måndag 31 augusti 2009

Förberedelser

Det krävs ganska mycket förberedelser när man ska träna på morgonkvisten plus kör GI. Ta fram träningskläder som man åker hemifrån med. Sen måste man kolla på ett ungefär vad det blir för väder. Så att man har väderriktiga kläder. Inte så kul att gå i svart om det blir strålande väder. Eller en sommarklänning i ösregn.

Man måste packa sminkväskan. Necsesären med shampo, bodylotion och sånt är alltid packad. Så den behöver man i alla fall inte tänka på. Skor. Underkläder. Ja, det är mycket att hålla koll på.

Sen ska jag dessutom tänka på maten. Förbereda frukosten. Lunchlåda. Och dessa mellanmål som ska ner.

Men det känns bra. Riktigt bra faktiskt! Det går ganska lätt. Det är till och med enkelt att sitta på krogen och dricka vatten medan alla andra dricker öl när man kollar fotboll. Och utesluta kolhydrater till maten är inte heller så svårt. Idag tog jag rostade grönsaker istället för klyftpotatis. Gott!

Det kanske blir bra det här!

Jaaaaaa!

1-1! Hela kvarterspuben står upp och jublar!

16:e minuten...

Och Djurgårn ligger under med 1-0. Fan vad surt livet är!

Nervös

Det går ju som bekant dåligt för Djurgårn i fotboll. Inget konstigt egentligen. Men det känns orättvist med nedflyttningsplats. Och det är inte bra för DIF som förening om vi åker ner i Superettan. Ekonomin kommer gå åt helvete då.

Idag möter vi GAIS. Dom ligger två platser och fyra poäng före Djurgårn. Bajen ligger på samma poäng. Fast platsen ovanför. Kvalplats. Hammarby förlorade mot Kalmar igår. Inget konstigt egentligen. Kalmar är bättre. Men detta ger Djurgården läge. Om vi vinner mot GAIS ikväll så står dom kvar på samma poäng och DIF knappar in på dem och Bajen.Det kan vara viktigt i slutet av säsongen.

Därför ber jag nu till högre makter att vi ska få vinna mot fiskrensarna. Please! Det är liksom viktigt nu. Men med Djurgårns bortastatistik, inga vinster på bortaplan i år, så lär det nog gå åt helvete.

Nu går jag och tränar bort lite nervositet.

Försovning

Idag har jag försovit mig! Det blir lätt så när man har en skittelefon. Nokia. Jobbtelefon. Som ringer var femte minut när man snoozar. Och som slutar att ringa upp igen efter 25 minuters snooz.

Kör man GI så ska frukosten in oavsett. Så jag sitte här och tar det lugnt. Det får bli taxi till jobbet. Det tar bara 7 minuter då. Inte för att det är någon som sitter och klockar mig. Men nån slags ordning måste det väl ändå va. Helst när man har asmycket att göra.

söndag 30 augusti 2009

Lite gjort

Klockan har tickat på. Som fan. Men nu är jag redo för sängen. Men jag har hunnit att:
  • Tokstäda
  • Betala räkningar
  • Tvätta som en dåre
  • Göra matsedel för veckan
  • Göra inköpslista
  • Handla matvaror till matsedel som inte hade nån ledig tid på utkörningen imorgon så jag får handla själv under veckan
Men jag hann inte med att ta hand om mig själv. Bara ett snabbt bad. Och nu måste jag sova. Tänk att det lyckas bli så sent jämt.

Det här med GI

I snart en vecka har jag ätit enligt GI's rivstartveckor. För en vecka sen trodde jag att jag skulle gå omkring och vara sugen på än det ena än det andra. Men så är det inte. Det går alldeles utmärkt!

Inte en gång har maten smakat illa. Det har tvärtom varit supergott. På riktigt! Middagar den här veckan har varit: Kryddiga köttfärsbiffar, Laxfilé med ädelostsås, Biff med chili, Kycklingfilé i lime och vitlök, Biff Rydberg med zucchini och Wokad kyckling. Det enda som har varit sådär men ändå okej var kycklingfilén.

Nu ska jag planera nästa veckas meny.

Dags för ny dator!

Det kan inte vara bra när datorskärmen blir blå typ en gång om dan. Det står nåt om att ta bort nyinstallerad programvara. Men jag har inte installerat någon ny programvara!

Så nu måste jag investera i en ny dator. Men jag har inte tid. Själva inköpet har jag väl tid med. Men inte all ominstallation av diverse program som jag använder mig av. Sånt tar massor av tid.

Det är därför jag vill ha en kille som är duktig på datorer. Som fixar allt sånt till mig. Och lagar mat. Då har jag tid att fila naglarna och betala en städerska. Tvätta kan jag göra också! Jag har ju en ny tvättmaskin! Och gå på salong och få ögonbryn, oönskad hårväxt och fötter fixade. Och...

Tillbaka till verkligheten!

Får köpa dator på fredag. Så har jag hela helgen på mig att pimpa upp den. Men jag skulle ändå behöva en snygg, rolig och underbar kille som fixade datorn. Och lagade mat.

Morgonstund har guld i mun

Jag har vaknat av mig själv klockan 09:30! Det händer inte ofta. Jag har ju liksom varit kvälls- och nattmänniska sedan barnsben. Och då gillar man att sova på förmiddagarna. Men nu är jag vaken. Och utvilad.

Vädret är strålande. Så jag ska nog chocka kroppen med lite stavgång. Jag vet att det är skittöntigt. Men det är himlans effektivt. Och vid den här tiden är bara tanter och farbröder ute och går. Och småbarnsföräldrar. Eventuella snygga singelkillar ligger säkert bakfulla i sina sängar just nu.

lördag 29 augusti 2009

Shopping

Jag vet att jag ska till London om två månader. Men under dessa månader kommer det att hända mycket här i Sverige. Bland annat kommer hösten. Det innebär regn och kyla. Då kan man ju inte ha sommarskor.

Därför har jag shoppat! Jacka, trenchcoat, stövlar, stövletter och lite till. Tur att jag inte ska bränna pengar på krogen den här månaden.

Ordningsam

Jag gillar ordning och reda. Rent ska det vara också. Men jag har också för få timmar på mitt dygn. Jag misstänker att alla andra har fler.

Igår var jag helt slut när jag kom hem. Och kissnödig. Fötterna värkte också. Det ser man på bilden. Att jag var helt slut syns också på bilden. Eftersom skorna fortfarande ligger kvar på badrumsgolvet.

Det värsta man ser på bilden är att det är dags att städa. Skura golv. Men jag har ingen lust. Alls.

Så nu sitter jag här och undrar hur mycket det kan kosta med städhjälp till min lilla tvåa. Det kan ju inte ta mer än 3 timmar att fixa till här om man städar proffisionellt? För jag ska ju göra massa annat när jag städar. Och då tar det tid.

