför? Förut var det ett himla springande på bio, pub, caféer och massa annat, nu är det tvärtyst på min mobil. Har jag gjort något som jag inte själv vet om? Eller är det så att när jag inte mår strålande så försvinner alla man känner? Det är ju inte så att folk MÄRKER att jag har det jobbigt. Jävla skit är vad allt är...

Skitmorgon

Det började med att Cassi hade tagit det badrummet som inte är vattenskadat i besittning. Det värsta jag vet är när mina morgonrutiner störs, jag är liksom radiostyrd då... Detta färgar hela min morgon. Jag är grinig och Cassi är grinig.

Kommer till jobbet där mina morgonrutiner också störs eftersom vissa människor inte kan klara sig själv. Dessutom brukar fredagar vara de lugnaste dagarna men idag ringer folk exakt hela tiden och jag är inte på humör!!! Det är ju tur att jag har en mask som jag kan sätta på men inom mig har jag bara lust att skrika att alla ska dra åt helvete.

Inte kommer det att bli bättre eftersom det är skit hemma och jag har inget att göra ikväll. Har ingen fucking jävla lust att ens åka hem över huvud taget. Det lutar åt att jag kanske går på den där middan imorgon så att jag slipper vara instängd i det där jävla förortsradhuset hela helgen, men jag har inte bestämt mig riktigt än. Han kanske inte ens ringer idag, det är ju så mitt liv ser ut. Någon visar intresse i 30 sekunder sen blir man dissad. Typ som luft. Dom vet att man finns men bryr sig inte...

Nej, nu är det avslutningsfika för en av de jag tycker bäst om här på jobbet. Det är ju typiskt att det är han som slutar just idag också!

torsdag 30 augusti 2007

Ingen mat idag heller!


Det är torsdag och jag har inte ätit middag på hela veckan. Det är uppenbart att jag inte får mat om jag inte lagar den och det gör mig på jävligt dåligt humör! Därför går jag och lägger mig hungrig och hoppas att jag kan sova. Imorgon äter jag mat på stan innan jag åker hem. Helst hoppas jag att jag inte ens vaknar nåt mer! Dagen började lite bra men fortsatte inge bra. Jag har tydligen inga perfekta dagar längre! Bara skit, skit och ännu mera skit! Fuck you livet!

När ska middan lagas då?

Jaha... Så låg han och sov när jag kom hem idag igen. Istället för att gå och lägga mig tvättade jag håret och betalade räkningarna. Nu ska jag måla tånaglarna så får vi se när han tycker att det är dags att äta. Normalt sett så brukar maten stå på bordet klockan 19:00.

Ibland säger bilder mer än ord

Who doesn't long for someone to hold?
Who knows how to love you without being told?
Somebody tell me why I'm on my own
if there's a soulmate for everyone.

God torsdag!

Det är inte vilken torsdag som helst idag utan massagetorsdag! Detta innebär att jag får massage på arbetstid av en riktigt duktig massös. Synd att det bara är en halvtimme, men hellre en halvtimme än ingen alls! Det var nummer ett i det positiva idag.

Nummer 2 är att jag såg en liten glimt av Mr. Snygging i morse! Han gick där på perrongen och hörde inte att jag ropade och jag orkade liksom inte springa efter honom... Men jag fick se en liten skymt av honom och det är ju inte fy skam eftersom jag förmodligen aldrig kommer att dejta honom, så jag får nöja mig med det.

Nummer tre är att det är soligt! Kallt men gudskelov soligt. Bättre det än regn och kyla. Man måste försöka se de bra sakerna istället för att gräva ner sig totalt, så jag försöker med det idag.

onsdag 29 augusti 2007

Att betala med samma mynt...

När jag kom hem från jobbet så låg herren i huset och sov. Det gör han för det mesta när jag kommer hem och det irriterar mig så vansinningt! Varför det irriterar mig är för att han ligger och sover tills maten är klar och kommer sen ner för trappan och är supergrinig. Jag har alltså kommit hem och ställt mig direkt vid spisen och lagat mat. Efter att han ätit klart så tar han en cigg och går in till vardagsrummet och sätter sig framför teven. Inget "tack för maten" och inget plocka undan sin tallrik. Alltså ska jag plocka undan hans och min disk (Cassi plockar iallafall undan efter sig) och lägga upp maten i lunchlådor. Jag brukar vara klar vid åttatiden. Då brukar jag ta ett bad, ta bort sminket och sätta på mig en morgonrock. Vid 20:30 brukar jag sätta mig framför datorn och sen sitter jag där till tio, halvelva. Då är jag för det mesta helt utmattad och stupar i säng.
I två dagar i rad har jag istället tagit ett bad, tagit bort sminket och gått och lagt mig. Jag har bestämt mig för att betala med samma mynt. Jag är så trött på att höra att jag inte gör nånting här hemma att jag bestämt mig för att inte göra nånting här hemma. Igår vaknade jag inte alls utan sov till imorse och idag sov jag till 20:45. När jag kom ner till köket hade han lagt in korvar i ugnen tillsammans med pommes, men maten var inte klar! Hur lång tid tar det att laga korv och pommes? Denna näringsriktiga mat utan grönsaker ska alltså ätas vid niotiden på kvällen! Min dotter äter lunch vid tolvtiden och får alltså vänta till 21:00 för att få middag!?!? Dessutom hade han bara gjort mat till sig och Cassi!?!? Innebär detta att man bara gör mat till de som är vakna? Jag pratade med Cassandra och fick veta att maten hade varit lika sen igår och jag måste säga att jag blir mållös. Som grädde på moset så kommenterar han att det är jävligt osmart av mig att gå och lägga mig efter jobbet. Vad menar han med det? Om det är så osmart, varför gör han det i så fall?
Det är som vanligt annorlunda med allt han gör och jag kräks av hans dåliga argument... Nu ska hårt sättas mot hårt!

Det ringde nyss på min mobil...

I luren var killen som "raggade" lite på mig i måndags. Han ville bara säga att han fortfarande vill bjuda ut mig på middag på lördag. Hm... Hur ska jag göra nu då? Killen ser bra ut men han är ung, alldeles för ung egentligen. Dessutom är han en av de mindre grabbarna (tror jag) och jag borde inte umgås på DET sättet med dessa. Men en middag kan väl inte skada? Eller kan den det? Jag kommer ju iallafall hemifrån några timmar... Och den jag helst vill bli utbjuden av kommer aldrig att bjuda ut mig ändå. SHIT vad jobbigt det blev nu! Han ringer igen på fredag så jag får fundera tills dess...

Inte online

Idag är inte han online vilket är riktigt trist. Nog för att jag haft rätt så mycket att göra på förmiddan men jag tycker om vetskapen att han finns där. Idag gör han alltså inte det. Alltså kommer det inte att bli en dejt idag heller och inte imorgon... och inte i helgen... och inte måndag och tisdag... FAN, vi kommer inte att dejta alls! Det där ordet "snart" har tappat sin innebörd för mig iallafall. Snart är max två veckor och den gränsen gick vi förbi i måndags. Synd att det inte blev något och onödigt att han ens sa att han ville träffas igen... snart.

Nu går jag på lunch!

Jobbig dag igår..


