onsdag 8 juli 2009

Semesterväder

Jag har tre dagar kvar innan jag går på semester... Det verkar som idag är den sista dagen som det är någorlunda fint väder. Blir jag förvånad? Jag har ingenting planerat den här sommaren och så verkar det bli skitväder. I alla fall minst en vecka framåt. Det lär bli en fint städad lägenhet i sommar... Sur som fan är jag.

6 kommentarer:

MonasUniversum sa...

Haha, got you baby!

Allvarligt talat, statistiken. Jag har http://susnet.se/tjanster/

Det är snart två år sen jag lade in det så jag kommer fan inte ihåg. För att jag är ett tekniskt miffo. När det kommer till datorer.

Först måste du regga dig som medlem och lägga upp din blogg där. Sen kommer du få en kod som du ska gå in i INSTRUMENTPANEL, klicka på Layout. Sen klickar du på Lägg till en Gadget, och när du får upp den ska du klistra in koden.

Har för mig att det var så. Eller nåt!

Singel i storstan sa...

Ja, nästan. Men inte riktigt. Medlem är jag och mallen har jag fått men koden är nåt jag hittar på min sida och jag fattar inte just den biten. Måste ta tag i det där...

Tack för att du försökte iaf!

MonasUniversum sa...

Det är ju fan att jag är så korkad men jag minns att jag först tyckte det var svinsvårt, sen när jag väl klurade ut det, så var det plättlätt. Jag kopierade alltså från Susnet. Och är du redan medlem där så finns det ju på Mitt Konto, eller vad den nu heter. Klicka in på Kod för räknare, och den koden du ser i rutan där, det är den du ska kopiera över till din blogg. Det tar några timmar att fatta, eller ja, det gjorde det för mig.

Singel i storstan sa...

Hahaha! Nu funkade det helt plötsligt! Kom in på en annan sida när jag loggade in än förra gången för då stod det med röd text att dessa koder inte gick att klippa och klistra.

Skitenkelt den här gången! Om det nu funkar vill säga.

MonasUniversum sa...

Det vore ju bra om du DÖPTE dom också!!Besökare just nu, eller Besökare idag, och Besökare totalt. Jag har alla tre.

Singel i storstan sa...

Tar det en annan dag! :-) Det är ju inte så att dina syns sådär jättemycket heller. Om man inte markerar...