Begränsad på matlagning

Jag är ganska bra på att laga mat. Jag kanske inte tycker att det är så kul. Men det blir oftast ganska gott det jag lagar. Det säger alla som äter min mat. Och jag tycker det själv. Bra så.

Nu när jag kör GI-rivstarten så är det ganska ofta det ska göras omelett till frukost. Tror att det är tredje gången jag gör omelett den här veckan. Jag har aldrig tidigare gjort omelett. I hela mitt liv. Och det är inga lätta grejer minsann!

Man skulle nog kunna kalla mina omeletter för äggröror istället. Jag fattar helt enkelt inte hur man gör för att få allt i en bit. Inte för att smaken blir annorlunda. Jag märker bara att jag har en del luckor i min matlagning.

Konstig upplevelse

Igår när jag stod i duschen efter träningen hände något märkligt. Jag tvålade in kroppen i vanlig ordning och hamnade lite ovanför midjan. På sidan. Det kändes inte normalt. Det var liksom inte mjukt och fläbbigt som det brukar va. Utan hårt och tight.

Kände på andra sidan. Likadant! Tight. Jag har alltså omvandlat fett till muskler! Är det möjligt? Sen dess går jag omkring och pillar där typ hela tiden. På resten av magen är det fortfarande en stor deg ovanför musklerna. Men jag har två fläckar som består av muskler! Vilken jävla lycka!

fredag 28 augusti 2009

Helt slut!

Har försökt fira min fredag med att läsa ikapp mina favoritbloggar. Det har gått sådär. Gäspar oavbrutet. Kan inte koncentrera mig.

Nu ska jag ta mitt kvällsbad. Gör det i princip varje kväll. Sminkar av mig där. Men jag vet också vad som händer mer när jag badar. Jag blir trött. Som fan. Så det är lika bra att släcka ner här innan. Men man kan ju undra varför det här aldrig händer på vardagskvällar?

Off I go!

Hemma!

Här ska njutas! Har redan fått av mig kläderna och på mig morgonrocken. Inga myskläder för mig. Morgonrock is da shit!

Vad skönt det är att avsluta arbetsveckan med ett hårt träningspass när man har stressat runt hela veckan. Andningen har gått ner i halsen och upp igen. Känns det som. Aldrig ner i lungorna liksom. Men nu har jag kommit ner i varv.

Just ja! 5 dagar: -1,5 kilo! Va! Va! Va! Säger ju att jag är peppad som satan. Om det skulle gå i den takten så kan jag köpa dyr väska i London! Men jag vet. Det stannar av. Fast jag tänker ändå vara glad!

Fredagsöl?

Skulle inte tro det va! Sitter dyngsvettig på gymet med en proteindrink. Och sen är det hem och bara lata sig! FREEEDAAAG!

En uttjatad fras

Jag vet att det är riktigt uttjatat. Men. ÄNTLIGEN FREEEDAAAG! Satan vad skönt! Jag ska inte göra nåt särskilt. Men jag ska sova tillräckligt många timmar per natt. Jag ska läsa ikapp bloggarna jag följer. Städa lite. Och kanske tittar jag ut och tar en promenad. Eller en fika. Härligt!

torsdag 27 augusti 2009

Du är vad du äter

Sitter och slötittar på Du är vad du äter. Jag gillar inte det programmet. Tycker Anna Skipper är lite FÖR mycket. Men jag fastnade. Helt plötsligt så ser jag min personliga tränare i teverutan! Josefin. Och mitt gym. Vad förvånad man blir.

Klämma in saker

Jag hinner inte med på jobbet. Inte hemma heller. Det är bra att jag ska dejta en gammal väninna idag då. Alltså väninna sen gammalt. Hon är bara ett år äldre än mig.

onsdag 26 augusti 2009

Svårt att komma i säng

Alltså jag fattar inte! Varje kväll är jag så trött att ögonen går i kors. Man kan då tycka att det bara är att gå och lägga sig. Men jag ska alltid göra massa saker på kvällarna.

Det ska lagas mat som tar närmare en timme. Sen ska man tvätta hår. Eller raka ben. Eller fixa naglar... Det är ju inte så att jag storstädar eller nåt. Typ ingen nytta alls. Ändå flyger tiden iväg och jag somnar alldeles för sent!

Hur hinner alla andra med?

Lurad

Jag beställer ju matvaror från mataffaren.se. Ungefär samma priser som i stan men man spar tid. Och taxipengar. Åker man kommunalt så spar man även slit och släp. Frakten kostar 85 kronor. Men ibland bjuder dom på frakten. Och det gjorde dom igår. Plus att jag fick 50 kronor avdrag.

Ibland har dom nedsatta priser precis som vilken affär som helst. Igår när jag beställde hade dom nedsatt pris på bland annat fatbursrökt skinka och färsk laxfilé. Och eftersom jag skulle ha lax och skinka så köpte jag det.

När jag packar upp varorna brukar jag pricka av i listan. För att ha koll liksom. Så när jag packar upp skinkan och laxen och ser att det står olika priser på paketet och kvittot så blir jag irro. Jag har betalat drygt 45 kronor för mycket. Småpengar tycker säkert vissa. Och det är det. Men jag vägrar att bli lurad.

Så jag ringer till kundtjänst. Och hon ställer typ 10 kontrollfrågor. Så jag känner att jag börjar slösa irritationsenergi här. Fast tillslut gick hon med på att dom hade gjort fel. Hon skulle ge mig denna summa i tillgodohavande till nästa gång jag handlar. Men hon sa att hon skulle prata med "dom". Och jag är inte så säker på att hon kommer ihåg det. Så jävlar vad jag ska kolla nästa gång jag handlar. Finns inte 45 kronor tillgodo så kommer jag gå bananas. För jag orkar inte spara plasten till förpackningarna. Eller? Man kanske ska det.

Jobba hemifrån

Vi får egentligen inte jobba hemifrån. Jo det får vi. Men bara om särskilda skäl föreligger. Mina skäl är att jag får en matleverans mellan 16-18. Och det var okej med chefen! Så jag går nu.

Frukost

Innan jag ens funderade på GI åt jag alltid en tallrik gröt med bär och ett kokt ägg. Bra frukost tyckte jag. Jag stoppade in tallriken i micron och satte på vatten till ägget medan jag höll på att vakna.

Sen i början på sommaren började min personliga tränare prata om GI och jag började äta 2-3 ägg till frukost istället. Och det funkade också bra.

Nu har jag börjat med GI på riktigt. Och jag står som nån jävla kock och brassar käk innan klockan sju på morgonen. Och det är ju inte lite mat; ett halvt paket bacon, en delad stekt tomat, två stekta ägg och ruccola med stekta champinjoner.