Var på fotboll i förrgår. Det var stopp i tunnelbanan efter matchen så jag gick till Östra istället. Hamnade sen på Londoner och missade sista bussen hem, så jag åkte till jobbet och sov där. Men tro inte att jag ringde hem och sa nåt, tyckte väl att han gott kunde ha det. Men när jag vaknade till på morgonen kom ångesten.. Jag vet ju att jag kommer att få ett helvete framöver. Igår blev det lugnt eftersom han vilade när jag kom hem och jag gick och la mig direkt. Men nu på morgonen höll han på med utfrågning och dom där svarta ögonen visade sig... Jag är rädd för honom när han har dom. Som tur var så var han tvungen att sticka till jobbet men jag bävar för ikväll. Det kommer inte att bli roligt.

måndag 27 augusti 2007

Dålig start!


Det började med att Cassi hade tagit badrummet i besittning när jag vaknade, det var väl inte så farligt men dock ett störningsmoment. När jag sen packa min matlåda upptäcker jag att herren i huset bestämt sig för att slänga den.. Allt för att jävlas. 2 minuter senare märker jag att mina hörlurar är trasiga, jag kan alltså inte lyssna på radio eller musik på vägen till jobbet. Lagomt sur upptäcker jag sen att mina solglasögon har fått en repa när jag är på väg till bussen.. Observera att både hörlurarna och solglasögonen var hela i fredags när jag la dem på byrån i hallen. JAG ORKAR INTE LÄNGRE! Jag bara undrar hur den här dagen kommer att sluta.. Inte bra tror jag.

söndag 26 augusti 2007

En riktig jävla skitdag!


Så här ser min katt ut! INGEN katt ligger så!

Idag skulle jag inte gått upp ur sängen, skulle kunna radera den här dan ur mitt liv. Herren i huset har gnällt på allt jag gör eller framför allt inte gör och kommer med elaka kommentarer exakt hela tiden. Jag gör ingenting hemma, man kan ju undra varför 4,5 timmars tvättstuga och en timmes matlagning inte räknas? Men det är ju klart, han har ju varit och handlat arbetsskor med Cassi i 45 minuter... Sen har han ju satt på en diskmaskin och tömt denna också. Glömde att han torkade ur handfatet och badkaret också, det tog ju en kvart! Nej det är synd om han som gör så mycket här hemma! Och jag är ju bara en patetisk människa som sitter vid datorn hela tiden. Vet inte vad som visas på teve och tittar inte på friidrotten... Nej, jag kollar inte på friidrotten eftersom du sitter i soffan och glor din dumma jävla idiot. Jag kollar resultaten på aftonbladet.se eftersom du har dragit ut antennen till teven i datarummet. Hur äcklet ens har mage och be mig bränna en film är droppen. Men jag skriver här istället, tänker inte göra honom en enda tjänst något mer. Det glöms liksom bort hela tiden... Tur att det snart är sängdags så jag kan somna ifrån den här hemska dagen.

Slöddret i från Solna vann mot Malmö med 3-1 och nu ligger dom och nosar oss i häcken. Djurgårn måste vinna imorgon, inget annat är okej! Inte ens för spänningens skull. Det kommer att bli en låååång dag imorgon på jobbet eftersom jag vet att jag kommer att vara nervös hela dan. Får se om en speciell person har tid att prata med mig och få dagen att gå lite fortare... Nu ska jag hjälpa Cassi att tona håret och sen är det Godnatt Jord. Ge mig en bra dag imorgon, jag fick tillräckligt med skit idag!


Utelåst


Jaha, då ska man tillbringa hela dan i tvättstugan... Var hemma för att hämta mer tvätt och är självklart grinig eftersom det jag gör inte är okej enligt honom.. Jag fick höra att jag är sinnessjuk och allt möjligt. När jag går tillbaka till tvättstugan låser han dörren för att visa sin makt. Det är inte första gången han gör så och jag är så jävla less på det. Det är MIN lägenhet och ändå kastar jag inte ut honom. Men han tror att han kan låsa mej ute när han känner för det. Nu har jag bestämt mig, jag tar Bambams lägenhet från den 14 oktober. Jag skiter i om det bara är en tvåa. Fuck you din jävla psykopat!

Sur...

Det börjar med att nån har snott min tvättid. Tömde maskinerna och stoppade in min egen tvätt. Kommer hem, tar en treo och cigg och sätter mig framför datorn.. Har 20 minuter kvar tills jag ska tillbaka. Får då höra: Gör du inget annat än sitter vid datorn? Jag svarar: Gör du inget annat än sitter vid teven? Men nu är det ju så att det han gör ska alla göra medan att ta igen sig framför datorn i 20 minuter är slappt. Idiot är vad han är!

Lördagskväll



Är trött nu och ska strax gå och lägga mig... Har precis sett "Se upp för dårarna", den var okej.

Idag har jag fått två förfrågningar om jag skulle komma till stan, först från Hågge och sen från Anne-Li men jag har tvättstugan imorgon och eftersom jag känner mig själv så blir det ingen tvättstuga om jag går ut. Så därför tackade jag nej. Synd egentligen eftersom min kväll varit mindre trevlig. Fick panik och drog ut med moppen ett tag tidigare ikväll. Det är så jävla skönt att sätta sig på en moppe när man känner sig instängd här hemma. Upp med visiret, full gas, andas in luften och man är FRI!!! Om så bara för en liten stund. Sen tog jag ett bad och sen kollade jag på en film. Det låter inte så otrevligt, men nån låter mig ju inte vara i fred! Dessa sarkastiska och elaka kommentarer får mig att vilja mörda! Vem har egentligen rätt att kränka, trycka ner och bestämma över en annan vuxen människa egentligen? Jag har sagt miljontals gånger att jag vill separera just för att han är som han är. Ändå så fattar han inte vad jag säger. Han blir sur för att jag inte vill umgås med honom, och vaddå umgås, titta på nåt jävla sommarkryss på teve!!! Varför ska jag titta på nåt jävla skitprogram med honom efter han har betett sig som han gjort vid matbordet? Kan nån förklara det för mig? Och bara för att jag inte vill kolla på nån jävla dumburk så är jag en jävla horfitta?!? Och ändå fattar han inte varför jag vill separera...

Nu ska jag försöka att tänka lite positiva tankar och drömma mig bort i fantasin. I fantasin är jag en lycklig, vacker och hälsosam tjej som har världens bästa pojkvän. De senaste veckorna har pojkvännen fått ett ansikte och han är lika vacker som han alltid har varit. Jag och min pojkvän pratar mycket, umgås mycket och hittar på massa roliga saker. Vi har egentligen olika intressen men lär av varandra. Vi är inte svartsjuka på varandra eftersom vi litar på varandra fullt ut. Vi snokar inte i varandras saker för vi behöver inte veta exakt allt om varandra. Framförallt så älskar vi varandra så innerligt att ingenting i hela världen kan rubba oss. Vi kommer att åldras tillsammans och gå hand i hand när vi är gamla och grå, men vi kommer aldrig att göra varandra illa...

Sov Gott!

lördag 25 augusti 2007

Friden slut...

Klockan halvsju kommer han hem och frågar: Är inte maten klar än? Till svar får han: Brukar vi nånsin äta halvsju? Då går han in och sätter på teven på hög volym för att markera att det är dags för mig att stänga av musiken. Jag gör klar potatissalladen, fyller på grillen med kol och tändvätska, gör sallad, sätter på grillen, dukar och grillar. Under tiden sitter han och glor på teve. Under middan är han tyst, spottar ut mat på tallriken, kryddar potatissalladen och ogillar köttet. När han ätit klart reser han sig upp, tar en cigg och går och sätter sig i vardagsrummet. Jag äter klart, plockar bort min OCH hans disk och ställer i diskmaskinen, slänger den överblivna maten, torkar bordet och går upp till datorn och skriver...