Eeeh? Det känns som om jag kommer gå UPP i vikt istället för ner! Och det är sådär att laga mat så tidigt på morgonen...

tisdag 25 augusti 2009

Lite för mycket

Det är mycket på jobbet nu. Lite för mycket. Jag kan inte hålla de enklaste sakerna i huvet. Glömmer direkt. Och det känns sådär.

Imorse ringde en ungdomskompis som jag inte har träffat på flera år. Vi bestämde att jag skulle ringa senare under dagen så att vi kunde komma överens om en tid imorgon för att ta en fika. Det kom jag på nu. Och imorgon har jag bestämt leverans av matvaror. För en timme sen ungefär.

Och så är det hela tiden.

Skulle behöva jobba hemma en dag eller två för att komma ikapp. Men chefen tycker inte om att man jobba hemifrån. Men kanske om jag förklarar läget... Äh, jag vet inte hur jag ska lägga fram det så jag får försöka lösa det ändå. Men jag har verkligen ingen lust eller ork att jobba i helgen.

Så var det det där med SL...

Sitter här och väntar på bussen. Har väl suttit här i en kvart. 4 bussar har åkt förbi mot Stora Essingen. 0 bussar till Fridhemsplan. Det finns ju roligare saker att slösa flexen på...

måndag 24 augusti 2009

Besvikelse

Det blev 0-0. Hade jag vetat det innan matchen hade jag varit nöjd. Trodde vi skulle förlora stort. Men efter att ha sett matchen så borde vi fått 3 poäng. Kanske hade vi även mål fast det godkändes inte. Nu ska jag hem och kolla på Fotbollskväll och plåga mig lite till. Hörde att Bajen gjorde självmål. Det är betalningen för det orättvisa självmålet mot DIF.

Hur svårt kan det va?

DIF har det mesta av spelet. Ändå står det 0-0. Hur svårt kan det va att göra mål?

Igen...

Så ska man plåga sig igen. Hur många mål förlorar vi med idag?

Duktig!

Jag har stavat OCH tränat idag. Och nu sitter jag på puben med några Djurgårdare innan matchen. Jag är den enda som dricker vatten.

God morgon!

Idag är första dan på mitt nya liv! Och det är vackert! Jag har stött på en morgonbadare och två joggare.

söndag 23 augusti 2009

Den sista måltiden

Det finns vissa matvaror som jag verkligen uppskattar. Potatis är en av dom. Inte potatis rakt upp och ner. Utan potatis som man mosar med gaffeln och sen häller över med någon god sås. Och blandar. Till en gegga. Det kanske inte ser så aptitligt ut för andra. Men det är verkligen gott!

En annan vara är mjölk. Jag dricker mjölk till middan. Nästan jämt. Skulle gärna dricka mjölk till lunch också men det blir aldrig att jag köper det. Och ingen annan dricker ju. Men ett stort glas kall mjölk är verkligen supergott!

Imorgon börjar jag med rivstarta med GI. Det innebär att man avstår från i princip alla kolhydrater utom de som kommer från grönsaker. Potatis innehåller massor av kolhydrater. Och mjölk också. Tror jag. Man får i alla fall inte dricka mjölk när man rivstartar.

Så min middag bestod av 4 kokta potatisar som jag mosade. Över dessa hällde jag någon typ av sås gjord på stekta tomater, bacon, citronpeppar, grädde och creme fraiche. Och till detta drack jag 2 stora glas mjölk. Nästan en hel liter.

Just nu står magen rakt ut och jag mår nästan illa. Och det är vad jag ska tänka på när jag är sugen på potatis eller mjölk den närmaste framtiden. Men OJ vad gott det var!

Komplimanger

Viss av människorna som brukar vara med på Uffe och Helens kräftskiva har varit med varje år sen de började för cirka tio år sen. De flesta träffar jag bara då. En gång per år alltså.

Igår när jag sitter och pratar blir jag avbruten av en barndomskompis till Helen. Hon utbrister mitt i en mening: "FAAN vad snygg och sexig du är! Jag var bara tvungen att säga det." Jag blev helt mållös! Men jävlar vad glad jag blev.

Belöningar

Jag har satt upp mål för min viktnedgång. De som vet säger att det är lättare då. Så jag har gjort upp delmål:
- 5 kilo: 2 timmars SPA-behandling
-10 kilo: Dyr väska
-15 kilo: Ny tatuering
-17 kilo: Tandblekning
Fan, jag trodde att jag skulle köpa väskan på -7 kilo. Alltså blir det ingen Londonväska. Men det får gå i alla fall.

Dagen efter...

Jag var ju inte sådär jättefrisk när jag vaknade klockan 07 imorse. Det blev till att köra buss några vändor och lite mer sömn. Men sen när jag vaknade mådde jag relativt bra. Det fanns dom som mådde mycket sämre kan jag säga...

Kvällen var som vanligt lyckad! Rätt mix av människor, alla (nästan) glada och sociala. Och som vanligt blev jag islängd i poolen! Det har jag blivit varje år sedan dom skaffade pool. Men bästisarna sympatibadade med kläder så det var ju snällt.
Men nu är det slut på festandet för ett tag framöver! Hösten är här och det är dags att få in rutiner i vardagen igen. Tack Helen och Uffe för ett bra avslut på sommaren 2009!

Världarna i sitt naturliga tillstånd.

Svårt

Janne har svårt att hitta sina byxor

lördag 22 augusti 2009

Det är kul!

Men dom har en skön soffa!

Poolparty

Mina bästisar

Fest!

Gjort mig fin - Check
Packat - Check
Alkohol - Check
Cigg - Check
Kräftor - Check
Kamera - Check
Fint väder - Check
Bra humör - Check
Skjuts på väg - Check

Nu jävlar! Nu festar vi in hösten, GI och träning!

Slutfestat

Det är kräftskiva ikväll! Sommarens sista party. Sen är det slutfestat för min del. På riktigt. Ska inte dricka en droppe alkohol förrän jag åker till London. Det gör jag i slutet på oktober. Så jag ska ha två vita månader.

Under den tiden ska jag gå ner några kilon hade jag tänkt. Inte alla. Det är för många. Men fem kilo borde jag ju klara av... Fem kilo på 8 veckor är ingen omöjlighet.

Fast bäst är om jag lyckas med att gå ner 7. Jag har nämligen infört ett belöningssystem i min viktnedgång. Och när jag har gått ner sju pannor så ska jag köpa en dyyyyr väska. Och det är roligare att göra i den engelska huvudstaden tror jag.

Men innan jag tar tag i träning och kost ska jag alltså till Ingarö. Årets fest. Jag får inte glömma kameran! Så under kvällen blir det alltså massa festbilder i bloggen igen. Men det får ni ha överseende med. För det lär inte ske på ett tag.

fredag 21 augusti 2009

Egoboost

Hahaha! Och förra inlägget var ju inte alls egoboostad! Men det bjuder jag på! Det är ju FREEDAAAG!

Här sitter jag i min ensamhet och har det lugnt och skönt! Och ikväll är det inte ett dugg synd om mig. Behöver en kväll med lugn och ro efter den hysteriska veckan som varit.

Ska ha lite manikyr och pedikyr om jag orkar. För imorgon går bästisens (och hennes man) årliga kräftskiva av stapeln. Den som alltid blir lyckad. Den som har rätt blandning av gäster. Och där alla har ett strålande humör med sig.

Bästisen och hennes man

Att gå till frisören

Så har jag klippt mig igen. Lika kort som sist. Fast jag hade inte hade tänkt det från början. Och jag hade ju glömt bort varför jag var grinfärdig sist. Luggen ramlar ner när jag sätter upp det. Men av erfarenhet vet jag att det växer ut. Tur är väl det.
Och dom ljusa slingorna är borta! Även fast jag var nöjd med dessa så ville jag höststyla mig och då skulle det "solblekta" bort. Solbrännan är ju borta. Tyvärr.
Men det är klart. Ibland saknar jag mitt långa hår. Mest för att det är ganska ovanligt att man har riktigt långt hår. Och att det är lättstylat. Men samtidigt är det ju ganska tråkigt. Och svårt att variera. Det var inte mer än några månader som jag hade så här långt hår.
Men jag är faktiskt nöjd med frisörbesöket. Framförallt färgen. Det syns väl kanske inte nån större skillnad på fotona. Inte för alla andra heller. Helst inte eftersom jag haft ljusare hår emellan. Men huvudsaken är väl att ja är nöjd!

torsdag 20 augusti 2009

Snart helg!

Ja, herregud vad skönt! Med helg alltså. Det är hysteriskt på jobbet. Jag vet att jag har sagt det redan med det ÄR det! Men det skiter jag i imorgon. Jag tänker inte gå en minut efter fyra. Förmodligen går jag långt tidigare.

Ska försöka få klipptid imorgon. Måste ta bort mina naturliga slingor som envisas med att växa fram vid hårbotten. Jag struntar i att fylla i dom färgade guldiga slingorna. Nu är det slut på sommaren så nu vill jag bli mörk igen.

Sen ska jag åka hem och bara glo. Inte ett handtag ska jag göra. Bara läsa ikapp bloggar, läsa och ta det lugnt. FAN vilken skön fredag jag ska ha imorgon!

Ledbruten

Det blev ingen yoga nu på morgonen. Lite svårt när man är så stel att det tar fem minuter att ta sig ur sängen. Varenda muskel från axlarna till knäna känns så fort jag försöker röra mig. Och när jag går ser det ut som om jag haft rajtantajtan i två veckor i sträck eller nåt.

Men jag ska inte gnälla. Men det blev ingen yoga. Och inget annat pass heller. Torsdagar har inga roliga pass. Enligt mig. Så jag trallar på Lena Philipssons "Det gör ont" istället. Fast med ändrad text: Det gör inte ont på natten men massor på dan.

onsdag 19 augusti 2009

Very busy!

Jag sitter på jobbet fortfarande! Det är mycket nu. Lär vara så den närmaste månaden. Men jag är inte den som lider. Ska ju ändå vara skötsam fram till London. Och för att inte bränna ut mig totalt tar jag ett Yogapass imorgonbitti. Stressa av liksom...

Men nu är det dags att åka hem känner jag.

tisdag 18 augusti 2009

Rivstart

Klev upp imorse klockan 05:30. Iväg till gymet och köra BodyPump. Det var ju duktigt. Därefter upp till jobbet och jobba satan. Det är mycket nu. Flera stora saker som ska klaffa. Tidskrävande och bråttom.

Sen skulle en arbetskollega gå till Hornstull så jag hängde på fram till Västerbroplan där jag fortsatte hemåt. 45 minuters promenad alltså. Och BodyPump. På en dag!

Nu är jag helt slut. Kommer förmodligen ligga och sova om två timmar. Och jag har redan börjat få träningsvärk. Och imorgonbitti ska jag stava en halvtimme på morgonen. Sen ska jag träffa Josefin, min PT, vid lunch. Och kroppen fattar ingenting. Tror att dom har krismöte därinne.

måndag 17 augusti 2009

Livet i allmänhet

Det är tungt nu. Men det har jag sagt så många gånger den här säsongen att det är uttjatat. Men nu ligger gnaget etta också. Så nu är det tyngre än tyngst. Djurgården förlorade självklart. Orättvist också. Men det är vardagsmat numera.

Imorgon ska jag träna ett BodyPump-pass innan jobbet. Ska upp halvsex. Så jag har inte ens tid med att läsa bloggarna jag följer. Har inte tid med det på jobbet heller.

Och efter jobbet ska jag träffa tonåringen. Men hon är fullbokad. Så vi kommer bara ses en kortis och lämna över tillhörigheter till varann.

Välkommen in i vardan!

Träningen

Det blev ingen riktig träning. Vi gjorde något annat istället. Mäta kroppsfett till exempel. Svaret på det får jag inte förrän på onsdag. Och det kanske är lika bra det.

Jag skulle springa på löpband också. Springa är inte min starkaste sida om man säger så. 12 minuter skulle jag springa. Det är ganska lång tid. Tyckte jag i alla fall. Färgen på mitt ansikte efter dessa 12 minuter är lite svår att beskriva. Ungefär som när man bränt sig i solen riktigt illa. Fast med en touch av lila också.

Därefter var det så många situps och armhävningar som möjligt på en minut. Antalet på situpsen kommer jag inte ihåg för det är någonting som jag är ganska bra på. Däremot är jag totalt värdelös på armhävningar. Jag klarade 6 stycken på en minut. En armhävning tar alltså 10 sekunder för mig. Det är ju snabbt jobbat! Eller inte.

När vi gjort dessa tester så sa min PT att det fanns en del att jobba med. No kidding? Men hon var imponerad av min löpning. Tror hon sa så för att jag inte skulle gå och hänga mig i duschen. Jag har ju trots allt tränat med henne sen i januari.

Men nu jävlar åker skärpet på! Full träning från imorgon. Kräftskiva på lördag. Och sen är det full koncentration på GI, träning och hälsa. Kommer säkert tjata lite här. Det kan vara bra när man har press och måste visa resultat.

Men allvarligt! Sex armhävningar på en minut?!?!

Äntligen!

Det är den 17 augusti idag! Vintertidtabell! Här går bussarna hela tiden!

Träning

Min personliga tränare stack på semester för två veckor sen. Hon gav mig ett träningsschema som jag skulle hålla mig till när hon var borta.

Eeh.

Jag har inte tränat ett enda pass på dessa två veckor. Inte ens en promenad.