Måste härifrån en stund, måste få luft, måste tänka! Jag tar moppen och åker en sväng. NU!!!

Jag har gjort ett kap!

Var i väg och skulle handla arbetsskor till Cassi när hon ska jobba i köket på skolan. Började med skopunkten där det inte fanns en enda arbetssko. Men istället hade dom superduperrea på dessa skor. 49 kronor styck, varav man fick 3 för priset av 2. Jag har alltså betalat 98 kronor för tre par skockor!!! Originalpriset var 249 kronor styck! VILKET JÄVLA KAP!!!! Men Cassi får vara utan arbetsskor, det fanns inga någonstans. Får kolla runt imorgon igen... Handlade mat för exakt 1600 spänn också. Cool!

Det är halvlekspaus i dagens fotbollsmatcher också: 0-2 till Hammarby och 0-0 mellan Elfsborg och Helsingborg. Oavgjort mellan IFE och HIF är riktigt bra för Djurgårns del, ännu bättre om Henke Larsson eller nån annan Helsingborgare peter in ett mål och vinner. Den som lever får se. Att bajen vinner mot BP är väntat och dessutom anser jag inte att vraken utgör något hot mot DIF.

Nu ska jag njuta lite av att jag är nästan ensam hemma! Musiken är redan hög!



God morgon!

Jag älskar när jag får sova tills jag vaknar! Idag blev det till 11 så det var inte så farligt sent. Tror att det är rätt lagomt, för sover jag till 14-15 så brukar jag bli seg resten av dan.

Idag vaknade jag med ett leende, inte för att jag vet varför men jag är på bra humör idag. Bajen spelar på Stadion idag mot Brommapojkarna. Jag hoppas att dom inte hittar på något otyg och förpestar våran borg så vi får lida på måndag när vi ska spela... Det som är riktigt bra med att bajen spelar idag är att jag kommer att få vara nästan ensam här hemma. Så mellan 15:30 och 18:00 är det frid inom dessa väggar. Egentligen borde jag bara sätta mig i vardagsrummet och njuta, men där nere ser det ut som nån släppt en bomb; träningsbänk, tvättmaskin och badrumsattrialjer eftersom vi har renovering i badrummet pga vattenskada. Så jag sätter mig nog framför datorn, sätter på musik högt utav bara helvete och njuter här uppe på MIN våning! Det har ju blivit fördelat så att han har tagit vardagsrummet i besittning och jag har sovrummet + datarummet. Fördelen för mig är att jag har en säng och dator + att jag har teve i datarummet men ingen digitalbox. Han sover i soffa och har ingen dator, bara en teve med extrakanaler. Eftersom jag tittar på teve max en timme i vecka så känns det som att jag har dragit vinstlotten i just detta ämne i alla fall.

Nu ska jag ta en dusch och göra mig iordning för att åka och storhandla. Skönt att fylla frys, kyl och skafferi med råvaror så att man slipper handla varje dag. Inte för att jag gör det i den här "familjen" eftersom det är jag som lagar maten, men det är ändå skönt.

Ses senare!

fredag 24 augusti 2007

Snart sovdags...

Det blev en ganska bra fredag idag trots allt!
  • Fick några trevliga rader på msn under dagen vilket förgyllde tillvaron.
  • Postkillen stannade i dörren, gapade och sa: Du är fan det vackraste jag sett på länge! Det fick mig att bli glad.
  • Jag hittade en klänning som jag sett liknande under sommaren i fel storlek men nu i rätt storlek. Älskar att handla kläder.
  • Slapp att laga mat, handlade hem Thai istället.
  • Färgade bort mina strån som har annan färg... Ganska lyckat resultat, TROR jag. Vet inte riktigt förrän jag är sminkad och iordninggjord.
  • Fick vara i fred från tyrannen hela kvällen. Bara en sån sak!
  • Fick 30 minuters kill på ryggen av Cassi för att jag följde med henne till Konsum för att köpa godis. Jag fick även köra moppen!

Det finns bara en sak som stör. Jag tänker på någon ganska mycket. Ganska FÖR mycket! Om snart inte är nästa vecka kommer jag att grubbla sönder mig själv. Har som tur är lite aktiviteter nästa vecka så jag slipper åka hem till anstalten och fundera ännu mer... Jag är specialist på att hitta hakar i såna här situationer. Jag verkar vara brännskadad big time. Han är iallafall väldigt gullig på msn... Skriver rätt hela tiden. Men så var han förut också, så jag blir inte förvånad.

Nu går ögonen i kors så jag ska sova strax... och drömma härliga drömmar!

Snart helg!

Nu är det en timme kvar till min lugna helg! Vad skönt det ska bli! Ska shoppa lite på stan innan jag åker hem till fängelset. Ska bland annat köpa hårfärg för att dölja mina hemska grå strån med... Det blir en SPA-weekend för min del i helgen har jag bestämt. Färga hår, ansiktsmask, färga och noppa ögonbryn, fotbehandling och epilering av ben.

Från i lördags..


Just på bilden är inte så många i poolen men närmare 20 badade samtidigt. Idag är det lön och fredag! Det spritter i hela kroppen. Synd bara att jag inte kan träffa Mr läcker, han har mycket att göra.. Då hade min dag varit perfekt. Det känns som att jag skulle va nöjd med 5 minuter, bara jag får se honom.. Måste jobba nu.

torsdag 23 augusti 2007

Kom hem ganska sent efter jobbet och herrn i huset var inte hemma! Blev överlycklig!!! Men säg den lycka som varar för evigt, efter ca fem fucking minuter så öppnades dörren och hemmet drogs ner i ett mörkt hål igen... Varför får jag aldrig vara ensam hemma? Varför kan somliga inte ha ett liv vid sidan om med kompisar, intressen och sånt som alla andra har? Jag är ju åtminstone borta 1-3 kvällar i veckan. Men han är fan ALLTID hemma! :-(

Men jag måste gett signaler för jag fick vara ensam i datarummet hela kvällen och halv tio gick han och la sig! Därför sitter jag uppe fortfarande fast jag inte borde. Men jag måste få vara i fred ibland också.

Skrev ett kort meddelande på msn idag till en person där jag undrade om denne person undviker mig eller om det verkligen är mycket just nu. Om inte så skrev jag att jag är vuxen nog för att höra sanningen... Detta skrev jag precis innan jag drog från jobbet och när jag kom hem hade jag fått ett svar. Fick veta att personen är ärlig nog för att säga som det är och att det visst har varit mycket nu. Som en parantes skriver den att den är förtjust i mig, fast i hemlighet!?!?! Hur ska jag tolka det? Vad betyder förtjust? Jag tar det som något positivt men jag undrar verkligen om denna människa var vid sina sinnens fulla bruk... Är det hemligt för omgivningen, inklusive eller exklusive mig? Eller är det hemligt till och med för personen? Jag menar, om man nu är förtjust i någon så borde ju snart inte vara längre än en vecka väl? Här har det gått snart två veckor... Räknar med minst två veckor iallafall eftersom det är fredag imorgon och helgerna verkar vara totalt omöjliga. Hur som helst så skrev jag kort och koncist: Detsamma!