Idag har jag ett pass med henne. Och jag vet inte vad jag ska skylla på. För jag kan ju inte säga att jag helt enkelt har skitit i att träna.

söndag 16 augusti 2009

Mörkrädd

Jag har försökt att fostra tonåringen till att bli en god och bra människa. Med bra värderingar. Köra sitt egna rejs och våga stå för sina åsikter.

Ofta har jag hört henne förklara för mig att vissa brudar är helt körda i huvudet och jag har väl tyckt att hon överdrivit. Men frågan är om hon har det? Välj valfri film i länk och få ett hum om hur vissa tjejer är. http://amandavardet.blogg.se/category/vblogg.html

Jag har lyckats riktigt bra med min fröken!

Tonåringen has left the building

Nu har hon åkt. Och jag känner mig deppad. Ensam och övergiven. Även fast det är jag som tagit beslutet om att separera så är baksidan med att tonåringen är hos pappa halva tiden extremt jobbig.

Jag blir ofta irriterad på henne. Men egentligen är hon mitt allt. Utan henne är jag halv. Och jag hatar när hon inte är här. Nu ska hon vara i Tyresö drygt en månad. Det är lång tid. Men den här gången ska jag se till att vi ses fler gånger under den tiden. Man kan gå på bio, fika, äta ute... Shoppa blir det inte. För vi ska åka till London och måste spara varenda krona.

Lullen! Jag saknar dig nu!

Trista söndagar

Då har jag vaknat och läst ikapp bloggarna som jag följer. Nu planerar jag dagen. Tvätta, plocka undan, byta sängkläder, hänga tvätt, sätta på tvätt, dammtorka, dammsuga, hänga tvätt, sätta på tvätt, skura golv, skura badrum, hänga tvätt, sätta på tvätt, bada, raka, tvätta hår, hänga tvätt, sätta på tvätt, måla tå- och handnaglar, torka hår, platta hår, hänga tvätt... Och där emellan säga hejdå till tonåringen.

Solen skiner utanför och jag ska vara inne. Så är det nästan alltid på söndagar. Att jag har massa saker som ska fixas alltså. Tråkigt!

Tillbaka

Gårdagen var skitbra! Roliga människor, bra väder och stämningen på topp. Först samlades vi vid hamnen och sjöng. Därefter gick vi till hotellet och tog en fördrink medan de som skulle bo på hotellet checkade in. Middagen intogs på värdshuset. Men den var nog mer dyr än god.

Efter maten skulle vi gå till hotellets klubb men stannade på en vätskekontroll på vägen. Och när klubben stängde (tror det var vid 03) hade vi efterfest på våran båt och bryggan runt omkring. Förutom vårt gäng på 16 personer så var det några till som stannade till. Tror jag somnade vid sex eller något sånt...

När jag vaknade några timmar senare mådde jag hemskt! Då är det sådär att ligga på en båt. Med tre killar. Kompisar såklart. Men ändå killar. Men det värsta var att ta sig ur båten ca en gång i halvtimmen/timmen och ta sig till hotellets damtoalett för att spy. Hade toa på båten men den var så liten att man inte kunde stå på knäna framför den.

Sent på eftermiddagen blev jag tillräckligt okej för att få i mig huvudvärkstabletter och cigg. Men då var vi hemma i hemmahamnen. Men jag fick ändå skjuts hem, trots att jag mådde lite bättre. Och jag är tacksam för det.

Under kvällen har tonåringen och jag kollat tre filmer och haft myskväll. Hon åker till sin pappa imorgon. Men jag vill att hon ska vara kvar här. Blir alltid så deppad när hon ska åka... Nog för att jag gnäller ibland. Men det är mest gnäll. Så jag kommer sakna henne. Mycket.

fredag 14 augusti 2009

Nu ska dom ha mig till att dansa!


Jag och Tina. Och våra tungor.

På G


Helen och jag med våra tungor. Mätta och glada. På väg till hotellets klubb.

Ja må han leva...


Man ska ju sjunga för födelsedagsbarn också.

Födelsedagsbarnet


Grattis Uffe på 40-årsdagen!

Party


Nu är vi samlade! Tre båtar och 16 personer har samlats på Sandhamn för att fira en 40-åring. Ikväll är det party!

Men vafan!


Ena sidan av båten


Andra sidan av båten

Gissa vilken sida som är på väg hit?

Hjälp!


Vi får hjälp i land! Oskar hade redan kommit till Sandhamn och kunde hjälpa oss den sista biten. Tur för oss!

Tur med vädret


Där borta är Sandhamn. Solen skiner. Så vi har tur med vädret. MEN! Vi har fått soppatorsk!!!

På väg


Och vi har fortfarande tur med vädret!

Lunch


Danne och Ari


Jag

Vi äter lunch innan vi drar till Sandhamn. Än så länge har vi tur med vädret.

Uppfylld önskan?

Är det så att min önskan blev hörsammad igår? Just nu är det blå himmel här. Inte för att jag ser så stor del av himlen att jag vet hur det ser ut runt om. Men det ser ju lovande ut. Den som lever får se...

torsdag 13 augusti 2009

Ledig imorgon!

Och det gör verkligen ingenting. Har sovit uselt den här veckan. Igår somnade jag med teve och lampor tända. Och ett fönster på vid gavel. Har jag sagt att jag bor på gatuplan? Inte så smart kanske. Men jag var dödstrött och bara somnade.

Så imorgon ska jag sova till nio. Sen måste jag upp. För jag ska ju till Sandhamn. Åka båt. När det superduperregnar. Sen ska vi överraska 40-åring. Man kan ju hoppas att det blir roligare. Och det blir det förmodligen.

Men det skulle ju inte göra någonting om det var en strålande sensommarkväll. Kan man få önska det?

Som sagt...

Tiden går så jävla fort hela tiden! Jag är fortfarande kvar på jobbet liksom. Men nu skiter jag i det här. Ovädret har dragit förbi och det är bäst att passa på att gå hem innan det kommer ett nytt.

Present


IT-chefen kom precis med en present till mig! En musmatta och ett USB-minne. Han är dessutom helt ointresserad av sport.

Vanlig syn


Det här har blivit en vanlig syn för mig. Att jag missar bussen alltså. Så irriterande.

Orosmoln

Jag hyr ju min lägenhet i andrahand av en kilkompis som jag känt sen slutet av 80-talet. Han har big problems med sin rygg och har därför varit sjukskriven i några år. På vintern bor han i Thailand eftersom kylan i Sverige gör ryggen värre.

På sommaren är han i Sverige och jobbar nere i Skåne. Med några övernattningar i Stockholm. Och våran deal är att han då sover här. För mig är det inga problem eftersom det är så pass få nätter.

Gott så.

Nu har Försäkringskassan bestämt att dom ska ordna ett jobb till honom. Så han kan jobba året runt. Men det går ju inte! Han måste ta typ 10 skitstarka värktabletter när termometern börjar komma ner till nollstrecket. Och jag bor ju här. Jag älskar att bo här på Lilla Essingen.

Just nu har jag inte riktigt råd att köpa en lägenhet. Och andrahandslägenheter är skitdyra att hyra. Så alternativet är att flytta tillbaka till exet. Fast det alternativet finns inte i min värld.

Så nu har stora orosmoln svept in över min himmel. Tyckte väl att jag mådde lite för bra för att det skulle vara sant.

onsdag 12 augusti 2009

Vart tar tiden vägen?

Alltså jag fattar inte. Så här fort gick inte tiden när jag var yngre. På riktigt. Och då menar jag tiden i alla perspektiv.

Idag kom jag till jobbet och jobbade satan. Helt plötsligt är klockan 14 och jag måste dra för skjutsen till K-rauta stod utanför jobbet och väntade. Vi åkte lite till Barkaby. Sen Bromma. Och vips var klockan 19. Hem, fixa garderob, äta kräftor, bada och vips! Klockan är snart 13!

För några veckor sedan firade jag mitt livs roligaste midsommar. Det är snart två månader sen.

För några månader sen fyllde jag fyrtio. Ja, Mona du har rätt. Ser mindre ut om man skriver med siffror. Det är snart 10 månader sen. Och så vidare.

Jag har ingen lust med att vakna upp om ett par år och vara pensionär! Och jag tror fanimej att det kommer gå så fort.

Stånghållare

Jag har varit på K-rauta minsann! Så nu ska klädstången upp. Fint ska det bli.

17 augusti

Nu har helvetet med SL börjat igen! Har väntat i ca 10 minuter på en buss som kommer om 3 minuter. I rusningstrafik. Men den 17 augusti blir det vintertabell igen! God bless vintertabell!

Att vara bra på något

Det finns människor som är duktiga på att teckna. Andra är duktiga på att exempelvis restaurera (heter det så?) möbler. Man kan vara pysslig, musikalisk, ha fin sångröst och vara duktig på massor av saker.

Jag har inte fallenhet för nåt. Möjligtvis så skriver jag snyggt. Men det finns massor av människor som har finare handstil. Det enda jag är riktigt bra på är make-up. Och det anses ytligt. Det är ju ingenting man säger att man är duktig på om man ska sälja in sig själv precis.

Men. Jag kan tala om att det är FETT bra att vara duktig på att sminka sig när man har sovit 11 timmar på tre nätter! Som trolleri ungefär.

Var är solen?

När jag gick på semester så sprack den grå himlen upp och solen tittade fram. Direkt. Den har ju inte varit framme exakt hela tiden men jag tycker att jag har haft tur med vädret dessa veckor.

Nu är det höstväder och jag har börjat jobba. Och det kanske man kan tycka är bra. Men jag är ledig på fredag. Och jag ska åka båt till Sandhamn. Därför skulle jag gärna vilja få sommarväder då. Är det för mycket begärt?

tisdag 11 augusti 2009

Skit

Jag har tandvärk, är trött, tom i huvet, grinig och allmänt off. Därför har det varit tyst här ikväll. Hoppas allt känns bättre imorgon.

Gå tidigt

Jag hade tänkt att gå tidigt idag för att få en lugn start. Men istället så jobbar jag över. Men vad gör det egentligen? Det är ju skitväder ute.

Tiden går fort...

Det är ju roligt att man inte sitter sysslolös på jobbet. Men OJ vad det var att göra! Jag har endast hunnit med att kontera 17 stycken fakturor och gått igenom mejlen. Ändå har halva dan redan förflutit. Och jag har ingen lust med att jobba över första dagen...

Borttappade rutiner

Det slår aldrig fel. Jag sover uselt natten innan första dagen efter en långledighet. Igår var jag trött som satan när jag gick och la mig. Ändå somnade jag inte förrän vid 03. Så idag blir det en lång dag.

Och flytet jag brukar ha på morgonen är som bortblåst. Klockan bara tickar och jag får ingenting gjort. Frukosten är svår att få i sig. Ögonen vägrar att piggna till...

Men det har väl inget värde att sitta här och tänka på alla negativa saker. Jag säger GOD MORGON och ger dagen ett stort leende! :-)

måndag 10 augusti 2009

Då var det dags

Jaha. Då är den slut. Semestern. Men det är okej. Jag trivs jättebra med mitt jobb. Det är bara det där med att gå och lägga sig tidigt. Och framförallt gå upp tidigt. Så nu ställer jag klockan och loggar ut.

Jag mår bra!

Jag har ju träffat mina bästisar nu under semestern. Vi ses inte så ofta men vi vet ändå var vi har varandra så det är inte nödvändigt att ses hela tiden. Dom har ju småbarn båda två och inrutade liv. Jag har ju varit där själv så jag har inga problem med det.

Båda har oberoende av varandra sagt att de verkligen märker att jag mår bra. Att jag är tillfreds med livet och mig själv. Och ingen av dom har sett mig må så bra som jag gör just nu. Så jag har tänkt lite på det där.

Ja jag mår bra! Jag har mina extra kilon men jag tycker om min kropp i alla fall. Och det har jag nog inte gjort sen innan jag blev gravid. Jag har blivit äldre och fått rynkor och slappare hy men jag är nöjd med mitt utseende ändå. Jag bor inte längre med en människa som hela tiden talar om för mig hur värdelös jag är på det mesta. Därför märker jag att jag klarar mig alldeles utmärkt själv. Det är en boost för självförtroendet.

Jag gör bara saker som jag själv vill. Ingen bestämmer över mig längre. Och ingen börjar bråka med mig för att jag ska gå på fotboll. Ingen har sönder mina ägodelar bara för att jag går ut med mina vänner. Ingen får mig att må dåligt när jag är på väg hem från jobbet för att hemmet är som ett fängelse. Jag älskar mitt hem numera. Ingen kallar mig elaka saker. Ja, listan kan göras hur lång som helst.

Så det är ju inte konstigt att jag mår som en drottning egentligen. Och jag njuter. Så förbannat mycket! Men det gör jag för att jag varit på andra sidan. Hade jag inte varit där hade jag förmodligen inte uppskattat att vara här och nu.

Det är sånt man ska tänka på när man stöter på små problem i sin vardag. Då blir dom inte så jobbiga.

Latast i stan

Vaknade som bekant tidigt imorse och mådde strålande. Sen dess har jag suttit vid datorn, legat och läst, suttit vid datorn, ätit, suttit vid datorn, legat och läst, vilat, suttit vid datorn...

Men det är ju sista dagen på semestern också. Imorgon ska klockan ställas och kontorskläderna tas fram. Ur röran i klädkammaren. Kanske måste ta ett ryck till K-rauta i veckan. Hur man nu åker kommunalt dit.