Som sagt...

Ja det är otroligt stressigt idag! Men när jag var som stressigast (lite fuktig på ryggen) så var det dags för massage. Fan vad skönt att ha en massage i mitten på en dag när det är fullt upp! Då gör det liksom inte så mycket att jag enbart hade 20 minuters lunch. Massösen vi har här är hur BRA som helst! Dessutom är hon och jag väldigt lika så vi babblar hela halvtimmen... Egentligen hade det kanske varit bättre och halvsomna men jag tycker hon är roligt att prata med.
Ingenting annat har hunnit att hända under denna dag eftersom jag varken hunnit surfat, chattat eller pratat i telefon.
Ut och röka, in och jobba!

Torsdag idag!

Idag kommer jag att springa mycket. Sitter och äter frukost och njuter av lugnet. På förmiddan har jag 17 st kaffe och macka som ska dukas fram + 14 kaffe och bullar. Klockan 10 kommer posten som förhoppningsvis är klar till 10:30. Då måste jag förbereda luncher; 17 st Bülow och 7 sallader. 11:30 har jag massagetid sen tar jag lunch en halvtimme. Därefter har jag förhållandevis lugnt fram till 14 då eftermiddagsfikat ska ordnas åt 17 personer. Pust! But I love it! Nu ska jag maila ut till alla som har massagetid idag och påminna dessa...

Hörs senare!

onsdag 22 augusti 2007

Idiot

Det är Sverige-USA nu. Helt ointressant om du frågar mig. Mer intressant med 08-fotboll på Fantv så jag kollar det istället:
Han: Ska du inte titta på fotbollen?
Jag: Nej, ingen rolig match. Kollar 08-fotboll istället.
Han: Trevligt!!!
Sen knatar han ner för trappan och svarar inte på tilltal.

Kan någon förklara för mig varför JAG är otrevlig som kollar 08-fotboll men inte han som kollar Sverigematchen?!?! Varför är allt HAN gör rätt medan allt JAG gör är fel? Så jävla dum i huvet!!!

Irriterad


Mitt stjärntecken är skorpion och man kan nog säga att jag är en typisk sån. Bland annat så är jag ganska rak och ärlig, inte så att jag sårar människor, men jag uppskattar rak kommunikation helt enkelt. Därför blir jag oerhört förstörd när jag stöter på dessa människor som inte vågar eller vill säga hur saker ligger till egentligen. Dessa personer undviker istället mig och låtsas som att det regnar... Hur kan man göra så mot en annan människa? Är man så oempatisk att man fullständigt struntar i att man får någon annan att må dåligt? Förstår man inte att denna person undrar om det är henne det är fel på, vad som hände och trycker ner sin självkänsla i botten? Visst, man kanske inte känner varann så bra och vill inte såra någon men jag kan berätta att det gör mer ont att få höra dåliga bortförklaringar. Det tar mycket längre tid för självkänslan att komma tillbaka om man inte vet vad man gjorde för fel än att någon förklarar det. Man gråter varje kväll i flera veckor om man inte vet vad som händer medan man gråter en kanske två gånger om man får höra sanningen.. Jag tycker att dessa personer borde utrotas från min väg i livet, men istället tycks alla vara just här! Vad är det jag ska sona? Varför drabbas just jag? Jag hatar att må så här!

Full rulle!

Idag går tiden fortare än den borde! Matbeställningar, fakturor, mycket post, uppdatering av hänvisningssystemet, uppdatering av växelsystemet + en jäklans massa samtal! Men jag måste kunna ta en liten kaffepaus och pusta ut så jag gör det nu.

Det ser ut att bli ännu en tråkkväll ikväll. Anne-Li har inte ringt, Helen har fullt upp, Hågge är och fiskar kräftor, Mio orkar inte åka till stan, Liza svarar inte, David har börjat jobba som lärare i ny skola, K har mycket att göra, Janne är ledig idag, Janne 2 träffade jag i helgen... Så det blir väl att åka hem, ta en promenad, laga mat, äta, duscha, sätta sig vid datorn och gå och lägga sig. URK! Låter som igår och i måndags ungefär.

Nu måste jag skynda på igen...

God morgon!

Sov som en stock i natt! Brukar inte kunna sova när Cassi inte är hemma men jag somnade innan hon kom hem och hörde inte ens NÄR hon kom hem. Detta har aldrig hänt förut och jag vill inte att det händer igen. Tänk om nåt skulle hända och jag inte ens märker att hon inte kommer... Hur som helst så var jag dödstrött imorse när jag vaknade. Redan helt utmattad trots att det nyss varit semester. Gissar på att min tillvaro är den bidragande orsaken till det hela. Som jag sagt tidigare så har jag någon i min närhet som kopplat in den tjockaste kabeln man kan tänka sig i mig. Denna kabel snor all min energi vilket gör att jag inte får tillräckligt själv. Eftersom jag inte kan generera tillräckligt med energi till mig själv pga att det inte händer nåt kul i mitt liv så blir utmattningen värre... Jag menar, det är ju inte riktigt normalt att man längtar till jobbet för att komma hemifrån. Nog för att det är viktigt att man trivs på sitt jobb, och det gör jag, men man ska ju även tycka att fritiden är ännu roligare och händelserikare. Jag kanske känner så här eftersom det inte är något fotboll alls den här veckan heller. Det blir så tydligt då. Måndag till söndag utan en enda fritidsaktivitet liksom... Bara hem, laga mat, ta en promenad och sitta vid datorn. FETT jävla trååååkigt!
Nu ska jag jobba på lite till...

tisdag 21 augusti 2007

Boring

Jag vet inte varför, men den senaste tiden har jag märkt att jag är uttråkad så fort inte någonting händer. Mycket har väl att göra med att jag inte har någon att lägga min uppmärksamhet på. Och eftersom jag har ett mindre helvete här hemma så vill jag så gärna fly ifrån det och göra någonting roligt och meningsfullt. Jag menar, jag får aldrig (och då menar jag verkligen ALDRIG) vara ensam hemma, jag kan knappt träffa mina kompisar för då börjar telefonen att ringa och sms'a, om jag har varit på fest, bortaresa eller ute så får jag försvara mig och göra en redogörelse på allt som har hänt etc etc. Är det meningen att det ska vara så? Inte nog med det så verkar jag inte falla för de som faller för mig och tvärtom vilket gör att jag inte kan få utlopp för mina passionerade känslor som ligger och pyr i min skorpionkropp
Jag har det jävligt jobbigt nu faktiskt! Som idag: Åka och jobba, jobba över, åka hem, laga mat och... inget mer liksom! Jag vill sluta jobbet, träffa någon jag känner och gå på bio eller fika eller käka ute eller gå runt och strosa eller spela minigolf eller sporta eller whatever! Bara jag slipper bli nerdragen i ångestens djup som finns här hemma. Bara jag får luft så att jag kan andas och överleva! Min största önskan är att prinsen på vit häst kommer och ger mig syre. Han behöver inte vara Mr. Perfect, bara han får mig att blomma och må bra. Han som får mig att skratta och känna mig uppskattad och omtyckt igen. Bara för en liten stund så att jag blir stark, positiv och glad igen. Kan jag inte bara få en liten påminnelse hur det känns att vara kär och passionerad?

Blockad?