Men nu ska jag läsa lite. En timme. Sen måste jag ta en raid här hemma. Handla, vika tvätt, byta sängkläder och så. Nu är det dags att ställa in rutinerna och försöka att komma ihåg att man bara har tid och ork att göra saker på helgerna.

Vilken tur att jag börjar med en tredagarsvecka. Ledig idag och på fredag. Smart planering av mig måste jag säga.

Alkohol och jag

Min kropp är inte att lita på. Den gör lite som den vill. Helst när det kommer till hur den ska ta hand om alkoholen jag druckit.

Idag har den bestämt att jag inte ska ligga i fosterställning och vara tvärbakis. Nej, den tycker att jag ska vakna tidigt och må strålande istället.

Och jag är tacksam! Men jag undrar vad det är som gör att jag ibland (ganska ofta) blir så extremdålig som jag faktiskt blir? Det är ju inte så att jag dricker annorlunda. Och det spelar ingen roll vilken mängd eller typ av alkohol jag dricker heller.

Hur som helst mår jag bra idag! :-)

Orkar inte

För de som skiter i fotboll (vilket de flesta gör i det här landet) så är det bara att glädjas!

Grattis! Bajen vann. Men jävlig orättvist. Vraken är nästan lika tilltufsade som oss. Dom vann med nöd och näppe. Ändå tar dom ton och sjunger om att Djurgårn åker ur i år.

Förmodligen har dom rätt dom jävlarna. Och antagligen kommer det att ta lång tid innan vi kommer upp i Allsvenskan igen. Ekonomin tar ordentligt stryk om man åker ner i Superettan. Vilket gör att man inte har råd att köpa nya spelare etc. Och bajen och gnaget jublar. Tills nästa år. När vraken åker ur. Och gnagarna får ha sina derbyn mot Brommapojkarna. Är det kul?

Förhoppningsvis då får jag någon sorts tillfredsställelse i att båda lagen inte får stålar när de skulle haft hemmaderbyn mot oss. Och det tycker dom säkert är skitkul. Men dom torskar också på det. Fast dom tycker att det är roligare att (ursäkta ordvalet) runka åt att Djurgårn är på dekis. Era satans jävlar!

För er som inte bryr er om skitfotboll så kan jag säga att jag har en sorgdag idag. Jag vet att ni kanske inte förstår hur det känns. Men det är begravning. Typ som en nära släkting som kanske inte dött men är jävlig sjuk. I typ cancer. Lägg därtill till att några andra svin bara står och garvar och tycker att släktingen ska bli riktigt sjuk. Inte dö, men gärna ligga och plågas så mycket som möjligt. Vad skulle tycka om dessa släktingar? Det är exakt det jag känner för äckliga gnagare och vrak i dag.

Och jag som håller av släktingen vill bara att personen ska börja gå och vara frisk! Av hela mitt hjärta.

Buss

Är det bra när man har väntat typ 10 minuter med svart display och det äntligen börjar lysa på 10 (!!!) minuter? Enligt tidtabellen skulle den gå nu!

Och bussen ska gå varje kvart som längst.

söndag 9 augusti 2009

Oroligheter

20 DFG mot 100-tals KGB. Inga huliganer på bilden dock.

Fan

Det står 0-1 till vraken. Och det är orättvist!

Innan matchstart

Bortskänkes!

En 18-åring som gärna är förbannad på andra för att hon har sovit dåligt, är bakis och ska gå på fotboll bortskänkes.

Hon är rumsren, går att få att städa om man tjatar och är mysig att ha med att göra om man lirkar lite.

Finns på Lilla Essingen. I alla fall i några timmar till. Först till kvarn...

Skadad fot

Är det någon som kan se vilken tå som är skadad? Egentligen är det två. Men det är en som faktiskt gör skitont. Tycker den ser lite krokig ut också.

Jag är inte den typen som busar och håller på när jag badar. Brukar mest dyka i och sen upp. Utom igår. Då skulle jag göra bomben. Det kanske inte är så smart att göra bombem för första gången på typ 25 år i en pool som man bottnar i. Helst inte när man väger typ 25 kilo mer.

Och idag är det fotboll. På skitråsunda dessutom. Ståplats. Och skadad fot. Det är inte de bästa förutsättningarna för mig idag. På kuppen förlorar vi väl med 1-9. Bara för att man aldrig ska glömma den här skitdan.

Dags att fokusera!

Hörrni!

Det är dags att fokusera! Fokusera på något viktigt! Något som är viktigare än bloggar, mode, smink och relationer, Något som berör!

Kanske inte något som berör alla. Men ändå så gör det det. Något om färger. Något om hjärta. Något om... livet! Någonting viktigt! På riktigt!

Någonting som stavas F O T B O L L ! ! Något som de flesta inte bryr sig om, men ändå har någon sorts tillhörighet till. Något man retar något på jobbet om, skrattar åt, skräms över, blir arg åt... eller lägger sin själ på!

Det är dags att fokusera mina vänner! Helst ni som har blåblåa hjärtan. Ni som inte vill åka ner i Superettan. Ni som inte vill vara något kompisgäng som inte bryr sig om man åker jojo mellan divisionerna. Ni som vill vinna!

Skit samma om tidningarna skriver om kriser! Skit samma om tidningarna skriver om att vi inte bara är sämst i stan, utan även i hela f***ing jävla världen. Vi MÅSTE vinna! Vi måste stå upp!!!

Och nu pratar jag inte om oss supportrar. Nu pratar jag om Djurgårdens trupp som startar imorgon mot Hammarbys trupp. DAGS ATT VISA HJÄRTA! Jag skiter om ni inte har något hjärta i klubben (fast det gör jag), men det är dags att visa varför man har mer än jag i lön! På riktigt! På allvar!

Det snackas så jävla mycket om att vi supportrar ska stå upp i år. Det snackas om att vi aldrig ger upp. Att även fast spelarna går ut och joggar så ska vi supportrar stå enade och sjunga för vår klubb. Trots att vi faller rakt ner i helvetet. Trots att tidningarna skriver om maktkamp. Trots att vi blöder inombords. Trots att vi blir hånade överallt där vi kommer.

Nä... Jag ger matchen imorgon. Sen vet jag inte om jag orkar något mer. Jag har betalat min säsongsbiljett, så Djurgården blir inte ekonomiskt lidande på grund av mig. Men mitt hjärta orkar inte med det längre. Jag är över 40 år. Jag har ingen lust att dö av ett blödande hjärta på Stadion. Jag har andra intressen också. Som typ.... hockey. Eller kanske... film, musik och resor.

Jar orkar inte se Djurgårn förlora mot kompisgänget bajen en gång till! Jag orkar inte se min tatuerings färger åka ner i superettan. Jag orkar helt enkelt inte stå till svars för ännu en idiot som hånar, sparkar och flinar åt min passion...
Något som får mig att vilja ta livet av mig varje gång jag ser och läser om Djurgårdens förfall.

lördag 8 augusti 2009

Lilla Essingen

På denna lilla yta i Stockholm så måste det vara den stadsdel som har flest dialekter! Procentmässigt alltså. Det kan inte finnas många urstockholmare här.. Inte negativt alltså. Men det är utan tvivel Stockholms mest segrerade område för svenskar!

Familjegrav

En katt och 18 fiskar!

En sommardag

Ganska tidigt

För att vara mig så blev det ganska tidigt ikväll ändå. Men bästisen fyller ju 42 så hon orkar väl inte längre än så här! Hehe. Och hon lär väl vara uppe med tuppen också. Det är ju också en sån där åldersgrej. ;-)

Imorgon hoppas jag på sol så att jag kan bronza mig lite. Så att jag ser pigg och fräsch ut på tisdag när jag kommer till jobbet.

fredag 7 augusti 2009

Fullt i poolen

Det är knappt man kommer in i poolen! Hela Ingarös ungar är här.

Födelsedagsbarnet

I solen, vid poolen, med en dagens. Grattis!

Bra idé!

Ena bästa kompisens man ringde precis. Bästa kompisen fyller år idag. Han frågar om jag inte kan komma över och fira henne idag. Inget speciellt alltså, utan bara umgås.

Vi har inte setts sen vi var i London i april. Så det är ju en strålande idé! Därför ska jag tillbringa fredagkväll och lördagdag på Ingarö. Tror att jag ska ligga vid deras pool mest hela tiden. Med ett glas rosévin. Om det blir bra väder vill säga. Och titta på aftonbladet har ju inget värde...

In i duschen I go!

Att sova länge

Jaha. Då är man utvilad. Ordentligt. Somnade innan 21:30 igår och vaknade nyss. Behövde visst sova lite.

Vaknade iof strax efter två av att tonåringen kom hem och stökade och bökade lite. Så jag låg och läste till fem. Men jag har ändå sovit12,5 timmar.

Fredag idag. Sista fredan på semestern. Känns sådär. Måste hitta på något, men vad? Inte blir det K-rauta i alla fall.

torsdag 6 augusti 2009

21:12

Och dagens SMS från exet ankom 21:12 idag. Jag blir gaaaaaaleeeen!

Solkoma

Sen jag kom hem från stranden har jag varit helt slut. Så där slut som jag kan vara en vardag (när det inte är semester) när jag haft mycket på jobbet. Och jag fattar inte varför. Det är ju inte så att jag slitit ihjäl mig sen jag kom hem. Typ lagat mat och satt på en tvättmaskin. Måste vara solkoma.

Därför går jag till sängs nu. Har inget minne av att jag gått och lagt mig före tolv en enda dag på semestern. Men så blir det. Fast jag lär väl fastna med boken i alla fall. Om den inte hamnar på näsan vill säga.

Off I go!

Min klädkammare

Ibland blir jag så trött! Så irriterad på saker som ska förstöra mitt humör. Och som ska göra att min vardag grumlas ytterligare.

Jag har en väldigt stor del av mina kläder hängande i klädkammaren. Typ 80% av mina kläder. Ganska många plagg. Dom hänger på en stång som är fastsatt på en hylla i typ brösthöjd. Hållarna som stången sitter i är gjorda av plast. Hårdplast.

Nu har hållarna gått sönder. Så nu ligger stången på golvet. Och därför ligger mina kläder också på golvet. Alltså jag orkar inte!

Hållarna är köpta på K-rauta och dessa jävla varuhus ligger inte i city direkt! Och jag har ingen bil. Den enda bil jag lätt kan låna är exets bil. Och han vill jag inte ringa. Så... Hur länge kommer mina kläder att ligga på golvet i klädkammaren kan man undra?

Dreglar...

Jag måste skaffa mig sällskap! Jag måste ha nån att bankelibanka (som Mona säger) med!

När man ligger på stranden och i princip dreglar för att en kille är läcker, då är det dags att ge sig ut och leta. Men det orkar jag inte. Jag är ingen raggartyp.

Men shit vad jag försöker att låta bli att kolla! Hade jag vågat hade jag fotat. Ensam? Jag?

Det här med att sola...

Det är strålande väder. Idag igen! Tittade man på Aftonbladets vädersite igår skulle det regna idag. Men den sidan har inte haft många rätt den här sommaren...

Jag gillar inte att sola. Jag får ont i ryggen av att ligga, tycker det är varmt, kan inte läsa eftersom solens strålar åker rakt in i hjärnan. Jag blir uttråkad efter ungefär 20 minuter. Inte blir det bättre av att jag blivit en badkruka på senare år. Så jag badar typ en gång (om ens det) under dessa timmar som jag ligger och pinas.

Men jag gillar att vara brun. Så jag brukar traska ner och plåga mig själv i ett par timmar. Men det tar sin lilla tid att få ändan ur vagnen. Än så länge har det tagit en och en halv timme. Och så här på sensommaren verkar inte solen ta lika mycket. Så jag borde gått ner redan vid 11-tiden.

Kanske lika bra att stanna hemma istället?

onsdag 5 augusti 2009

Exet. Del 2469

Alltså jag håller på att bli galen! Galen på riktigt.

Det går inte en enda dag utan att exet hör av sig till mig. Inte en fucking jävla dag! Minst ett sms om dagen skickar han iväg. Och det spelar ingen roll hur jag bemöter honom. Ber jag honom dra åt helvete: SMS. Är jag trevlig: SMS. Dissar jag honom: SMS. Nu har jag dissat honom i nästan två veckor. Men han fortsätter att texta.

Vad är problemet? Vad är det han inte förstår? Den 20 oktober stack jag ifrån honom. Då hade jag bott hemma ett halvår och förklarat för honom att om han inte slutar att smygsupa, gå igenom min telefon, ringa mig oavbrutet när jag är ute med kompisar och bete dig allmänt illa så kommer jag att dra. Men han fortsatte bete sig som ett svin. Fortsatte att släcka ner hela nedervåningen och sitta där i mörkret och supa. Fortsatte att kontrollera varenda steg jag tog, varenda sms jag fick och varenda samtal jag talade i telefonen. Och det han gjorde mest var att förklara hur jävla dålig jag är på allt.

Sen drog jag. Den 20 oktober. Det är över nio månader sen. Men han ger sig inte. Han är fan besatt av mig! Och varje dag mellan 22-01 så kommer ett jävla sms. Och ibland mms. Låt mig bara vara ifred din kontrollerande skithög!!! GE UPP!!!!

Jag förstår inte varför jag ska drabbas? Har jag inte utstått nog liksom? Varför kan det inte ta slut någon gång? Varför kan det inte vara någon annan som textar mig? Jag vill inte ha hans jävla kärleksförklaringar. Dom suger hästballe!!!

Jo...

...man kan äta kräftor ensam. Jag kunde helt enkelt inte hålla mig.