Så här koncentrerad är jag när jag jobbar. I alla fall när det är full rulle! Har fått lite fler arbetsuppgifter efter semestern så...
Jag tror att jag eventuellt har blivit blockad också! Detta gör mig lite irriterad eftersom jag anser att det är fegt att inte våga säga vad man tycker och tänker. Men skit samma, det lär väl visa sig om jag är blockad eller inte. Jag tänker försöka att inte lägga ner nån större energi på detta. Jag har tillräckligt med energitjuvar i mitt liv.
Nu måste jag jobba på!

Tisdag idag...

Gårdagkvällen försvann i ett trollslag. Kom hem, förberedde middan, tog en promenad, lagade middag, åt, kollade på nåt värdelöst program på teve som hette ID, badade och gick och la mig... Somnade innan jag la huvet på kudden och vaknade av att JAG snarkade!!! Hur pinsamt är inte det?
Morgonen har också trollats bort. Så mycket att göra nu att jag inte hinner med att surfa privat! Men nu är det strax lunch så jag passar på att skriva några rader. Skulle vilja att Anne-Li ringer så att vi kan ta en fika någon dag mellan jag slutar från jobbet och hon börjar. KAN DU RINGA MIG!?!?!

måndag 20 augusti 2007

Vad händer?

Vissa av mina bilder försvinner!!! Varför blir det så? Ogillas starkt!

Mycket att göra...

Äntligen har de flesta kommit tillbaka efter semestrar och det börjar röra på sig här på jobbet! Klockan är redan halvtvå och jag har haft fullt upp hela dagen. Jag ÄLSKAR när man har mycket att göra eftersom tiden går så mycket fortare då. Inte hinner man bli uttråkad heller.

Hemma var det som vanligt katastrof igår! Men eftersom bajen hade hemmamatch så fick jag och Cassi en lugn hemmakväll sen på kvällen. Hon började förresten gymnasiet för en halvtimme sen. Hon var jättenervös och pirrig, men jag tror (eller vet) att det kommer att gå bra. Väntar på att hon ska ringa när hon slutar, dom börjar med två halvdagar med mentor.

Annars... inget särskilt. Ingen som vill fika, ingen storvinst, inget kul...

söndag 19 augusti 2007

Inte kul..


Är på väg hem från Ingarö. Fick skjuts till Gullmarsplan och sitter nu och väntar på bussen! HATAR att åka kommunalt när jag är bakis! Jävligt kul igår var det iallafall. Blev självklart islängd i poolen, men det blev de flesta.. Nu ska jag vara jävligt lugn med alkoholen framöver. Skönt ska det bli! Synd bara att man är hemma mer då, det är katastrof hemma. Han försöker att psyka ner mig men han ska fan inte få lyckas med det!

lördag 18 augusti 2007

Helen 40 år!


Några glas har hon nog fått i sig..

Here we go again..


Det fanns inte en tid på 2 veckor i tvättstugan förutom lördag kl. 07!!! Det var bara att ställa klockjäveln på 05:45 som vilken jävla vardag som helst. Och nu sitter jag här och väntar på den ena maskinen i vanlig ordning. Den skulle tvätta i 54 minuter (kl 07), nu har det stått en minut kvar i över 10 minuter! Jag har inte tålamod med sånt här på helgmornar..

fredag 17 augusti 2007

Det är fan inte sant!


Här sitter man över på jobbet en fredag i över två timmar för att fixa med Helens present och vad händer? Jo jag glömmer skiten på bussen! Vad fan ska jag göra nu?!? Jag har tvättstugan imorgon bitti mellan 7-10, ska åka kommunalt till Ingarö och vara där kl 15, helst sminkad och fin.. Jag har inte tid att åka till jobbet och göra om allt. Fan vad trött jag blir! Ingen bra dag idag...

Tung dag

Bara 20 minuter kvar! Och det är skönt. Har haft en hemsk huvudvärk hela förmiddan. Gick och vilade i vilrummet ett par timmar men den ville inte släppa helt. Fick då några superduperpiller som INTE är narkotikaklassade och på en kvart var huvudvärken puts väck! SKÖÖÖNT! Men det tar på krafterna att nästan ha migrän så jag är helt slut. Och precis NU kom jag på att jag måste klippa och klistra Helens present! JÄVLAR! Och det måste jag göra här på jobbet eftersom jag inte har nån färg i skrivaren hemma.

Hörs senare.

Glömde säga!


Imorgon ska inte jag skriva om nån inte skriver till mig.. Puss!

1-1


För att mobilblogga så måste man skicka ett foto så jag tog ett på hon mittemot. DIF ledde med 1-0 och tappade till 1-1! JAG ska va glad att jag hittade Janne och Janne + många fler att kolla matchen med, men det hade varit skönt med 3 poäng! Nu är jag full av irritation, tänker på dig och DIF! Snart hemma och: Godnatt!

torsdag 16 augusti 2007

JÄVLA CANAL+

Här sitter man i lugn och ro på jobbet och har planerat att köpa 3-4 bira till matchen ikväll, åka hem och äta något gott och kolla på gbg-DIF och vad händer?!? Jag får höra att matchen visas på Canal+ och just den jävla skitkanalen har inte jag!!! Nu har jag ringt runt halva bekantskapskretsen och antingen så svarar ingen eller så är dom nere på plats i Göteborg! Vad fan ska jag göra??? Jag sätter mig inte på en pub och kollar helt själv, det gjorde jag i Göteborg när vi mötte Elfsborg och jag var på konferens i våras. Snacka att man blir uttittad som kontorsklädd tjej som kollar fotboll... Och sportradion ska vi inte ens tala om! Man blir kallsvettig av att höra dessa kommentatorer rabbla och skrika och man vet knappt vem som gjort mål...

Lägger ner

Jaha, torsdag idag och regnet öser ner... Träffade Johan på bussen in till stan med en platta bira. Han skulle va bussvärd ner till Göteborg och jag var lovligt nära på att sjukskriva mig och följa med på bussen istället. Men lite ansvar har man ju och därför åkte jag till jobbet istället. Ibland blir jag nästan stolt över mig själv!
Loggar in, han är online, skriver inte, inte jag heller, skriver inte men till slut skriver jag. Han är gullig som han brukar vara men jag känner någonstans att det här bara kommer att bli problem. Jag känner (intuitionen) att det kommer att bli en förlorare i det här och det kommer som vanligt att bli jag eftersom jag tydligen är dömd till att bara ha strul med kärlekslivet resten av mitt liv. Jag tvivlar inte på att han är intresserad att ha någon liten flirt men jag tror inte att han kommer att gå längre eftersom han verkar ha några starka band till någon annan. Vad jag menar med liten flirt är just som det låter, lite msn, kanske någon fika men inget mer. Och eftersom han egentligen än så länge bara har gamla meriter så är det bättre att jag lägger ner nu innan det visar sig att jag är dödskär i den killen som han är idag.
Jag måste sluta upp med att vara så känslosam och tro på ödet. Jag borde snarare bli som Mister X som BARA tänker på polare och sig själv. Det är som han säger "mindre smärtsamt" och jag håller med. Tidigare har jag ju tyckt att man går miste om den underbaraste känslan i världen; att var kär, men de senaste åren har jag lärt mig att den känslan bara är härlig när den är besvarad OCH personen som man är kär i är likadan som en själv. Alltså spontan, galen, passionerad och intensiv. Den tiden är iallafall förbi i mitt liv har jag märkt. Nu får jag sona för min ungdoms synder... Hade det inte varit bättre att låta mig vara nu när jag faktiskt är en mycket bättre människa?

Nej, nu går jag på lunch!

onsdag 15 augusti 2007

Inget särskilt

And I'd give up forever to touch you, cause I know that you feel me somehow.
You're the closest to heaven that I'll ever be, and I don't want to go home right now.
And all I can taste is this moment, and all I can breath is your life.
Cause sooner or later it's over. I just don't want to miss you tonight.
And I don't want the world to see me, cause I don't think they'd understand.
When everything's made to be broken, I just want you to know who I am...

Jeanette tar en sista cigarett, tittar sig i spegeln och säger: Imorgon kan det vara en favoritdag!

Natti...

Funderingar


Kan nån förklara vad snart innebär? Är snart om 5 minuter, imorgon, om en vecka eller om en månad? Men det är väl bara fråga personen vad den menar med snart men det tänker jag inte göra! Inte stressa här inte. Men om jag fick bestämma skulle snart va imorgon! Eller helst NU... Jag tror att nån gjort intryck på mig, undrar om jag gjort detsamma? Hem och dö på mig nu. Imorgon är en annan dag. Det kanske innebär snart..

Låg

Fan vad låg jag är idag... Uttråkad, fundersam och less på mitt liv. Jag skulle behöva träffa någon som är lika intensiv och spontan som jag. Då skulle jag nog må bättre. WHERE ARE YOU?!?

Tick tack tick tack...

Så var det onsdag... Tiden bara tickar och tackar, inte får jag nåt gjort för det! Igår var jag så slut när jag kom hem att jag somnade i Cassis säng när jag låg och pratade med henne. Vaknade igen efter 2 timmar, klädde av mig och stupade i min säng istället. Helt slut. Inte konstigt egentligen eftersom dagen innan var väldigt hektisk, dessutom blev det sent.
Vilken dag det var i måndags då. Efter jobbet träffade jag ju min ungdomskärlek som fortfarande är lika snygg och läcker. Framför allt läcker! Han berättade snabbt om sitt liv och jag om mitt. Jag var så jävla nervös, hade fel kläder och allt var helt jävla fel att jag nästan ångrar att jag träffade honom. Man visade ju knappast upp sin bästa sida. Det var kul att träffa honom och vi kommer antagligen träffas igen eftersom han också ville det. Igår sa han det i alla fall. Efter drygt en timme var han tvungen att sticka och jag drog till Copperfields där Jakan m. fl var och värmde inför matchen. Efter den sköna segern kunde man ju inte åka hem direkt, utan det blev taxi istället vid 01:30... Inte särskilt onykter men två nätter i rad med ytterst lite sömn gör vem som helst slut.

måndag 13 augusti 2007

Bara blåränder!


Tjalalalala

1-0

Mitt kära DIF leder just nu med 1-0!!! Låt det vara så...


En timme kvar...

Jaha... Inget återbud. Vi ska alltså ses om en timme och jag är toknervös! För vad egentligen?

Slut på semestern

Det blev inte mycket till sömn inatt. Ganska exakt 2 timmar. Fan, jag som ska på fotboll ikväll och kommer att komma hem ganska sent. Inte rolig början på veckan.
När jag kom till jobbet och loggade in på msn så blev det lite gladare känslor iallafall. Mr ungdomskärlek har addat mig på msn och vi har pratat. Ska ses idag efter jobbet! Och jag som ser ut som ett rövhål idag! Men jag tänker inte missa chansen för det, han får helt enkelt stå ut med en trött, lockhårig och fotbollsklädd Jeanette. Men vi får se, halva dan har inte ens gått och han hinner säkert att ändra sig innan det är dags...
Som sagt, fotboll ikväll mot bajen. Jag tror på Djurgårdsvinst och jag tror på låg publiksiffra. Men det är för att inga bajare åker till Råsunda. Så deras tifosatsning kommer att bli en katastrof eftersom dom inte kommer att fylla Norra stå. Idag är det exakt 17 år sedan som DIF vann över vraken med 9-1, det måste ju betyda vinst för oss!


Jobbångest


Jaha. Så ligger man här och kan inte somna nu när det är sista natten på semestern. :@ Det har varit en hemsk dag idag, har nog aldrig varit så bakfull som jag varit idag. Kräftskivan var lyckad och jag höll igång till 06 imorse men JÄVLAR vad sjuk jag varit idag.. Och nu ligger jag här och kan inte sova. Imorgon är det dessutom derby mellan DIF-Hammarby så det blir ju inte en kort dag imorgon heller. Men en sak vet jag, imorgon kommer årets första nyktra match! Tråkigt men sant. Efter denna dags pärs med alkoholförgiftning så känner jag total avsmak för detta rusningsmedel! Måste försöka sova nu...

fredag 10 augusti 2007

Orolig

En av mina två bästa kompisar fyller 40 nästa lördag (eller hon har redan fyllt 40 men hon har fest då) och jag håller på med en insamling till present. Hade tänkt mig en resa. Nu är det ju så att hon är flygrädd så alternativen är inte så många. Därför blev jag glad när jag hittade en Tallinresa med ett fyrstjärnigt hotell och SPA-möjligheter för 1500 spänn. Ringde dit och frågade om det finns platser kvar den 24 augusti när jag tänkte att vi skulle åka och det fanns det. Det var i förrgår. Nu när jag är inne på den aktuella sidan så finns inte erbjudandet kvar! Vad innebär det? Att det är fullt? Det sträckte sig fram till den 31 augusti så på två dagar så har resan gått som smör i solsken med andra ord? FAAAN isåfall!

Jag måste ringa och höra...

Hur funkar vissa människor?

Okej... Det började med att JAG fick ett meddelande på Stay Friends sajt. Jag svarade på detta meddelande med att berätta lite hur mitt liv ser ut nu och vad det sista jag hörde om honom var. Till svar fick jag höra att han tyckte det var kul att jag skrev och lite om vad som händer i hans liv idag. I nästa mail berättade jag ytterligare lite mer om vad som händer plus att jag skickade med två foton för att det kan vara kul att se hur man ser ut nu för tiden... I nästkommande mail berättade vi ännu lite mer och bestämde att vi kanske skulle ses på en fika, han var den som propsade till och med.
Nu har det gått över en vecka och jag har inte hört ett ljud ifrån honom. Why liksom?!? Om han nu inte vill träffas varför propsa? Och varför ta kontakt för över huvud taget om man bara har tänkt att försvinna?
Skitsamma egentligen, men jag blir verkligen irriterad när yttre faktorer stör min tillvaro! Hade han inte hört av sig så hade jag inte brytt mig. Likaväl om det var jag som hade tagit kontakt... Nu tänker jag gå och lägga mig och vara sur!

torsdag 9 augusti 2007

Vad är kärlek egentligen? Del 2

För mig innehåller kärleken först och främst sju mycket viktiga komponenter: vänskap, frihet, jämlikhet, empati, respekt, tillit och ärlighet. Dessa ingredienser finns med i kärleken till mitt barn, mina vänner och mina släktingar. Om någon eller några enheter saknas så är inte kärleken innerlig anser jag. I en partnerrelation tillkommer dessutom några beståndsdelar: trygghet, säkerhet, stabilitet, sex och förståelse.
I min partners kärlek till mig saknas sex av sju huvudkomponenter och fem av fem relationsingredienser. I min kärlek till min partner saknas tre av sju och en av fem. Ändå är det jag som är dum!?! Jag tror att när en eller fler beståndsdelar börjar tryta i kärleken så måste man ta hjälp utifrån för att inte ta död på kärleken. Min livskamrat ville inte gå till en relationsterapaut när vi började få problem, idag är det för sent.

I dagsläget är jag inte intresserad av att ge eller få kärlek i ett förhållande. Annan kärlek finns i mitt liv och jag är just nu så kantstött att jag är rädd att jag går sönder helt om jag träffar någon ny stjärna. Men om jag någon gång i framtiden skulle träffa någon som jag vill ha en kärleksrelation med så lär jag ta reda på vad han anser att kärlek är och om han tycker som jag att kärlek är något som innehåller fler olika komponenter. Nu är det ju inte så att min partner på frågan skulle svara: otrygghet, osäkerhet, oberäknelighet, svartsjuka, undergivenhet med mer, men han förstår inte riktigt ordet kärlek. Han vill att man ska vara lycklig och glad. Han förstår inte att man inte ska kränka, slå eller hota någon bara för att man är arg. Han tycker inte att man har ett kontrollbehov när man går igenom sin kärestas mobiltelefon eller övervakar vilka sajter hon besöker. Inte är det fel att läsa någon annans dagbok för då kan man ju få reda på saker om den andra personen som man inte vet annars... Han ser inte att han gör något fel alls, han älskar bara mig och vill att vi ska vara lyckliga. Men nu har ju jag slutat att älska honom och därför är jag dum. Och eftersom jag inte älskar honom så vill jag inte umgås med honom, ha sex med honom eller leva med honom. Därför är jag en hora.

Vad är kärlek egentligen? Del 1

Under en ganska lång tid har jag vid massor av tillfällen undrat vad kärlek är. Anledningen till detta är att min partner kallar mig kränkande saker, gör saker som jag ogillar starkt trots att han vet det, går igenom min mobil, läser mina dagböcker, övervakar vilka internetsajter jag besöker, har negativa synpunkter på hur jag lever mitt vuxna liv och att jag gör det mesta fel. Han drar ur proppen till datorrummet eller stänger av datorn när tycker att jag inte ska sitta där, kommer med sura kommentarer när jag ska ut med mina vänner, förföljer mig med massor av sms och telefonsamtal när jag väl är ute med mina vänner, och han har vid väldigt många tillfällen förstört mina personliga tillhörigheter såsom kläder, smink, dagböcker etc. Men han älskar mig. Säger han.
Är det verkligen kärlek när man tycker att föremålet för kärleken är en jävla hora som aldrig gör nånting rätt och som inte går att lita på? Är det ren och vacker kärlek när man missunnar den man hyser kärlek till ett socialt och meningsfullt liv?

Alla har olika syn på vad kärlek är och jag har kommit underfund med att det finns lika många definitioner som det finns människor, även om många har samma syn på vad kärlek är. Det finns inget rätt eller fel svar på frågan "Vad är kärlek" men om man slår upp ordet i Svenska Akademiens ordbok så betyder ordet kärlek: "en stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet." Detta är ganska intetsägande när det gäller hur min definition på kärlek är, men vem är jag att slå Svenska Akademien på näsan?

När man träffar en partner så underlättar det en hel del om man har samma syn på vad kärlek är även fast man inte har samma definition. Vissa tycker att kärlek är när man blir kär i en annan persons inre, andra i det yttre och så vidare. När man är ung och kanske träffar sin första riktiga partner i livet tror jag att man kanske inte har ställt sig frågan "Vad är kärlek" på fullt allvar. Man kanske inte ens vet att andra ser på kärleken på ett annorlunda sätt än man själv. Som ung har man ju en tendens att tro att man ska leva lyckliga i alla sina dagar utan att ens förstå varför vissa skiljer sig och andra faktiskt lever "lyckliga" i alla sina dagar. Så var det med mig och min partner.
Vi var ganska unga när vi träffades och vi var stenkära. Vi var tillsammans hela tiden förutom när vi jobbade. Efter drygt två månader blev jag med barn och tillvaron svajade till för ett ögonblick men vi bestämde oss för att bli en familj. Under graviditeten mognade jag rejält och efter att fått ögonkontakt med den lilla varelsen som växt inne i mig så började min syn och definition på kärlek att förändras. Tyvärr så hängde inte min partner med i samma spår och nu sitter jag här 17 år senare och inser att det han kallar kärlek är inte samma sak som vad jag kallar kärlek.

onsdag 8 augusti 2007

Min vardag

Jag håller på att småstädar och hör inte när min sambo kommer hem, kommer nerför trappan med massa disk och ser att han är hemma. Han har alltså inte ropat hallå eller nånting:
Jag: Nämen är du hemma?
Han: "Tystnad"
Jag: Jag hörde inte att du kom...
Han: "Tystnad"
Jag är på väg till diskmaskinen med disken, han tvärvänder, öppnar diskmaskinsluckan, kollar in, stänger den igen och:
Han: Ååååååh! Har du töömt diskmaskinen?!?
Jag: Borde jag inte det? (Känner hur irritationen kommer)
Han: Jag satte på diskmaskinen imorse innan jag stack till jobbet.
Jag: Jo jag märkte det och därför tömde jag den, skulle jag inte ha gjort det?
Han: Jag plockade och fixade här imorse.
Jag: Jag märkte det.
Han: Varför är du sur, du kan ju inte vara sur varje dag!
Jag går upp för trappan och fortsätter med mitt plockande på övervåningen tills han går och lägger sig för att vila.

Jag är så trött på denna energitjuv som har sin strömkabel inkopplad på mig! Jag måste generera dubbelt så mycket energi för att det även ska räcka till mig och det tar alltid slut! Och det är MIN energi som tar slut! VARFÖR ska han projicera sitt dåliga humör till mig och VARFÖR låter jag honom göra detta? Jag måste hitta någon bok som lär mig hur jag blir som en sköld så att allting studsar tillbaka på honom...

Risig dag


Det här är sista fotot som togs igår... Det innebär att hemresan blev en fylleresa. I positiv bemärkelse. Som tidigare inlägg visar så fyllde jag på alkoholförrådet som redan från början var välfyllt med 14 flaskor till. Vissa var tur nog 4,5'or medan andra (de flesta) var 5,6'or. Men JÄVLAR vilken lyckad resa! Som vanligt i år på bortaresor så drog ju själva fotbollsresultatet ner betyget en aning, men min buss brukar aldrig bli en deppbuss för det!
Försöker att samla ihop gårdagen... Som jag anade från början så blev bussens medelålder ganska låg (eftersom det är 18-årsgräns på DIF-tåget) vilket märktes på nedresan genom att ramsor redan började köras innan vi kommit förbi Flemingsberg. Det kan bli rätt tröttsamt med vrål i 6,5 timmar... Därför åkte Schlagerskivan på tidigare än planerat och då blev det drag. Nästan alla stod i mittgången och hoppade och sjöng.
När vi väl kom till Göteborg så hamnade först på Flying Scotchman(?) men dit hade inga Djurgårdare gått så vi gick till Lilla London där typ alla jag känner som var nere i Göteborg var. Lyckoträff! Bortasektionen på Ullevi är ju tyvärr usel som man kan se på bilden, men vi samlade ihop oss och jävlar, jag säger JÄVLAR vilket drag vi fick! Detta är ett inlägg på Djurgårdens forum på Svenskafanssighten. Observera att killen är GAISare:
"Tack för matchen igår. En skum match egentligen. Ni är helt överlägsna första kvarten till GAIS tar ledningen. Sedan tar GAIS över för att i andra halvlek falla tillbaks helt(GAIS alltså)men samtidigt skapar kanske GAIS bättre målchanser än DIF. Jag vet inte vad som är värst , att släppa in tidiga mål och gå ikapp men GAIS har lyckats leda ett gäng matcher i år för att sedan tappa dem till oavgjort. Vad jag ville säga är att er klack imponerade stort igår och när ni skiter i hata-ramsorna är ni nog bäst i Sverige. Förvisso svårt som hemmaklack att höras på Nya Ullevi men vår klack gav upp kampen ganska tidigt. All cred till er klack alltså och lycka til mot Hammarby."
Sen började hemresan efter resultatet 1-1 och de flesta festade hela vägen hem. Förutom en kille som blev kvar där nere på grund av att han blev häktad för fylla. Pratade med honom när han blivit släppt och han skulle ta ett tåg som gick fem timmar senare. Stackare, men jag sa till dig på puben att du skulle ta det lugnt! Körde en liten intervjurunda och kollade vad folk jobbar med, här är ett axplock: I insläppet på en strippklubb/porrbio, arkitekt, ekonomkonsult, rörmokare, elektriker, pluggar statsvetenskap... En salig blandning i Djurgårdsfamiljen! :-) Ganska kul grej att gå runt och fråga om faktiskt.

Ankom till Klarabergsviadukten klockan 03:05 och insåg att bussen går 04 men vi var ju fler som skulle till Tyresö och alkohol fanns ju fortfarande kvar. Men när bussen inte hade kommit tio över så skulle jag kolla tidtabellen och inser DÅ att bussen har slutat gått från stan! VAD ÄR DET FÖR JÄVLA SÄTT?!?!?! Här vill dom att folk ska åka kommunalt men istället börjar dom med att dra in på både dag- och natturer och sen vill dom att man ska GÅ (eller vaddå, ta en taxi?) till Slussen! Så istället tog vi en annan buss till Tyresö som gick halvfem och fick sen gå en halvtimme! Inte nog med det, precis när vi hoppat av inser jag att jag glömt en påse. I denna påse ligger en lista på nya medlemmar som ska registreras, 21 medlemskort (2 100 kronor), bussbesiktningspapper, ett par assnygga skor, Treo (måste ha treo när jag vaknar) och CD-skivorna. FAAAAN! Men för att denna resa inte ska bli misslyckad så ligger påsen numera på hittegods! :-) Efter telefonsamtalet till bussgaraget satte jag mig i soffan och tog en klunk av sista flaskan. Helt plötsligt vaknar jag 4 timmar senare fullt påklädd, med smink, huvudvärk och ljusallergi! Jag tror aldrig att jag under mitt 38-åriga liv nånsin har slocknat på detta sätt! Kröp i princip upp för trappan samtidigt som jag klädde av mig och fram till sängen där jag har legat hela dan och halva kvällen. Men vad fan, det var ju kul igår!

måndag 6 augusti 2007

Matstopp


Somliga tycker att bolagets mat är viktigare. :-)

På väg...


Mellan Nyköping och Norrköping.

I väntan på alla..


10 personer till sen bär vi av till Sveriges baksida.

Så!


Fötterna, checked.
Benen, checked.
Naglarna, checked.
Solning, checked.
Håret, checked.
Bränning av skivor, 2 down 1 more to go. Men den är snart klar att brännas...
En bira till och jag är sen isäng!

söndag 5 augusti 2007

Trött på mig själv!

Jag fattar inte varför jag ALLTID skjuter upp saker när det gäller mig själv?!? Nu är det söndag eftermiddag och jag står här med orakade ben, obrända skivor och ofixade fötter! Det är JÄTTEVIKTIGT att inte glömma att fixa fötterna! Det ser så illa ut med människor som är perfekta i håret, perfekt sminkning, schyssta kläder och sandaletter där ett par nagellacksavskavda tånaglar tittar fram... Eller äckliga sprickor på hälarna. Så... Först fixa fötterna, sen raka benen samtidigt som jag bränner skivor. Därefter tvätta håret och platta denna man av hår som förföljer mig, kanske sola lite? Och tillsist: fixa händer och naglar! Som sagt, varför ska jag alltid skjuta upp saker och ting som gäller mig och mitt välmående? Jag är helt enkelt fullbokad idag!

lördag 4 augusti 2007

Fixat!

Nu har jag varit i Djurgårdsbutiken och hämtat bussvärdskuvertet, varit på bolaget och handlat en låda Millers, köpt ny parfym och lite smink. Med andra ord är jag redo för bortaresa till Göteborg! Kanske sola lite och raka benen... Problemet är att jag epilerar mina ben och det tar sån jävla tid att göra det! Tråkigt är det och lite halvont gör det... Hade velat tona bort de grå stråna också men då blir herren i familjen så där onaturligt svartsjuk så det skiter jag i.

Kanske borde bränna någon sån där fylleskiva också. Det blev ju succe förra resan...

Fortfarande pigg...

Sitter fortfarande uppe och känner att det kommer bli problem med sovningen. Men det skiter jag i nu, jag MÅSTE verkligen upp imorgon (läs idag) och fixa, så jag får gå och leka grillspett i sängen nu. Låt mig få somna och drömma om HAN! Lyckliga drömmar vill jag ha! Natti...

Magsjuk

Anne-Li stod i mitt sovrum igår när jag vaknade... Eller, jag vaknade av att Anne-Li stod i mitt sovrum! Jag älskar min bästa kompis! Vi pratade, pratade och pratade. Sen gick vi ner till centrum och delade på en pizza och tog 2 öl. När jag kom hem bestämde jag och grannen att vi skulle grilla och dricka lite så ner till centrum och handla. Jag minns att jag framåt småtimmarna satt och spelade barnlåtar och blev helt galen när muppgrannarna började knacka på elementet. Sen minns jag att jag vaknar vid 6 och spyr och spyr och spyr... Sen vaknar jag igen vid 20-tiden och äter några mackor, sen däckar jag igen. Nu sitter jag här! Klockan är snart 04, jag är inte längre magsjuk och jag kan inte sova. FAN! Jag måste liksom upp imorgon och ta mig till stan för att hämta bussvärdskuvertet. Måste till bolaget också! Men just nu vill inte min kropp och mina ögon sova.

onsdag 1 augusti 2007

Vad håller jag på med?

Gick in på mailen imorse när jag vaknade och hade fått svar från min gamla ungdomskärlek som jag skrev till förra veckan. Vi mailade lite fram och tillbaka och helt plötsligt sitter jag otåligt och väntar på ett nytt mail från honom! Vad håller jag på med? Hoppas jag på att han är mannen i mitt liv som ska rädda mig från skitlivet jag har nu eller vaddå? Herregud, karln bor tillsammans med en tjej! Nog för att hans förhållande verkar påminna om mitt eget men jag tror knappast på att han har tankar på att börja dejta mig. Och inte vet jag vad jag är ute efter. Det enda som jag vet är att vi förmodligen ska träffas över en fika och prata om våra liv. Och det värsta är att jag lääängtar och hoppas att det blir snart.

Patetiska jag!

Tvättstugan


Hur kommer det sig att man alltid kommer i otakt i tvättstugan och alltid måste vänta?